• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۸۰۱۴۶
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۶
اجتماعی » جامعه و شهری
تشکری هاشمی

جستجو برای یافتن کارگر همچنان ادامه دارد

معاون شهردار تهران از پرشدن گودال حاصل از انفجار لوله گاز در منطقه شهران خبر داد و گفت: جستجو برای یافتن کارگر در تونل مترو همچنان ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، جعفر تشکری هاشمی با تاکید بر اینکه در حادثه انفجار لوله گاز در منطقه شهران هماهنگی بین بخشی دستگاه ها کاملاً‌ مشهود بود ، تصریح کرد: از ساعات اولیه حادثه ، ستاد مدیریت بحران با حضور تمامی دستگاه ها از جمله نماینده دادستان کشور ، شهرداری تهران، نیروی انتظامی ، راهور ،‌ ادارات آب ،‌برق، گاز و تلفن برگزار و به خوبی مدیریت بحران در منطقه اجرا شد.
وی با اشاره به اینکه شرکت برق در نخستین اقدام با توجه به از بین رفتن دکل ها ،‌ اقدام به رفع مشکل قطع برق در منطقه کرد، ‌تصریح کرد: حضور تمامی مسئولان در همان دقایق ابتدایی حادثه و مدیریت بحران جای تشکر دارد.
تشکری هاشمی با اشاره به اینکه اقدامات تکمیلی برای برقراری امکانات آب ، برق ، گاز و تلفن در دست اجراست، گفت: راه اندازی خطوط تلفن ثابت با توجه به از بین رفتن فیبر نوری و کابل ها زمانبر است اما با نصب دکل سیار خطوط تلفن همراه فعال شده است.
وی با اشاره به اینکه اقدامات خوبی در حین و بعد از حادثه انجام شده است، تاکید کرد: این در حالیست که باید در خصوص جبران خسارت آسیب دیدگان این حادثه نیز پس از تعیین تکلیف اقدام شود.
معاون شهرداری تهران با تاکید بر اینکه علت وقوع حادثه در دست بررسی کارشناسی است، گفت: اینکه اعلام می شود حفاری تونلی مترو علت حادثه است قویاً تکذیب می شود چرا که از دو ماه گذشته عملیات حفاری تونل خط 6 مترو در این محدوده به اتمام رسیده و لاینینگ تونل در دست اجراست. از سوی دیگر تونل مترو 25 متر زیر زمین است این در حالیست که لوله گاز در عمق 1،5 تا 2 متری سطح زمین قرار دارد.
تشکری هاشمی با اشاره به اینکه گودال ناشی از حادثه پرشده است، گفت: پس از اتمام عملیات کابل کشی و لوله کشی های شرکت های خدماتی ، اقدام به روکش اسفالت در محل خواهد شد .
وی تصریح کرد: در این حادثه 5 نفر دچار آسیب های جزیی شدند که 4 نفر آتش نشان در محل بودند که به صورت سرپایی مورد درمان قرار گرفتند، این در حالی است که گفته می شود یک نفر از کارگران مترو در زیر آوار محبوس شده است اما باقی کارگران با توجه به زمان سحر و نماز و تعویض شیفت در داخل تونل نبودند.
معاون شهرداری تهران در ادامه با بیان اینکه آواربرداری در تونل مترو همچنان ادامه دارد، تصریح کرد : تا این لحظه هنوز جسدی در داخل تونل پیدا نشده است.
وی افزود: به هر حال در زیر معابر دچار مشکلاتی هستیم. به عنوان مثال حفره هایی در بعضی نقاط داریم که به دلیل ریزشی بودن قنوات بوجودآمده اند و در نقاطی انبارهای چاه های جذبی ساختمان ها ، در مواردی نشتی لوله ها ی آب و .... سبب می شود اطمینان کامل از سلامت تاسیسات زیر زمینی ما کم شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقال شش مصدوم حادثه رانندگی به بیمارستان کاشانی اصفهان
نمایش ۳ اثر در هفتمین روز جشنواره فیلم فجر
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
ساخت شبیه‌ساز جراحی‌های شبکیه چشم توسط فناوران ایرانی
کوهرنگ سردترین نقطه چهارمحال و بختیاری
صعود تیم ملی فوتسال ایران به فینال
بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیات بر ارزش افزوده با شرط اقدام تا ۲۶ بهمن در زنجان
برگزاری مراسم دهمین سالگرد شهادت سردار قاجاریان در نیشابور
امضای ۲۹ سند همکاری میان پاکستان و ازبکستان
افتتاح تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی نالکیاشر لنگرود
نمایش آثار سینمایی چهل‌و‌چهارمین جشنواره فیلم فجر در چهارمحال و بختیاری
افتتاح گلخانه پیشرفته در شهرستان جعفرآباد قم
فواید جوراب پوشیدن؛در سلامت پاها
رزمایش کمک مومنانه به نیازمندان در گرمه
شکارچیان متخلف در دام قانون
پیش بینی ناپایداری جوی در برخی نقاط شرقی و دریایی هرمزگان، ۱۷ بهمن
انتخاب برترین‌های مسابقات والیبال نوجوانان شهرستان بروجن
برتری تیم بسکتبال پالایش نفت آبادان مقابل پاس کردستان
تمسخر شاه انگلیس به خاطر ارتباط برادرش با اپستین
جا به جایی یک میلیون و ۸۸۹ هزار مسافر توسط ناوگان مسافری برون شهری خراسان شمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)