تور گردشگری رالی پاریس-ایران- پکن به اردبیل رسید
نخستین تور گردشگری خارجی رالی پاریس ـ ایران ـ پکن سفری شش روزه به ایران دارند
به گزارش خبرگزاری صداوسیما معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری استان اردبیل گفت: نخستین تور گردشگری خارجی رالی پاریس ـ ایران ـ پکن در سفر شش روزه به ایران با هدف طبیعت گردی و شرکت در مسابقات اتومبیل رالی 'سافاری' مسیر جاده ابریشم از جاذبه های گردشگری استان اردبیل نیز بازدید کرد.
قادر تقی زاده با اشاره به اقامت شبانه اعضای این تور گردشگری خارجی رالی ترانس مسیر جاده ابریشم در دریاچه نئور افزود: این تور گردشگری 68نفره از کشورهای فرانسه ، پرتغال ، بلژیک ، اسپانیا و آلمان با اتومبیل های ویژه مسابقات در نخستین مقصد خود با اقامت در کمپ گردشگری قره کلیسا و عبور از مسیرهای تاریخی و گردشگری آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی وارد استان اردبیل شدند و در کنار بازدید از جاذبه های گردشگری این استان یک شب نیز در دریاچه نئور اقامت کردند.
وی همچنین با اشاره به خروج این تور گردشگری فردا 30 خرداد از مرز باجگیران از ایران گفت: دوره های بعدی این تور گردشگری شهریور سال جاری در کشور اجرا خواهد شد.