خطیب جمعه سمنان :
اطاعت عملی و ولایی از ویژگیهای منتظران است
منتظران واقعی امام زمان (عج ) کسانی هستند که از ولی فقیه زمان پیروی میکنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، امام جمعه موقت سمنان در خطبه های نماز جمعه این هفته سمنان با تبریک و گرامیداشت نیمه شعبان میلاد باسعادت امام زمان (عج ) و بیان این مطلب گفت: اطاعت عملی و ولایی از ویژگیهای منتظران است.
حجتالاسلام محمدباقر عبدوس همچنین تحقق و عمل به اقتصاد مقاومتی را نیاز مند عزم همگانی و تقویت ظرفیتهای داخلی دانست و گفت: برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی باید خودمان تلاش کنیم و منتظر رسیدن سرمایه از بیرون به داخل کشور نباشیم.
وی گفت:اقتصاد مقاومتی نسخه شفابخش مشکلات اقتصادی در کشوراست و باید به آن توجه شود.
امام جمعه موقت سمنان ،سوم خرداد ، سالروز فتح خرمشهر و مقاومت رزمندگان در این عملیات را یاد آور شد و گفت: فتح خرمشهر یکی از شگفت آورترین رویدادهای دفاع مقدس است که برای ملت ایران سربلندی و عزت و غرور آفرید.
خطیب جمعه موقت سمنان همچنین با قدردانی از تلاشهای نیروهای اطلاعات برای برقراری امنیت در کشور گفت: ایجاد آرامش و امنیت در کشور حاصل هوشیاری ، بیداری و همراهی مردم با متولیان برقراری امنیت است.
حجتالاسلام محمدباقر عبدوس با بیان اینکه روز نیمه شعبان به عنوان روز سربازان امام زمان نام گذاری شده گفت : همکاری و همراهی مردم با وزارت اطلاعات در خنثی کردن توطئه های دشمنان نقش تاثیر گذاری دارد.