محکومیت حمله نظامیان صهیونیست به ماهیگیران غزه 	    	 			
 		 		 	  	 		به گزارش سرویس بین الملل 
خبرگزاری صدا و سیما به نقل ازبه گزارش خبرگزاری رسمی اردن مرکز حقوق بشر فلسطین روز یکشنبه تکرار تجاوز نظامی صهیونیست ها به ماهیگیران فلسطینی را در سواحل غزه محکوم کرد.
نیروی دریایی رژیم صهیونیستی دیشب دو ماهیگیر فلسطینی را بعد از تیراندازی به سوی قایق شان بازداشت و آنان را مجبور به ترک آب های دریای شمال نوار غزه کرد.
نظامیان اسراییلی قایق این دو ماهیگیر فلسطینی را نیز مصادره کردند و حدود پانصد متر تور ماهیگیری آنان را از بین بردند.
مرکز حقوق بشر فلسطین در بیانیه ای اعلام کرد نظامیان اسراییلی روند تعرض به ماهیگیران فلسطینی در آب های غزه را افزایش داده اند و از آغاز امسال تاکنون 47 مورد تعرض ثبت شده است.
این مرکز از جامعه بین المللی خواست برای حمایت از ماهیگیران فلسطینی و حقوق آنان اقدام و اسراییل را به پایبندی به حقوق بشردوستانه  بین المللی ملزم کند.