• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۵۳۱۸۱
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۰
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

دیدار اعضای ستاد ارتحال امام (ره) با سیدحسن خمینی

اعضای ستاد برگزاری بیست و هفتمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) با حجت الاسلام سیدحسن خمینی تولیت مرقد امام خمینی (ره) دیدار کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ در این دیدار گزارشی از اقدامات انجام شده برای برگزاری باشکوه مراسم ارتحال امام راحل(ره) ارائه شد.

حجت الاسلام سیدحسن خمینی نیز با تقدیر و تشکر از تلاش اعضای ستاد ارتحال امام راحل (ره) گفت: مراسم سالگرد امام خمینی(ره) باید نماد وحدت میان اقشار جامعه باشد.

موسپیدان تجربه‌های خود را به جوانان منتقل کنند

تولیت آستان امام خمینی (ره) توجه جدی به جوانان در عرصه های مختلف کشور به ویژه مسیر انقلاب اسلامی را مهم و ضروری دانست.

حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی گفت: مراسم سالگرد امام خمینی یک میثاق سالانه و تجدید بیعتی است که هر سال با ایشان و ارزش‌هایی که امام در جامعه حاکم کرده اند برگزار می‌شود.

وی در بیان اینکه هر چقدر این مراسم با عظمت و با شکوه بیشتری برگزار شود تضمینی برای ادامه راه ایشان است و می تواند نسل های بعد و جامعه را خرسند و موجب ناامیدی دشمنان شود افزود: امام (ره) نماد تمدن فردای ماست و پیوند امروز و فردای جامعه ماست و عشق به امام آن طوری است که اگر نهادینه بشود مطمئن می شویم که نظام اسلامی که حاصل ایثارگری های فراوان است بقا می یابد و به دست صاحب اصلی آن خواهد رسید.

تولیت آستان امام خمینی(ره) با تقدیراز تلاش‌های آقای محمدعلی انصاری در پیگیری برنامه های مربوط به مراسم سالگرد امام به رغم برخی مشکلات گفت: آقای انصاری همواره تلاش داشته اند تا به دور از هرگونه حاشیه از جان و دل برای امام خدمت کنند.

وی در ادامه با اشاره به وصیت نامه امام خمینی گفت: اگر بخواهیم به مطلبی از وصیت نامه آن امام که برای نسل های امروز و فردا کاربرد دارد اشاره کنیم می توان به خواسته امام از جوانان اشاره کرد.

سیدحسن خمینی گفت: در دیدگاه امام اگر بخواهیم انقلاب توفیق یابد، باید با همه توان از جوانان کمک بگیریم و بار را به دوش آن‌ها بگذاریم و در این مسیر باید صاحبان تجربه و موسپیدان انقلاب تجربه های گرانبهای خود را به جوانان منتقل کنند.

وی گفت: امام همواره به جوانان می فرمودند "که جوانی خود را وقف راه خدا و جمهوری اسلامی کنید" و با تاکید بر ضرورت قدردانستن جوانی معتقد بودند باید کاری را کنیم که انقلاب و اسلام به آن نیاز دارد.

تولیت آستان امام خمینی (ره) گفت: در دیدگاه امام بنا به مقتضیات جوانان وارد دفاع مقدس می شوند بعد از آن جهاد علمی و امروزه نیز جهاد اقتصادی را مدنظر دارند.

وی با اشاره به اینکه در ابتدای انقلاب بسیاری از متخصصان انقلابی از سراسر دنیا به کشور آمدند و خود را وقف انقلاب کردند گفت: نمونه بارز یکی از این افراد شهید چمران است و وصیت امام نیز همواره این است که هرچه در توان دارید همان را بارور کنید و هدف و نیت شما برای خدا باشد.

حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی، تقدس جمهوری اسلامی را همراه بودن آن با کلمه توحید دانست و گفت: اگر توحید را در نظام ارزشی جمهوری اسلامی بگیریم نظام ما نیز با سایر حکومت ها تفاوتی ندارد و نقطه برجسته ما حاکمیت ارزش‌های دینی است.

وی افزود: در جمهوری اسلامی هم ظاهر ارزش‌های دینی مهم است هم آزادی، هم اخلاق، هم مقابله با ظلم، هم تودهنی به ظالم و هم پافشاری بر ارزشها و اعتقادات دینی که اگر غیراین باشد موجب یاس می شود.

یادگار گرانقدر امام راحل در ادامه دومین تعبیر از توجه امام به جوانان را توجه جدی امام به نقش جوانان در حفاظت از استقلال، آزادی و ارزشهای انسانی دانست و گفت: حافظ بودن در دیدگاه امام این است که باید به ارزش‌های انسانی باور داشت و از آن حفاظت کرد.

وی افزود: در این نگاه آزادی فردی همراه با آزادی کشور در عرصه سیاسی همان استقلال است و بر خلاف بسیاری از ملت‌ها که آزادی ظاهری دارند است.

حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی گفت: شعار بنیادین انقلاب اسلامی به معنای توامان استقلال و آزادی بود و در این مسیر باید هزینه سعادتمندی ملی را پرداخت کنیم اما با تعقل.

وی افزود: جوانان باید حافظ استقلال، آزادی و ارزش‌های انسانی باشد که بحث ارزش‌های انسانی آن در همه ادیان است که باید باورمندانه به دنبال تحقق آن بود.

وی افزود: امروز جامعه جوانی داریم و باید جامعه را با وصیت مطلوب حضرت امام آشنا کنیم و در مراسم سالگرد امام عزیز بزرگترین وظیفه ما علاوه بر برگزاری باشکوه انتقال ارزش‌ها و مفاهیم دیدگاه های امام به نسل های جوان امروز و فردا است.

در ابتدای این دیدار آقای انصاری دبیر ستاد برگزاری سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) گزارشی از آخرین تدابیر اندیشیده شده برای برگزاری هرچه باشکوه تر مراسم امسال ارائه کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمینه و بیشینه دمای هرمزگان ۱۷ آبان ماه
درخشش بانوی بسیجی کهگیلویه و بویراحمدی در رقابت های جهانی
آغاز ثبت نام وام دانشجویی از امروز
کرمان میزبان سی و هفتمین جشنواره تئاتر
آغاز دومین جشنواره بین‌المللی عکس «ایران جوان» در چهارمحال و بختیاری
هوای آبادان و خرمشهر در وضع ناسالم
لزوم همراهی همه نهاد‌ها و بویژه خانواده‌ها برای تربیت نسل انقلابی
هشدار سازمان بازرسی به شرکت‌های بیمه
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نوزاد ارسنجانی در اورژانس به دنیا آمد
رویداد ملی ایران جان در ایستگاه پنجم خود به خراسان جنوبی رسید
غوغای شگفت انگیز رنگ‌ها در دره اسپیران مراغه
۱۳ اصفهانی در جمع کاروان اعزامی ایران به ریاض
یادی از شهدای دانش آموز در راهپیمایی ۱۳ آبان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
واکنش سفارت ایران در مکزیک به اتهام جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم پاداشی به صهیونیست‌ها برای جنایاتشان است
پیش‌بینی افزیش غلظت آلاینده در شهر‌های صنعتی
مکزیک ادعای طرح حمله به سفیر رژیم اسرائیل را تکذیب کرد
مخالفت باشگاه پیکان با استعفای سعید دقیقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)