آماده سازی اماکن اقامت مسافر در کردستان
کردستان با آماده سازی حدود 260 واحد اقامتی ظرفیت اسکان روزانه 6 هزار مسافر را فراهم کرد.

به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، معاون عمرانی استانداری کردستان امروز در جلسه ستاد خدمات سفر استان گفت: کُردستان با تجهیز 28 هتل، 25 مهمانسرا، 80 مجتمع بین راهی و 132 خانه ی مسافر، می تواند 6 هزار مسافر را اسکان دهد.
آقای امیر قادری جزئیات دیگری نیز از حواشی گردشگری تابستانی بیان کرد و گفت: در سال گذشته 137 نفر در تعطیلات تابستانی در تصادف جان باختند که این زیبنده استان نیست و باید با تقویت زیرساخت ها و آموزش شهروندان این آمار به حداقل برسد.
او از افتتاح 40 کیلومتر بزرگراه در استان در آینده نزدیک خبر داد و افزود: دستگاه های ذیربط در راستای جذب گردشگران باید خدمات سفر را بصورت جاذبه های گردشگری، تفرّجی و تفریحی فراهم کنند.
آقای محسن علوی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هم در این جلسه گفت: برگزاری جشنواره های سفره کُردی، اسب کُرد و باستان شناسی در فصل تابستان در کردستان با هدف جذب گردشگر اجرا می شود.