• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۵۲۱۳۶
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۵
سیاسی » مجلس
سید حسن خمینی در دیدار با منتخبان مردم در دوره دهم مجلس؛

ضرورت مقابله با اندیشه تضعیف کننده بنیان های دینی و ظواهر شرعی

تولیت آستان مطهر بنیانگذار انقلاب اسلامی گفت: هر اندیشه ای که به تضعیف بنیان های دینی و ظواهر شرعی منجر شود، از عوامل تضعیف پایه های نظام است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت ، حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی در مراسم تجدید بیعت منتخبین دهمین دوره مجلس شورای اسلامی با آرمان‌های بنیانگذار انقلاب اسلامی گفت: توفیق بزرگی است که امروز در خدمت نمایندگان و منتخبین بزرگوار مردم ایران اسلامی در جوار حرم امام راحل و چند صد متری جوار شهدای عالیقدر هستم.  

یادگار امام خمینی (ره) ادامه داد: اگر ایثار و خون شهدای بزرگوار نبود، آسایش امروز جامعه ما حاصل نمی‌شد و امکان رقابت در درون خانواده نظام به وجود نمی‌آمد.

سید حسن خمینی با تشکر از هاشم زایی رئیس سنی دهمین مجلس شورای اسلامی گفت: شاهد ششمین افتتاح مجلس در جوار حضرت امام خمینی (ره) همراه با نمایندگان مردم هستم، گویی چند روز پیش بود که مراسم افتتاح پنجم انجام شد و دوستان نماینده در آن دوره به حرم امام راحل آمدند و در آن دوره بحث رقابت برای ریاست بین آقایان ناطق نوری و عبدالله نوری بود.

وی ادامه داد: چهار سال گذشته نیز به مانند برق و باد گذشت و این موضوعات را از این جهت اشاره می کنم که دوستان واقف به این موضوع باشند که روزها به سرعت می گذرد البته دوستان به این مسئله واقف هستند بنابراین باید قدر این روزها را بدانیم و ان‌شاء‌الله روزهای خوبی در پیش داشته باشیم.

سید حسن خمینی افزود: سوالی که در اینجا مطرح می‌کنم این است که باید به این موضوع بسیار اندیشید که به چه دلیل انقلاب اسلامی ایران که یک انقلاب دینی است در انجام فرقه داعش و سلفی دچار نشده است.

وی ادامه داد: تجربه بزرگ رهبری امام خمینی (ره) در کدام سرزمین اندیشه، ریشه داشته که در حال حاضر بنیان‌گرایی مسموم در حوزه تفکر نداریم و اگر به این تفاوت به صورت بنیادین اندیشیده و پرداخته شود، تزئین آینده جمهوری اسلامی در آن است.

یادگار امام خمینی (ره) با بیان اینکه بنیان‌گرایی سلفی در جهان اسلام فاجعه است، گفت: بنیان‌گرایی سلفی یک مصیبت و لکه ننگ و باعث خجالت مسلمانان است.

وی افزود: عنصر عقلانیت در حوزه اندیشه اهل بیت است و در فضای عمومی تفکر امام (ره) و مجتهدین شیعه رسوخ پیدا می‌کند و تفکر پیشتاز عرضه می‌دارد و هیچ گزافه نیست که بگوییم اندیشه امام خمینی (ره) یک اندیشه روشنفکرانه در حوزه نظام فکری جامعه اسلامی است.

یادگار امام (ره) افزود: انقلابیون هیچ آبشخور متحجرانه نداشته‌اند و مبارزه با تحجر در کنار دینداری شاکله اصلی نظام جمهوری اسلامی است.

حجت الاسلام سید حسن خمینی افزود: هدف جمهوری اسلامی بازگرداندن تفکر به جامعه بشری و همچنین بازگشت معنویت دینی به جامعه است و اینکه باید جامعه در زندگی انسان ها نقش بازی کند.

وی ادامه داد: جمهوری اسلام سکولاریسم را نفی می کند و به هرگونه تفکر ماتریالیسم نه می گوید، اما در عین حال فکر آن متحجرانه نیست و آینده تفکر اسلامی از گذشته پرافتخار آن، جدا نیست، اما آینده به دستان باکفایت و با عقل مردم ساخته می شود.

یادگار امام (ره) افزود: هر اندیشه ای که به تضعیف بنیان های دینی و ظواهر شرعی منجر شود، از عوامل تضعیف پایه های نظام است و هر چه ریشه تحجر تقویت شود، موضوع از اندیشه های امام راحل دور می شود.

حجت الاسلام سید حسن خمینی افزود: پیوند عقلانیت و دین درس امام خمینی (ره) برای آینده جامعه است و میراثی است که باید به آن اتکا کرد تا بتوان آینده را ساخت و اگر بیشتر روی سخنان چند سال آخر عمر مبارک امام راحل توجه کنیم، ایشان بر سر مقدس مآب ها فریاد می زد، تا جایی که اظهار داشتند اگر در این راه شهید بشوم، ارزش دارد.

وی گفت: تحجر عنصری است که باید فارغ اصلی میان ما و داعش دانسته بشود. چه نامه هایی در حوزه موسیقی و حضور زنان در جامعه به امام راحل نوشتند و انتقادهایی به ایشان در حوزه تدریس حکمت و تبیین عقلانیت وارد آوردند، اما باید به این نکته توجه شود که دینداری و نفی تحجر باید در کنار هم باشد.

