برگزاری پنجمین دور گفتگوهای چهارجانبه صلح افغانستان در پاکستان
به گزارش خبرنگار سرویس بین المللخبرگزاری صدا و سیما؛ دور پنجم مذاکرات چهار جانبه صلح افغانستان به میزبانی اسلام آباد در ساختمان وزارت امور خارجه پاکستان آغاز شد. این نشست پس از برگزاری 4 دور نشست قبلی که با حضور معاونان وزارت امور خارجه و نمایندگان افغانستان ، پاکستان ، چین و آمریکا 2 بار در اسلام آباد و 2 بار در کابل برگزار شد تشکیل شده است.
این نشست در حالی برگزار شد که افغان ها به علت رضایت نداشتن از نتایج نشست های قبلی این بار در سطح سفیر در این نشست شرکت کردند. به عقیده کارشناسان تنزل سطح اعضای این نشست از معاون وزیر امور خارجه به سفیر حکایت از مثبت نبودن نتایج نشست های قبلی دارد.
دور پنجم نشست چهارجانبه صلح افغانستان پس از وقفه تقریبا طولانی یعنی نزدیک به 3 ماه برگزار شده است.
قرار بود این دور از نشستها پس از مذاکرات رو در روی طالبان با دولت افغانستان برگزار شود که نه تنها گروه طالبان حاضر به گفتگوی مستقیم نشد بلکه عملیات های تروریستی خود را با نام بهاری ضد دولت افغانستان شدت بخشید.
با توجه به توافق صلح دولت افغانستان و حزب اسلامی به رهبری گلبدین حکمتیار کارشناسان معتقدند این اقدام می تواند عاملی جهت تشویق گروه طالبان افغانستان برای پایان دادن به جنگ این کشور و در نهایت صلح باشد.
1- بسم الله نماینده مجلس پاکستان
2- سید علی جاوید نماینده مجلس پاکستان
3- نماینده مجلس پاکستان