تلاش مسئولان برای حفظ حقوق سهامداران پدیده
استاندار خرایان رضوی گفت : طرحی در حال بررسی است که بر اساس آن باید سریع تر کار اجرایی پدیده شروع شود تا بتوان از طریق جذب سرمایه ها این شرکت را از حالت رکود خارج کرد.

استاندار خراسان رضوی گفت: مدیران استان و هیات مدیره شرکت پدیده تلاش می کنند از سرمایه مردم پاسداری شود تا سرمایه گذاران زیان نبینند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علیرضا رشیدیان امروز در باره آخرین وضعیت شرکت پدیده گفت: طرحی در حال بررسی است که بر اساس آن باید سریع تر کار اجرایی پدیده شروع شود تا بتوان از طریق جذب سرمایه ها این شرکت را از حالت رکود خارج کرد.
رشیدیان با بیان اینکه شرکت پدیده منحل نشده است، گفت: هیات مدیره و مدیرعامل جدید پدیده باید با آغاز فعالیت مجدد این شرکت، فروش بناها و ساختمان ها و املاک آن و واگذاری آن به اشخاص، بتوانند سرمایه گذار جذب و مطالبات مردمی و بدهی های این مجموعه را پرداخت کنند.
او همچنین گفت: باید با تبدیل شرکت پدیده به شرکت سهامی عام و ورود آن به بازار بورس، سهام تمام سهامداران به سهام قانونی تبدیل شود تا بتوانند سهام خود را در بازار خرید و فروش کنند.
رشیدیان افزود: این شرکت پس از اقدامات اولیه و فروش قسمتهای مجاز، اجازه تبلیغات برای فروش خواهد داشت.