• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۷۵۴۴۴
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۶
علمی و فرهنگی » معارف
گزارش//

نگاهی به برگزاری بیست و چهارمین نمایشگاه قرآن کریم

این روزهای مصلی بزرگ امام خمینی (ره ) تهران، میزبان برپایی بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با شعار"به سوی فهم قرآن" است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، امسال عرضه محصولات قرآنی در600 غرفه نمایشگاهی و در 9 بخش شامل بخش های کودک و نگاهی به برگزاری بیست و چهارمین نمایشگاه قرآن کریمنوجوان، بانوان، عفاف و حجاب، دیجیتال، فروش و بازرگانی، هنر، بین الملل، بخش ویژه و موسسات فعالیت های خود را آغاز می کند.

به گفته معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این دوره از نمایشگاه با همیاری خوب بسیاری از دستگاه‌ها و نهادهای فرهنگی برپا شده است. 

حجت‌الاسلام حشمتی با بیان اینکه نمایشگاه قرآن کریم در متراژ 50 هزار متر مربع در مصلی امام خمینی برگزار شده است گفت: بخش عمده نمایشگاه ویژه فروش محصولات قرآنی است که چهار بازارچه به آن اختصاص یافته و از نخستین روز ماه مبارک رمضان در مصلی برپا شده است.

وی به فعالیت کمیته‌های مختلف به ویژه کمیته محتوایی اشاره کرد و گفت: علاوه بر فعالیت‌های کمیته محتوایی، حدود 20 کمیته وظیفه پشتیبانی نمایشگاه را به عهده دارند که امید است با همکاری نهادها و سازمان‌های مختلف بتوانیم گامی به سوی فهم قرآن برداریم.

در بخش ابتدایی شبستان مصلای امام خمینی(ره) غرفه های با عنوان «خادمان قرآنی» خودنمایی می کند ؛ تصاویری از خادمان قرآن از نخستین سالهای برگزاری نمایشگاه قرآن و عکس استادان قرآنی که هر کدام از آنها منشأ برکات بسیاری در زمینه های مختلف قرآنی بودند و با فعالیت های خود جامعه و کشور را قرآنی کردند در این بخش مشاهده می شود و به گفته دبیر کمیته خادمان قرآن در این غرفه قرار است به معرفی خادمان قرآن پرداخته شود و امسال به طور ویژه از استاد ابوالفضل علامی که سال گذشته به رحمت ایزدی پیوست، یاد خواهد شد ضمن اینکه قرار است امسال از 12 خادم قرآن با حضور رئیس جمهور تجلیل شود.

روبروی غرفه خادمان قرآن، بخش قرآن و رسانه قرار دارد که در این غرفه نیز قرار است به رسانه های قرآنی نیز پرداخته شود.

بخش دانشگاهی هم با ارائه آثار هنری و فرهنگی از دانشجویان دانشگاه های مختلف کشور و حضور دانشجویان که در غرفه ها در حال فعالیت هستند از دیگر بخش های نمایشگاه قرآن است که در آن کتابها ، پایان نامه ها و آثار تجسمی با مضامین قرآنی نظرها به خود جلب می کند ضمن اینکه برپایی کارگاهها و جلسات و مسابقات قرآنی نیز از دیگر برنامه های آن است.

بخش های کودک، نوجوان، خانواده و فعالیت های موسسه های قرآنی هم هرکدام متناسب با سنین مختلف برنامه های ویژه ای برای مخاطبان خود ارائه می کنند.

علاقه مندان برای دسترسی به اخبار نمایشگاه می توانند به سایت سه زبانه بیست وچهارمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم به نشانی www.quranexpo.com مراجعه کنند تا در جریان آخرین اخبار و رویدادهای خبری آن قرار گیرند.

ناگفته نماند که در حاشیه برپایی نمایشگاه قرآن روزانه ، برنامه های جنبی و رونمایی های مختلفی از آثار ارزشمند صورت می گیرد که از طریق سایت اطلاع رسانی می شود از جمله این برنامه ها برگزاری مسابقه عکاسی با تلفن همراه در نمایشگاه قرآن است که با محوریت شعار نمایشگاه «بسوی فهم قرآن» از بازدیدکنندگان برای شرکت در مسابقه عکس دعوت شده است تا آثار خود را در سه موضوع «فهم قرآن، اقدام و عمل»، «خانواده و نمایشگاه قرآن» و «کاستی های نمایشگاه قرآن» به سایت نمایشگاه به آدرس www.quranexpo.com ارسال کنند.

گزارش از فهیمه علیمردانی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واکسیناسیون دام‌ها در زنجان علیه سویه جدید تب برفکی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
پایان اسکان آسیب دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)