• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۳۵۲۱۸
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۵
سیاسی » سیاست خارجی
زهرا مصطفوی:

حرکت برخی سران منطقه در مسیر اهداف رژیم صهیونیستی

دبیرکل اتحادیه بین المللی سازمانهای غیردولتی حامی حقوق ملت فلسطین گفت : با نمایندگان تشکلهای مردمی حامی فلسطین برای کمک به این ملت مظلوم همفکری می کنیم .

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، دبیرکل اتحادیه بین المللی سازمانهای غیردولتی حامی حقوق ملت فلسطین گفت : با نمایندگان تشکلهای مردمی حامی فلسطین برای کمک به این ملت مظلوم همفکری و تشریک مساعی می کنیم . 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، خانم زهرا مصطفوی در همایش بین المللی همصدا با اقصی یاد شیخ زکزاکی را گرامی داشت و ابراز امیدواری کرد: این روحانی برجسته بتواند آزادانه فعالیت خود را از سر بگیرد. 
وی با گرامیداشت شهید بدرالدین فرمانده بزرگ حزب الله گفت: امروز سالگرد روز نکبت و آغاز اشغال فلسطین و رفتارهای نژادپرستانه رژیم صهیونیستی با حمایت غرب است و ملت فلسطین زیر ستم این رژیم طی این سال ها در حال مقاومت است.  
دبیرکل اتحادیه بین المللی سازمانهای غیردولتی حامی حقوق ملت فلسطین گفت : آزادی ملت فلسطین همانگونه که امام راحل فرمودند در سایه وحدت امت اسلامی محقق می شود . 
خانم مصطفوی افزود: متاسفانه برخی سران کشورهای منطقه با حمایت از رژیم صهیونیستی و حمله به یمن در جهت خواسته های رژیم صهیونیستی حرکت می کنند. 
وی با انتقاد از تصمیمات سازمان همکاری اسلامی در تروریست خواندن جریان مقاومت و حزب الله تاکید کرد: این سازمان برخی مسایل اساسی جهان اسلام را نادیده می گیرد . 
دبیر کل اتحادیه بین‌المللی سازمان های غیر دولتی حامی حقوق ملت فلسطین در  با اشاره به فرارسیدن سالروز یوم النکبه، آغاز آوارگی فلسطینی‌ها گفت:‌ نیمی از جمعیت فلسطین در حال حاضر آواره هستند و نیم دیگر نیز در سرزمین خود تحت فشار صهیونیست‌ها هستند و در بدترین وضعیت زندگی می‌کنند.
خانم  مصطفوی همچنین با ارائه توضیحاتی در مورد اتحادیه بین‌المللی سازمان های غیردولتی حامی حقوق ملت فلسطین اظهار کرد: در حال حاضر یکی از اعضای مرکزی این سازمان شیخ ابراهیم زکزاکی در اثر توطئه صهیونیست‌ها در آفریقا در زندان هستند و جای ایشان در این کنفرانس خالی است. وی با ابراز امیدواری مبنی بر اینکه هر چه زودتر وی آزاد شود و فعالیت‌های خود را ادامه دهد در بخش دیگری از صحبت های خود یاد مصطفی بدرالدین یکی از شهدای ارشد حزب الله را که به تازگی توسط تکفیری ها به شهادت رسیده گرامی داشت و گفت:‌ امروز نظام استکبار تمام امکانات خود را برای ابقای رژیم صهیونیستی به کار بسته است. 
وی با بیان اینکه متاسفانه این روزها شاهد این هستیم که کشورهای اسلامی درگیر مسائل داخلی خود هستند و از توجه به مسأله فلسطین دور شده‌اند ادامه داد: مهمترین اولویت جهان اسلام باید موضوع فلسطین باشد، ولی متاسفانه در جهان اسلام این توجه در حال حاضر وجود ندارد چنانکه سازمان های بین‌المللی اسلامی از جمله سازمان همکاری اسلامی نیز در این راستا حرکت نمی‌کنند.
دبیر کل اتحادیه بین‌المللی سازمان های غیر دولتی حامی حقوق ملت فلسطین افزود : برای نمونه در نشست اخیر این سازمان در استانبول دیدیم که جریان حزب الله که در این سالها در مقابل صهیونیست‌ها مقاومت کرده است از سوی این سازمان محکوم می‌شود و جنایت های صهیونیست ها نادیده گرفته می‌شود.
مصطفوی با انتقاد از اختلافی که بین برخی از گروه‌های فلسطینی از جمله فتح و حماس وجود دارد، به موضوع انتفاضه سوم اشاره کرد و افزود: وقت آن است که همه کشورهای اسلامی به مسئولیت خود در مورد موضوع فلسطین و حمایت از مردم این منطقه عمل کنند.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمینه و بیشینه دمای هرمزگان ۱۷ آبان ماه
درخشش بانوی بسیجی کهگیلویه و بویراحمدی در رقابت های جهانی
آغاز ثبت نام وام دانشجویی از امروز
کرمان میزبان سی و هفتمین جشنواره تئاتر
آغاز دومین جشنواره بین‌المللی عکس «ایران جوان» در چهارمحال و بختیاری
هوای آبادان و خرمشهر در وضع ناسالم
لزوم همراهی همه نهاد‌ها و بویژه خانواده‌ها برای تربیت نسل انقلابی
هشدار سازمان بازرسی به شرکت‌های بیمه
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نوزاد ارسنجانی در اورژانس به دنیا آمد
رویداد ملی ایران جان در ایستگاه پنجم خود به خراسان جنوبی رسید
غوغای شگفت انگیز رنگ‌ها در دره اسپیران مراغه
۱۳ اصفهانی در جمع کاروان اعزامی ایران به ریاض
یادی از شهدای دانش آموز در راهپیمایی ۱۳ آبان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
واکنش سفارت ایران در مکزیک به اتهام جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم پاداشی به صهیونیست‌ها برای جنایاتشان است
پیش‌بینی افزیش غلظت آلاینده در شهر‌های صنعتی
مکزیک ادعای طرح حمله به سفیر رژیم اسرائیل را تکذیب کرد
مخالفت باشگاه پیکان با استعفای سعید دقیقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)