• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۶۴۹۱۷
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۹
ورزشی » جانبازان و معلولان
سرمربی تیم ملی :

بسکتبال با ویلچر در پارالمپیک ریو شگفتی ساز می شود

سرمربی تیم ملی بسکتبال با ویلچر گفت: این تیم هشت سال از میادین پارالمپیک دور بوده اما در بازی های ریو شگفتی ساز می شود.

بسکتبال با ویلچر در پارالمپیک ریو شگفتی ساز می شود
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ عباس آقاکوچکی افزود: اردوی چهارم نخستین اردویی بود که با حضور کامل بازیکنان و لژیونرها برگزار شد. البته از بین بازیکنان دعوت شده، ابراهیم احمدی به دلیل مصدومیتی که در لیگ انگلستان از ناحیه شانه دچار آن شده است انصراف داد. وی به دلیل این آسیب دیدگی نمی تواند تا 4 ماه در تمرینات حضور داشته باشد و از اردو انصراف داده است. بنابراین با توجه به انصراف احمدی، اردو را با 20 بازیکن آغاز کردیم.
وی گفت: در این اردو ضمن توجه به مسائل آماده سازی بدنی، تمرینات تکنیکی و تاکتیکی را طبق برنامه های ویژه پیگیری کردیم. سه جلسه در هفته تمرین با وزنه داشتیم. روی توان شوتزنی بازیکنان از نقاط مختلف زمین و کار گروهی آنها به خصوص در بخش دفاع و حمله هم کار کردیم.
آقاکوچکی افزود: در 2 اردوی گذشته روی مسائل بدنسازی به اندازه کافی کار کرده بودیم اما در این اردو هم تا حد کافی به این موضوع پرداخته شد چرا که نخستین اردویی بود که لژیونرها در آن حضور داشتند. بنابراین برنامه های بدنی را پیاده کردیم تا در اردوی چهارم بتوانیم این دسته بازیکنان را هم از این حیث مورد ارزیابی قرار دهیم.
سرمربی تیم ملی بسکتبال با ویلچر ادامه داد: آلمان، انگلستان، آمریکا، برزیل و الجزایر، تیم هایی هستند که در مرحله گروهی پارالمپیک به ترتیب با آنها دیدار خواهیم داشت. از میان این تیم ها، آلمان در مسابقات 22 ساله های جهان قهرمان شد. این تیم برنامه های خاصی برای پارالمپیک دارد و جزو تیم هایی است که برای صعود خیز برداشته است.
وی افزود: آمریکا هم قهرمانی مسابقات جهانی 2014 کره جنوبی را در کارنامه دارد و از جمله تیم های مدعی حاضر در ریو به حساب می آید. انگلیس هم سرمایه گذاری خوبی روی تیمش داشته است. برزیل هم که میزبان است و قطعا از شرایط میزبانی به بهترین نحو استفاده خواهد کرد. در میان حریفانمان فقط از الجزایر اطلاعات زیادی نداریم.
آقا کوچکی در این موردگفت: در کل آمار حریفانمان را در مسابقات تدارکاتی که اخیراً در آن حضور داشته اند رصد کرده ایم. همه خیلی خوب برای ریو آماده می شوند. به همین دلیل مسابقات سختی را در این بازی ها خواهیم داشت.
سرمربی تیم ملی بسکتبال با ویلچر در مورد پیش بینی خود از عملکردی که این تیم می تواند در ریو داشته باشد، افزود: به هر حال ما 8 سال از این میدان دور بوده ایم. درست است که بعد از دوره محرومیت در مسابقات جهانی هشتم شدیم، اما برای پیش بینی پارالمپیک باید منطق و احساس را به درستی کنار هم قرار داد. در مورد این بازیها نگاهمان به بالای جدول است و به صعود به جمع 4 تیم برتر فکر می کنیم.
وی تاکید کرد: به طور قطع در نظر داریم که همه تیم ها برای بهترین نتیجه گیری در پارالمپیک ریو، سرمایه گذاری خوبی داشته اند. اما ایران هم جزو تیم های مدعی است. می خواهیم در این دوره بازی ها شگفتی ساز شویم. ما در پارالمپیک آتن بین 16 تیم شرکت کننده، نهم شدیم و حالا بعد از دو دوره می خواهیم بهترین نتیجه را کسب کرده و در میان بالانشینان قرار بگیریم.
عباس آقاکوچکی در مورد برنامه های تمرینی تیم ملی بسکتبال با ویلچر تا زمان اعزام به پارالمپیک ریو گفت: همه مراحل تمرینی و اردویی طبق زمان‌بندی انجام شده در تهران یا دیگر شهرستان ها برگزار می شود ضمن اینکه یک سفر برون مرزی هم به ترکیه خواهیم داشت. این کشور 4 تا 10 تیر در استانبول میزبان یک دوره تورنمنت بین المللی است که ظاهرا تیم های پارالمپیکی در آن حضور دارند. حضور ما در این تورنمنت با موافقت مسئولان مربوطه قطعی شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردمی ۱۹ آبان ۱۴۰۴
سرد شدن هوا در استان کرمان و ضرورت رعایت نکات ایمنی
از طرح مطالبات مردمی در سامانه ۱۶۲ تا پیگیری در خبر ۲۰ شبکه قزوین
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
نایب قهرمانی تیم ملی تنیس روی میز مردان ایران
اجرای طرح هادی در ۱۵ روستای بخش مرکزی شهرستان سردشت
گشایش نمایشگاه مشاغل خانگی و صنایع دستی در اسکو
فعالیت جهادگران استان خراسان جنوبی ساکن قم در مناطق محروم کشور
تحویل ۱۶۰۰ واحد ویلایی انفرادی به متقاضیان واجد شرایط در ورزنه
خبر‌هایی از مصوبات قرارگاه محرومیت زدایی دامغان
پیگیری لوایح مهم هوش مصنوعی و مهریه در کنار رسیدگی به مسائل عمرانی استان قزوین
آغاز فعالیت ستاد اقامه نماز جمعه شهرستان مراغه
الزام به اجرای معاملات ملکی در سامانه کاتب
حرکت خیرین ؛ نقطه عطفی در تاریخ تعلیم و تربیت کشور است
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
رژیم صهیونی ۲۸۲ بار آتش‌بس غزه را نقض کرده است
واژگونی خودرو در جاده جاسک ۳ کشته برجای گذاشت
ضایعات غیر بهداشتی مرغ به کارخانه نرسید
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
ابلاغ دستورالعمل رهگیری و شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)