در پی توقف بمباران مواضع تروریستها؛
لاوروف:اقدامات ائتلاف در سوریه بی معنی است
وزیر امور خارجه روسیه گفت در حالی که تروریستها همچنان ازمرز ترکیه وارد سوریه می شوند ائتلاف تحت فرمان آمریکا در این کشور بی معنی است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری ایتارتاس از مسکو ، وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد: در حالی که تروریست ها همچنان از طریق مرز ترکیه وارد سوریه می شوند ائتلاف تحت فرمان آمریکا در این کشور بی معنی است.سرگئی لاوروف روز سه شنبه در مصاحبه ای مطبوعاتی اعلام کرد ائتلاف تحت فرمان آمریکا تنها تظاهر به هدف گرفتن تروریست ها می کند و وی در دیداری که به تازگی به جان کری وزیر امور خارجه آمریکا داشته است علت اینکه چرا آنها عملا بمباران مواضع تروریست را متوقف کرده و حتی در جلوگیری از قاچاق نفت به ترکیه یک حمله انجام نداده اند جویا شده است.
وی افزود کری در پاسخ گفت تروریست ها با مخالفان غیرتروریست ادغام شده اند و هنگامیکه تروریست ها را هدف قرار می دهیم مخالفان نیز هدف قرار می گیرند به همین منظور این حملات نباید انجام شود.
لاوروف گفت به کری یادآور شده است آنها اواخر فوریه متعهد شدند گروه های میهن پرست و وفاداری که با آنها همکاری می کنند از مواضع تحت کنترل جبهه النصره خارج خواهند شد اما در سه ماه گذشته هیچ اتفاقی در این زمینه نیفتاده است.
وزیر امور خارجه روسیه در ادامه افزود با توجه به اینکه تروریست ها و جنگ افزارهای نظامی همچنان از طریق مرز ترکیه وارد سوریه می شود ائتلاف تحت فرمان آمریکا عملا بی معنی است و آنها برای عملیاتی آماده می شوند که در قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل منع شده است.
این دیپلمات بلندپایه روس به واشنگتن توصیه کرد در رویکردش برای حل بحران سوریه از تجربیات خود در عراق و افغانستان درس بگیرد.
وی افزود مقامات آمریکا در سخنانشان ابراز اطمینان می کنند که اشتباه این کشور در لیبی بر خلاف نظر شورای امنیت سازمان ملل نبوده است که ایجاد منطقه پرواز ممنوع را بر فراز لیبی شامل می شد. بمب ها از این منطقه بر لیبی فروریخت و در نهایت معمر قذافی دیکتاتور این کشور سرنگون شد. اکنون تروریست ها وارد لیبی شده اند و این کشور به مالی و چاد تررویست و سلاح صادر می کند.
لاوروف گفت جان کری اشتباه کشورش را در خودداری از استقرار نیروهای زمینی به دنبال حملات هوایی می داند اما آمریکا در استقرار نیرو در عراق و افغانستان برای مبارزه با تروریسم سابقه دارد. این کشور به اشتباهات خود در عراق و افغانستان اذعان می کند و در عین حال می گوید اجازه دهید آنچه که ما در واشنگتن می خواهیم انجام شود.