جشنواره آشپزی خوابگاهی در دانشگاه سیستان وبلوچستان + گزارش
در این جشواره به تیمهای اول وسوم نیز جوایزی اهداشد
بمناست هفته خوابگاهها،جشنواره آشپزی خوابگاهی در دانشگاه سیستان وبلوچستان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، در این جشنواره 20 تیم پنج نفره شامل ده تیم دختر وده تیم پسر از دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان حضور داشتند.
خانم بان پروری مسئول برگزاری این جشنواره هدف از برگزاری جشنواره آشپزی خوابگاهی را ایجاد روحیه نشاط و شادابی بین دانشجویان عنوان کردوافزود:پخت ماکارونی به عنوان غذایی که در خوابگاههای دانشجویی مرسوم است،محور این مسابقه بوده است.
حاتمی داور این جشنواره هم ازجمله معیارهای داوری این رقابت جالب را سرعت ، دقت وتهیه ماکارونی با مواد سالم همچون سبزیجات ورعایت میزان روغن ونمک وتفکیک زباله های تر وخشک بیان کرد.
در این جشواره به تیمهای اول وسوم نیز جوایزی اهداشد.