تولیت آستان مطهر بنیانگذار انقلاب اسلامی ادامه داد: توجه به عنصر زمان و مکان در موضوع اجتهاد مطرح است که متاسفانه گاهی مغفول مانده و مدت ها از ادبیات سیاسی ما خارج شده است، این در حالی است که باید به مراد امام راحل که دائماً در سال های آخر عمر بابرکت خویش تاکید داشتند، توجه شود.

حجت الاسلام سید حسن خمینی بیان کرد: باید به عنصری به نام مصلحت نظام توجه شود، به دلیل اینکه می تواند احکام اولیه را در نقاطی کنار بگذارد، توجه به مصالح جامعه اسلامی و مصالح مردم و توجه به اینکه جامعه و نظام اسلامی باید بن بست ها را بشکند، از ضروریات است.

وی افزود: قید اطلاق در حوزه ولایت فقیه که امام خمینی (ره) در سال های آخر عمر مطرح کردند، قید مترقی و بیانگر این است که حوزه تقنین، اجرا و احکام متوقف به احکام اولیه نیست. بدین معنا که برای حاکم اسلامی هیچ چیز بالاتر از مصالح اسلام و جلوه زیبا و مترقی از دین اسلام برای جهانیان در مرحله دوم، هیچ قیدی پیش روی آن نیست.

یادگار امام خمینی (ره) گفت: باید به اجتهاد پویا و نقش زمان و مکان در اجتهاد توجه شود که در تقلید داعش این موضوعات نیست.

حجت الاسلام سید حسن خمینی با بیان اینکه اسلام بن بست ندارد، تصریح کرد: با توجه به موضوعات مذکور برای حاکم اسلامی و نظام اسلامی جلوه زیبا از دین یک ارزش است که آبروی نظام است.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی علاوه به جهت صلب، نفی تمام پستی های جهان را دارد و یک بیان ایجابی دارد و جمهوری اسلامی جهت ایجاب و ثبوت تفکر است، اما داعش فقط نفی دارد که متاسفانه در برخی از تفکر اخباری های خود نیز این موضوع را داریم، امروز واقعا اگر بخواهیم براساس انتظارات امام راحل (ره) کار کنیم، باید کارایی نظام اسلامی را بالا ببریم و اجازه ندهیم که متهم به نارسایی در حل مشکلات شویم.

تولیت آستان مطهر بنیانگذار انقلاب اسلامی خطاب به منتخبان دهمین دوره مجلس شورای اسلامی افزود: عزم و همت دوستان و همچنین سکانداری رهبر انقلاب اسلامی در کنار دولت توانا می تواند مشکلات را حل کند، با وجود اینکه معضلات زیاد است، اما توانایی ها نیز در سطح بالایی است.

وی تصریح کرد: فقر و مشکلات و مسائل اجتماعی که این روزها بیشتر به آن توجه می شود باید حل شود و عقلانیت انقلاب عنصر ارزشمندی است که با اتکا به قبل باید شرایط و ظرفیت ها شناخته شود تا جمهوری اسلامی به اوج کارایی دست یابد.

یادگار امام راحل (ره) در پایان افزود: از دکتر لاریجانی رئیس مجلس در دوره نهم تشکر می کنم و همچنین برای دوستان جدید به خصوص دکتر عارف که رأی اول تهران با ضریب بالا کسب کرد آرزوی موفقیت دارم، به دلیل اینکه اعتماد مردم سرمایه بزرگی است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش و راهیابی وزشکار چهارمحال و بختیاری به مسابقات استعداد‌های برتر کشور
افزایش ۱۲ درصدی ارزش معاملات بورس انرژی در دومین هفته آبان
معرفی برترین‌های هفته سوم لیگ برتر پومسه بانوان
دستگیری متخلفان شکار غیرمجاز توسط یگان حفاظت محیط زیست در دنا
آغاز عملیات ساخت نیروگاه ۳ مگاواتی در سفیدسنگ فریمان
شرکت آلومینیوم لامرد پیشتاز در تولید شمش آلومینیوم
عرضه بیش از ۳۵۰ هزار تن محصول در بورس کالا
۷ مصدوم و ۲ فوتی در حوادث رانندگی محور‌های منتهی به آبادان
آغاز ثبت نام وام‌های دانشجویی از امروز
طرح نهضت آسفالت در ۱۰ روستای بویین میاندشت
صعود رن به نیمه نخست جدول
مرد میدان، شهید بسیجی که پیکرش بعد از ۱۱ سال به زادگاهش برگشت
جابه‌جایی بیش از ۶ میلیون تن کالا از مبادی کردستان
نشست حقوق و سینما در موزه هنر‌های معاصر
راه اندازی و فعالیت پایگاه انتقال خون در قائمشهر
جاده شاهان گرماب فریمان آسفالت می شود
تأکید امام جمعه لنگرود بر برنامه‌ریزی هوشمند فرهنگی
ایجاد واحد فرآوری شرط واگذاری معادن
تداوم طرح «مراقب همراه» چندقلو‌ها در قالبی جدید
افتتاحیه بازی‌های همبستگی اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)