مسلمان شدن بانوی برزیلی در حرم رضوی
این بانوی برزیلی، پیش از به جا آوردن شهادتین، با اصول و فروع دین آشنا شد و در این خصوص توضیحاتی را شنید
بانوی برزیلی با ادای شهادتین در حرم مطهر رضوی به دین اسلام گروید و مسلمان شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی، فابیانا دیسوسا با حضور در دفتر مدیریت زائران غیرایرانی آستان قدس رضوی تمایل خود را برای تشرف به دین مبین اسلام اعلام کرد و پس از آن با ادای شهادتین به دین مبین اسلام مشرف شد.
این بانوی برزیلی، پیش از به جا آوردن شهادتین، با اصول و فروع دین آشنا شد و در این خصوص توضیحاتی را شنید.
فابیانا دیسوسا همچنین طی مراسمی به عقدحسین علی عبدالواحد از کشور عراق درآمد.
عبدالواحد با بیان اینکه اسلام بهترین دینی است که خداوند برای بشریت فرستاده و پیروی مستمر از دستورات اسلام، راه سعادت و نجات انسان را نشان می دهد،گفت: اگر قوانین و دستورات اسلام آن طور که هست در همه نقاط زمین به صورت کامل و صحیح پیاده شود، تمام انسان ها به سعادت واقعی می رسند.
او درباره عوامل گرایش همسرش به دین مبین اسلام، گفت: در ابتدای آشنایی با همسرم، دریافتم که با مشاهده تبلیغات منفی علیه اسلام و مسلمانان، تصور نادرست و اشتباهی از مسلمانان و دین اسلام دارد، از این رو وظیفه خود دانستم به عنوان یک فرد مسلمان و شیعه، اسلام واقعی را به او بشناسانم و سعی کردم انگیزه او را در تشرف به دین اسلام، بیشتر تقویت کنم.
عبدالواحد افزود: به محض ورودمان به شهر مقدس مشهد و حضور در حرم مطهر رضوی، تصمیم فابیانا جدی تر شد و با اطمینان بیشتری دین مبین اسلام را پذیرفت و به این دین آسمانی مشرف شد.
مدیر اداره زائران غیر ایرانی آستان قدس رضوی نیز در این مراسم با تبریک ورود این بانوی تازه مسلمان به دین مبین اسلام گفت: این اتفاق که در کنار مضجع نورانی علی بن موسی الرضا(ع) رخ داده، بسیار میمون و مبارک است.
سیدجواد هاشمی نژاد افزود: این اداره برای خدمات رسانی و پاسخگویی به سوالات شرعی و شبهات دینی تشکیل شده است.
در پایان این مراسم یک جلد قرآن کریم، کتاب هایی درباره اسلام و هدایای فرهنگی به این بانوی تازه مسلمان اهدا شد.