• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۶۸۱۴۲
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۱:۱۰
ورزشی » توپ و تور
تیتر امشب شبکه خبر :

کسب قدرتمند سهمیه المپیک پس از 52 سال

رئیس فدراسیون والیبال گفت: تیم ملی کشورمان پس از 52 سال با قدرت سهمیه المپیک را کسب کرد.

رئیس فدراسیون والیبال گفت: تیم ملی کشورمان پس از 52 سال با قدرت سهمیه المپیک را کسب کرد. کسب قدرتمند سهمیه المپیک پس از 52 سال

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محمدرضا داورزنی در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما که به بررسی روند حضور ایران در رقابت های انتخابی المپیک می پرداخت افزود: نخستین حضور ایران برای کسب سهمیه المپیک به سال 2004 برمی گردد که موفق نشدیم در رقابت های المپیک حاضر شویم.

وی گفت: در سال 2008 نیز برای دریافت مجوز حضور رقابت های المپیک تلاش کردیم اما نتوانستیم بعد از آن به شکل جدی در سال 2012 با مربیگری ولاسکو برای کسب سهمیه المپیک سعی کردیم که بر اثر بی تجربگی و با اختلاف یک امتیاز نتوانستیم مجوز حضور در المپیک لندن را کسب کنیم.

رئیس فدراسیون والیبال افزود: با تلاش شبانه روزی در چهار ـ پنج سال گذشته امسال توانستیم جزو سه تیم برتر رقابتها شویم نه اینکه با اما و اگر به المپیک راه یابیم، ایران و لهستان توانستند از هفت بازی شش رقابت را ببرند اما فرانسه دو باخت و پنج برد داشت.

داورزنی با اشاره به سهمیه قاره ها برای حضور در رقابت المپیک گفت: از آسیا یک نماینده، از اروپا چهار نماینده، از آمریکا سه نماینده، آمریکا جنوبی سه نماینده در رقابت های المپیک حضور می یابند البته ما به FIVB اعتراض و اعلام کرده ایم بر اساس فرمول فدراسیون جهانی والیبال قرار بوده سه تیم برتر مسابقات و بهترین تیم آسیایی به المپیک بروند ولی با این شرایط در حال حاضر حقی از آسیا ضایع می شود.

وی تصریح کرد: ما تیم دوم جدول هستیم و باید از سهمیه بهترین تیم استفاده کنیم و تیم بعدی هم باید آسیایی باشد اما متأسفانه با پیگیری های صورت گرفته آنان اینگونه توجیه می کنند که دو فرصت به آسیا داده شده است یعنی اگر یکی از سه تیم برتر، آسیایی باشد آن یکی هم می تواند سهمیه را کسب کند!

رئیس فدراسیون والیبال افزود: والیبال از سال 1964 در المپیک حضور دارد یعنی 52 سال که ما در 12 دوره گذشته موفق نشده بودیم سهمیه المپیک را کسب کنیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

در ادامه سید محمد موسوی ملی پوش کشورمان گفت: برای کسب این افتخار دو ماه روزی شش ساعت تمرین داشتیم و اکثر بچه ها مصدوم بودند از جمله شهرام محمودی و فرهاد قائمی که در آستانه آغاز رقابت ها مصدوم شدند اما همه مصمم بودیم تا این سهمیه را کسب کنیم، بازی های تدارکاتی خوبی داشتیم و نتیجه گرفتیم و به دنبال آن هستیم که در المپیک نتیجه بگیریم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

جواد محتشمیان کارشناس والیبال در ارتباط تلفنی با برنامه تیتر امشب نیز با اشاره به ظرفیت های تیم ملی کشورمان گفت: ظرفیت این تیم به حدی است که می تواند به دور دوم المپیک راه یابد، بنده معتقدم با پیروزی بر مصر و کوبا به دور بعد راه خواهیم یافت.

وی افزود: برای دستیابی به موفقیت در لیگ جهانی و المپیک باید چارچوب تیم را حفظ کرد اما بازیکنان جدید و جوان هم معرفی شوند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

در ادامه این برنامه رئیس فدراسیون والیبال با اشاره به برنامه های آینده این فدراسیون گفت: در سالی رقابت های المپیک را داریم لیگ جهانی هدف نیست بلکه وسیله آماده سازی تیم است.

داورزنی افزود: در هفته اول با توجه به وضعیت بازیکنان با یک ترکیب در برزیل خواهیم بود در صربستان چهار تا پنج بازیکن از برزیل به تهران بازمی گردند و سه تا چهار نفر از تهران به صربستان می روند.

