بهره برداری چهار صد هزار بهربردار کشور از مراتع ملی
افزون بر چهار صد هزار بهره بردار کشور از زمین ها و مراتع ملی زیر پوشش تعاونی روستایی بهره برداری می کنند.
افزون بر چهار صد هزار بهره بردار کشور از زمین ها و مراتع ملی زیر پوشش تعاونی روستایی بهره برداری می کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیرکل دفتر نظام بهره برداری سازمان تعاون روستایی کشور در سفر به شهرکرد گفت: هم اکنون هزارو 460 شرکت تعاونی تولید روستایی درکشورفعال است که سه میلیون و 200 هکتار زمین ملی در اختیار این تعاونی هاست.ن
ادر علیزاده افزود: کوچک بودن زمین های بهره برداران و خرد شدن زمین ها از مشکلات بخش کشاورزی است و شرکت های تعاونی تولید با هدف یکپارچه سازی و جلوگیری از خرد شدن زمین های کشاورزی فعال می شود.وی گفت: واگذاری زمین های ملی به تعاونی های تولید در راستای قانون یکپارچه سازی زمین های کشاورزی و ملی و ساماندهی کشاورزی خانوادگی از سیاست های جدید و برنامه های وزارت جهادکشاورزی است.
مدیرکل دفتر نظام بهره برداری سازمان تعاون روستایی کشور گفت: با توسعه تعاونی های تولید، نظام بهره وری و توسعه صنعت خصوصی هم گسترش پیدا می کند.
به گفته آقای علیزاده در حوزه تشکل های کشاورزی 30 شرکت سهامی زراعی و 62 اتحادیه شرکت های تعاونی تولید استانی، شهرستانی و ملی وجود دارد.