• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۶۴۹۴۱
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۷
ورزشی » جانبازان و معلولان
بنا بر اعلام سرمربی تیم ملی؛

آغاز تمرینات پارالمپیکی تنها پاراتکواندوکار ایران

بنا به اعلام سرمربی تیم ملی پاراتکواندو، تمرینات تنها نماینده ایران در رقابت‌های نمادین و آزمایشی برای پارالمپیک ریو از اول تیر آغاز خواهد شد.

آغاز تمرینات پارالمپیکی تنها پاراتکواندوکار ایران
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ حسین مدانلو گفت: برنامه‌ریزی‌ها برای تمرینات پارالمپیکی تنها پاراتکواندوکار ایران در ریو به گونه‌ای خواهد بود که وی بتواند در اوج آمادگی در رویداد نمادین حاضر شود، البته تنها دیدار نمادین پاراتکواندو در جریان بازی‌های المپیک برگزار می‌شود و از همین تک بازی استفاده خواهیم کرد تا پاراتکواندوی ایران را هر چه بیشتر به دنیا معرفی کنیم.
وی افزود: با توجه به دوره امتحانات مهدی پوررهنما که به عنوان نماینده پاراتکواندوی ایران در تنها دیدار نمادین این رشته برای پارالمپیک حضور خواهد داشت، تمرینات وی از اول تیر به صورت متمرکز در تهران و در قالب تیم ملی آغاز خواهد شد و به دنبال این هستیم که پاراتکواندوکار وزن 75- کیلوگرم (کلاس k44) بتواند حضوری قدرتمند در این رویداد داشته باشد.
سرمربی تیم ملی پاراتکواندو در این مورد گفت: براساس اعلام فدراسیون جهانی یک پاراتکواندوکار روسی حریف مهدی پوررهنما در این دیدار نمادین خواهد بود. البته از این حریف روس شناختی نداریم، اما در مجموع پاراتکواندوکاران روسیه، قدرتمند هستند. بنابراین باید تمرینات پوررهنما به گونه‌ای پیگیری شود که وی بتواند در سه راند مبارزه مقابل حریف روسی خود از نظر بدنی کم نیاورد.
وی افزود: پوررهنما ورزشکار باهوشی است و برنامه‌های فنی را خیلی خوب اجرا می‌کند. وی هماهنگی لازم را با کادر فنی دارد که همین موضوع می‌تواند در نتیجه‌گیری تعیین‌کننده باشد.
مدانلو تاکید کرد: به دنبال این هستیم که در تنها دیدار نمادین پاراتکواندو المپیک دست پر به کشور برگردیم. درست است که این یک دیدار نمادین است، اما احتمالا به علت سطح مسابقات، در آن مدال هم توزیع می‌شود و ما به دنبال این هستیم خوشرنگ‌ترین مدال را از آن خود کنیم.
وی همچنین در مورد ملاک انتخاب پوررهنما و حریف روسی وی برای حضور در دیدار نمایشی پاراتکواندوی پارالمپیک گفت: پاراتکواندوی ایران در چند سال گذشته همواره از حضور در مسابقات مختلف دست پر برگشته است و همین موضوع نظر فدراسیون جهانی را برای انتخاب یکی از شرکت‌کنندگان در دیدار نمایشی پاراتکواندو به ایران معطوف کرد و به همین دلیل که پوررهنما بعد از کسب مدال طلا در مسابقات جهانی 2012 توانست این مدال را در رقابت‌های جهانی 2014 و 2015 هم تکرار کند، وی برای این مبارزه انتخاب شد. از طرفی از آنجا که روس‌ها چند سال متوالی قهرمان جهان در بخش تیمی بوده‌اند، حریف پوررهنما در این مبارزه هم از این کشور انتخاب شده است.
سرمربی تیم ملی تکواندو در بخش دیگری از این گفتگو در مورد مسابقات قهرمانی قاره آفریقا که چندی پیش تیم ایران با شرکت در آن موفق به کسب عنوان قهرمانی شد نیز توضیح داد و گفت: این نخستین دوره رقابت‌های قهرمانی آفریقا بود که سطح آن نسبت به دوره نخست مسابقات قهرمانی آسیا خیلی بالاتر بود. همه کشورها با آمادگی خوبی در این رویداد شرکت کرده بودند که خوشبختانه تیم ما در میان آنها به نتایج خوبی دست یافت. پاراتکواندوی ایران به دنبال ارتقای رنکینگ ورزشکاران ملی‌پوش است و ما با حضور در این رقابت‌ها به یکی از اهدافمان در این زمینه دست یافتیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم میهمانی لاله‌ها در قزوین 
۱۱ مصدوم در پی تصادف در خودرو
جان باختن دختر بچه قاینی بر اثر برخورد صاعقه
مهمانی لاله‌ها در چهل و هفتمین بهار انقلاب اسلامی
تزریق ۷.۸ همت از دارویار بیمه‌ها و داروخانه‌ها
مزایای انتخابات تناسبی و تقویت نقش احزاب
بهره برداری ۹ طرح در بندر خمیر
یک ویدیو از ماهیت خاندان منحوس پهلوی در مورد شکار در گرگان
بزرگداشت یاد و نام شهدای گرانقدر در گلستان
پیام تسلیت تولیت آستان قدس رضوی در پی درگذشت استاندار اسبق فارس
شمسایی: تنها به فینال فکر می‌کنیم؛ حق نداریم اشتباهات را تکرار کنیم
تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در پردیس
انهدام شبکه قاچاق سوخت در فارس
هفته بیستم لیگ برتر فوتبال، پیروزی استقلال مقابل شمس‌آذر در نیمه نخست
افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی در آذربایجان شرقی
آغاز نمایش فیلم‌های جشنواره فجر در ۲ سینمای چهارمحال و بختیاری
کلنگ ساخت بیمارستان مهستان به زمین زده شد
برد بانوان فوتسالیست گلبرگ مقابل نماینده خوزستان
اجرای طرح سلام محله در گرمسار و مهدیشهر
شیرخشک های نستله دهها کودک را در انگلیس مسموم کرد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)