وی ادامه داد: قطعاً از فرصت 9 بازی در مقدماتی لیگ جهانی استفاده خواهد شد تا جوان ها به میدان بیایند و از طرفی تلاش خواهیم کرد در لیگ جهانی هم جزو پنج تیم اول باشیم.

رئیس فدراسیون والیبال با بیان اینکه از 14 بازیکن فعلی تیم 60 تا 70 درصد در المپیک 2020 حضور نخواهند داشت گفت: با آماده سازی که صورت می گیرد ترکیبی از جوانان را در سال های آینده در تیم ملی والیبال خواهیم داشت.

داورزنی با اشاره به قرارداد بازیکنان والیبال نیز افزود: آقای موسوی به عنوان یک ملی پوش اگر اراده کند می تواند با چند تیم اروپایی قرارداد ببندد در ترکیب 14 نفره تیم ملی کشورمان شش تا هفت بازیکن از تیم های درجه یک دنیا خواهان دارند اما بازیکنان ملی پوش ما علاقه دارند در ایران بازی کنند.

وی در ادامه با اشاره به نحوه انتخاب سرمربی تیم ملی نیز گفت: انتخاب آقای لوزانو تصادفی نبوده همچنین ترکیب ایشان با سیچِلو این دو نفر مکمل یکدیگر هستند و تیم را اداره می کنند.

رئیس فدراسیون والیبال افزود: آقای لوزانو تا پایان المپیک و دو ماه بعد با ما قرارداد دارند و بعد از المپیک مذاکراتمان برای ادامه حضور ایشان ادامه خواهد داشت تا در المپیک بعدی در خدمتشان باشیم.

داورزنی گفت: تاکنون تمرکزمان در مذاکرات برای کسب سهمیه بود اما در حال حاضر تمرکزمان برای کسب موفقیت در المپیک و لیگ جهانی است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان کار باند سرقت خودرو در مازندران
انتخابات تناسبی، مشارکت گروه‌های سیاسی در انتخابات شوراها رونق می‌دهد
برای ایران
آغاز حراج زمستانی شمش طلا در مرکز مبادله ایران
رادیو زنجان با برنامه جمعه گوروشی میزبان استان‌های آذری زبان شمالغرب کشور
نه فلسطین حذف شد و نه محور مقاومت از بین رفت
نیروهای مسلح آماده مقابله با تهدید دشمن هستند
کارگاه شعر مکتب گمنامی در زنجان به روایت تصویر
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی به مناسبت درگذشت پیشکسوت فرش
ایستگاه پایانی بیست‌وهفتمین جشنواره قصه‌گویی آذربایجان شرقی
کسب رتبه نخست رادیو آبادان در بین مراکز صدای کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ دی ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۵ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۵ دی ۱۴۰۴ به افق قم
شناسایی ۳۵۸ ملک مازاد برای مولدسازی در آذربایجان شرقی
پرتاب سه ماهواره ایرانی، نماد بلوغ علمی ایران
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری
پایان رقابت دسته ۹۴ کیلوگرم لیگ برتر وزنه‌برداری در اهواز
قرآن و نهج‌البلاغه بهترین سلاح برای مقابله با هجمه دشمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تخریب بیش از ۱۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در منطقه کرشت پردیس
رهبر انقلاب: آیت‌الله میلانی واقعاً احیاگر حوزه علمیه مشهد بود
رقابت‌های فینال و رده بندی پنج وزن نخست امشب برگزار می‌شود
امروز؛ اختتامیه جشنواره تئاتر شهر
پیش بینی بارش باران در نوار شمالی؛ آلودگی هوا در برخی شهر‌ها
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۴ دی
نقش‌آفرینی مجریان رسانه ملی در صیانت از زبان فارسی
ساپینتو: از پیروزی مقابل المحرق و صعود خیلی خوشحالم
آغاز عرضه بنزین سوپر وارداتی در تهران
فردا، آخرین مهلت پذیرش بدون آزمون دانشجو در دانشگاه تهران
تاکید بر ضرورت کار کارشناسی و دقت نظر در بررسی لایحه بودجه
مظفری‌زاده: پیگیری حق و حقوق باشگاه از طریق کمیته استیناف هستیم
نجات جان اتباع افغانستانی از مرگ حتمی توسط مرزبانان خراسان رضوی
محمد جمالو؛ رئیس سازمان ثبت احوال کشور شد
معرفی اعضای هیئت مدیره جدید خانه موسیقی
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)