• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۷۹۷۲۴
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۰
اقتصادی » مسکن

تسهیل در روند دریافت وام بافت فرسوده

معاون وزیر راه و شهرساز گفت: با طراحی سایتی در شرکت عمران و بهسازی روند دریافت وام فرسوده اسان تر شده است.

محمد سعید ایزدی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما افزود : تسهیلات بخش مسکن تنوع زیادی پیدا کرده است به طوری که وام مقاوم سازی ، ودیعه مسکن ، وام نوسازی در بخش بافت فرسوده و همچنین وام خرید و ساخت نیز داریم.

وی افزود: در سال های 93-94 تلاش کردیم تمرکز بیشتر بر روی بانک مسکن باشد یعنی بانک مسکن را بانک توسعه در حوزه مسکن قرار دهیم.
  
ایزدی تصریح کرد: در هفته گذشته بانک مرکزی به 24 بانک عامل تسهیلات نوسازی را ابلاغ کرده است و انتظار می رود تسهیلات نوسازی ارائه شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت : مشکل اصلی هم تحقق ما به التفاوت سود تعیین شده توسط دولت است.

وی افزود: با توافقی که بین بانک مسکن ، وزارت راه شهر سازی و سازمان مدیریت انجام شد 150 هزارفقره از تسهیلات را در بانک مسکن متمرکز کردیم که با توجه به تعهد سازمان مدیریت ، مابه التفاوت سود از سمت بانک مسکن پرداخت می شود.

ایزدی تاکید کرد : این مدل پرداخت تسهیلات ، مدل مسکن حمایتی است و گروه های که توانایی بازپرداخت تسهیلات را دارند که عمدتاً از دهک های 5-4-3 به بالا هستند.

مدیر عامل شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران ادامه داد: تسهیلات بافت فرسوده ، کارآمد است و ساکنان و سازندگان می توانند از این مدل تسهیلات استفاده کنند و ما نیز تعهد کردیم در زمان سر رسید وام، مابه التفاوت سود یعنی 10 درصد را به دریافت کنندگان تسهیلات پرداخت کنیم.

وی تصریح کرد: در سالهای 94-93 حدود 107 هزار فقره تسهیلات را از طریق 7 بانک از بین 24 بانک عامل پرداخت کردیم که این بانکها دولتی بودند و از آنجایی که تسهیلات به منابع داخلی بانکها واگذار شده بود بانک های خصوصی تمایلی برای پرداخت نشان ندادند.

وی افزود: در سال های 94-93 بیش از 56 هزار متقاضی را به بانکها معرفی کردیم.

ایزدی تصریح کرد: بیش از 12 هزار فقره وام سررسید شده است و به دنبال پرداخت مابه التفاوت سود هستیم.

ایزدی با اشاره به باقی ماندن 35 هزار پرونده از سال گذشته گفت: پرونده ها تعیین تکلیف شدند و بدنبال تقاضای جدید هستیم که سایتی در سامانه عمران بهسازی شهری طراحی و شرایط برای ثبت نام فراهم شده است.

وی تصریح کرد: با طراحی این سامانه روند دریافت وام به حداقل رسیده است اگر متقاضیان بتوانند فرم ها را در سامانه پرکنند بلافاصله به بانک ها معرفی می شوند.

ایزدی ادامه داد: سقف تعیین شده 24 بانک را ابلاغ کردیم و بانک مسکن سقف پرداخت وام را به 150 هزار واحد افزایش داده و آماده پاسخگویی متقاضیان است که در صورت مشکل به سامانه شرکت عمران و بهسازی مراجعه می کند.

ایزدی تصریح کرد: مدلی که در بافت فرسوده دنبال می کنیم حضور توسعه گران است یعنی ترجیح می دهیم به جای حضور مستقیم مالکین ، توسعه گران (سازندگان) که عمدتاً از انبوه سازان هستند وارد عرصه نوسازی شوند.

وی ادامه داد: سازندگان می توانند با مدلهای تعریف شده اقدام به ساخت کنند و آخرین جلسه مدل توسعه گران در شهر تهران و در بانک مسکن مراحلش طی شده است و بعد از تصویب در هیات وزیران به عنوان یک مدل به کل محلات تعمیم داده خواهد شد.

ایزدی افزود : ساکنان در این مدل بر اساس دارایی هایشان در فرآیند نوسازی و توسعه گران با بانک سروکار دارند که انها نیز قرارداد مشارکت واحد نوسازی شده را به مالک ارائه می کنند.

وی ادامه داد: در این مدل گروه بیشتری را هدف قرار می دهیم و متقاضیان که توان ورود به عرصه را ندارند مورد حمایت قرار می گیرند تا کیفیت ساخت را درکشور بالا ببریم.

مدیر عامل شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران تصریح کرد: سقف وام نوسازی بافت فرسوده از 30-40-50 میلیون تومان به 40-50-60 میلیون تومان افزایش پیدا کرده و به بالاترین سقف حوزه نوسازی رسیده است.

ایزدی تاکید کرد: وام های مسکن به بالاترین حد خود رسیده است که این وام ها در بسیاری از شهرهای بزرگ بیش از 2 سوم و در کلان شهرها نصف قیمت مسکن را تشکیل می دهد ، این افزایش وام روند منطقی را طی کرده است و به تحول بخش مسکن کمک می کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود فیلم

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مسابقات داژبال و طناب کشی کودکان و بانوان کیش
نجات ۹۹ حادثه‌دیده در تهران توسط هلال احمر در یک هفته
امضای تفاهم نامه همکاری در مورد توسعه کشتی دانش آموزی
پیام مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت به مناسبت هفته پدافند غیرعامل
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری
مصر: نتانیاهو قصد دارد برای اهداف سیاسی داخلی، جنگ را از سر بگیرد
معرفی موفق ترين فرماندهان و مديران سپاه ثارالله استان کرمان
هر دو مسیر تونل نیایش مسدود است
پایان همکاری مهرداد خانبان با پرسپولیس
تدوین ۸ اصل مدیریت اربعین برای ارتقای خدمات هلال احمر
انجام نخستین جراحی پیشرفته تعویض مفصل شانه در شیروان
سامانه ثنا در مسیر تحول قوه قضائیه
تصادف شدید پژو با اسب در کازرون
بازنگری محصولات خام و نیمه‌خام پتروشیمی در دستور کار دولت
بهره‌برداری از فاز یک چهارباغ و افتتاح فاز اول قطب گردشگری بام ری؛ امسال
راه شهید فهمیده‌ ادامه دارد
سربلند مثل غزه
مشارکت ۱۲ مرکز بهداشت با طرح پزشک خانواده در خلخال
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
انتصاب «علی کیانی‌راد» بعنوان سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان فائو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
موفقیت متخصصان کشور در تولید داربست نخاعی
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)