• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۶۴۶۲۹
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۱
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

طرح اکران ویژه ماه رمضان، حرکت روی لبه تیغ

طرح اکران ویژه ماه مبارک رمضان مقوله جدی در عرصه فرهنگی کشور است و سهل انگاری در انتخاب فیلم ها و نحوه اجرای آن می تواند باعث سقوط این طرح شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ چند سالی بود که با حلول ماه مبارک رمضان طرح اکران از افطار تا سحر در سینماهای پایتخت و طرح اکران ویژه ماه رمضان، حرکت روی لبه تیغچند شهرستان اجرا می شد.

این طرح موافقان و مخالفانی داشت؛ بسیاری معتقد بودند ماه مبارک رمضان ماه عبادت است و ساعات بین افطار تا سحر بهترین زمان عبادت است، اما عده ای هم اعتقاد داشتند در ماه مبارک رمضان اکران فیلم های خوب و مثبت می تواند به بار فرهنگی مهمانان این ماه کمک کند.

کشاری مدیر سینما سپیده در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره نحوه اجرای این طرح در سال های گذشته گفت: این طرح سال به سال بین مردم بیشتر جا می افتد و استقبال آن ها از آن زیادتر می‌شود.

گیشه دار این سینما نیز به ما گفت: پارسال به دلیل نبود ترافیک و نیم بها بودن بلیط سینما با استقبال بی نظیری از سوی مردم رو به رو بودیم.

امسال شورای صنفی نمایش اعلام کرده است که طرحی با عنوان از افطار تا سحر ندارد و نام آن طرح ویژه اکران ماه مبارک رمضان است.
در این طرح قیمت بلیط فیلم های سینمایی از صبح تا قبل از اذان مغرب در تمام سینماهای تهران نیم بها و از مغرب تا یک الی دو ساعت قبل از اذان صبح تمام بهاست.

سخنگوی شورای صنفی نمایش در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره جزییات این طرح گفت: فیلم هایی که در این ایام اکران می شوند چهار هفته اکران شان دو هفته حساب می شود.

غلامرضا فرجی با تشکر از صدا و سیما و ناجا برای همکاری در این طرح تاکید کرد که ساعات دقیق آن به زودی از سوی وزارت ارشاد اعلام می شود.

فیلم های «ایستاده در غبار»، «بارکد»، «زاپاس» و «دراکولا» از شاخص ترین فیلم هایی هستند که در طرح ویژه امسال حضور دارند.
علاوه بر این ها فیلم های «بادیگارد»، «کفش هایم کو؟»، «یک دزدی عاشقانه» و تعدادی دیگر از فیلم هایی که قبلا اکران شده اند حضور دارند.

تهیه کننده و پخش کننده سینما درباره این فیلم ها در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما گفت: فیلم سینمایی«بارکد» یک کمدی اجتماعی است، «دراکولا» یک فیلم در ژانر جدید کمدی وحشت به حساب می آید و «ایستاده در غبار» کاری بی نظیر در ژانر دفاع مقدس است و به همه توصیه می کنم این فیلم را ببینند.

علی سرتیپی درباره طرح ویژه اکران ماه مبارک رمضان امسال افزود: امسال تنوع خوبی در فیلم های اکران ماه مبارک رمضان است و فکر می کنم بازار گیشه ها در این ماه داغ شود، امیدوارم تبلیغات درباره این طرح بیشتر شود زیرا تبلیغات کم از ضعف های این طرح در سال های قبل بوده است.

بسیاری از دغدغه مندان فرهنگی طرح ویژه اکران ماه مبارک رمضان را مثل حرکت روی لبه تیغ می دانند و اعتقاد دارند که محتوای فیلم ها و نحوه اجرا در موفقیت این طرح تاثیر بسزایی دارد.



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خیرین، تکیه‌گاه دختران معلول ذهنی در مرکز فردوس شهرکرد
تحقق رشد ۸ درصدی دشوار، اما ممکن است
قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز و آزادسازی ۱۸ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی ارومیه
تامین آب فاز ۵ شهر بندر امام خمینی با اجرای عملیات توسعه شبکه
کهگیلویه و بویراحمد میزبان جشنواره بازی‌های بومی محلی
به یاد دانش آموزان شهید
درخشش هنرمند خوشابی در جشنواره بین‌ المللی همام
فروش ۶۵۸ میلیون کیلووات ساعت برق در بورس انرژی
آغاز پایلوت رصد هوشمند تراکتور‌ها در ارومیه؛ گامی بزرگ به سوی کشاورزی دیجیتال
شاهد بدترین وضعیت بارندگی در تهران هستیم
مشارکت بیش از یک هزار ۲۰۰ دانش‌آموز  در طرح مهرآموز
مجروح شدن یک دانش آموز خمامی با چاقوی همکلاسی
باران، همچنان نایاب در مازندران
۱۸ آبان ماه روز ملی کیفیت
دستگیری پزشک قلابی هنگام جراحی روی بیمار
کشف البسه قاچاق میلیاردی در زنجان
خشکسالی سابقه دار اتفاقی نیست
پیشنهاد ثبت روز بافق در تقویم
آغاز شناسایی استعداد‌های ورزشی در کردستان
پدر کودک‌آزار در اشنویه بازداشت شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)