• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۸۳۷۱۲
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۶
بین الملل » آمریکا
در ادامه تلاش های مزورانه آمریکا ؛

پنتاگون پیروزیهای اخیر نیروهای بسیج مردمی بر داعش را نادیده گرفت

پیتر کوک سخنگوی وزارت دفاع آمریکا در مصاحبه مطبوعاتی با خبرنگاران گزارشی از وضعیت جبهه های جنگ علیه داعش در عراق و سوریه ارائه کرد.

به گزارش سرویس بین المللخبرگزاری صدا و سیما ؛ پیتر کوک سخنگوی وزارت دفاع آمریکا که در مصاحبه مطبوعاتی خود با خبرنگاران سخن می گفت، طی گزارشی از وضعیت جبهه های جنگ علیه داعش در عراق و سوریه گفت: ائتلاف ضد داعش به فشار خود علیه این گروه در جبهه های چندگانه در عراق ادامه می دهد و نیروهای محلی هم در این کشور به فشار خود بر داعش افزوده اند. در فلوجه نیروهای عراقی به پیش روی های خود ادامه داده و حدود یک سوم شهر فلوجه بطور کلی بوسیله نیروهای عراقی از وجود داعش پاک سازی شده و نیروهای عراقی به پیشروی خود و پاک سازی روزانه بین 5 تا 10 درصد شهر فلوجه با در نظر گرفتن امنیت غیرنظامیان و عدم آسیب رسانی به منازل مسکونی  در حد امکان ، ادامه می دهند. 

سخنگوی پنتاگون مدعی شد: نیروهای ائتلاف هم از این عملیات پشتیبانی می کنند و در 4 هفته گذشته  85 حمله هوایی انجام داده و به ماموریت های هوایی خود بصورت روزانه در جریان جنگ برای آزادی فلوجه ادامه داده اند.
وی افزود: در شمال عراق هم نیروهای عراقی پیشروی هایی در اطراف شهر قیاره داشته و در شهر بیجی هم نیروهای عراقی با غلبه بر اقدامات تدافعی داعش 6 کیلومتری پیشروی داشته اند ، نیروهای عراقی از منطقه شرق هم با پشتیبانی حملات هوایی نیروهای ائتلاف بر فشار خود بر داعش افزوده و پیشروی هایی داشته اند .
پیتر کوک گفت : در سوریه هم نیروهای تحت فرماندهی عرب های سوری در مسیر آزادسازی یکی از مناطق تحت محاصره در نزدیکی شهر رقه ، یکی از گذرگاههای مهم بین این شهر  و مرز ترکیه را محاصره کرده اند . این نیروها با مقاومت داعش در داخل شهر و حاشیه جنوبی آن مواجه شده و انتظار می رود که شکست داعش در این شهر با مقاومت سنگین این گروه مواجه شود.
وی افزود یکی از تحولات مهم در سوریه این است که نیروهای موسوم به اس دی اس مناطق بیشتری را از وجود داعش پاکسازی کرده و یکی از کانال ها جذب تروریستهای خارجی را بسته اند که به نظر ما این دستاورد در جهت جلوگیری از هجوم جنگجویان خارجی به  خارج از سوریه و عراق بسیار با اهمیت تلقی می شود .  
در ادامه سخنگوی پنتاگون در پاسخ به سئوالی درباره ادامه حملات هوایی آمریکا در لیبی گفت: ما به همکاری خود با دولت جدید لیبی وشرکای خود در منطقه ادامه می دهیم ، ما در گذشته هم به انجام این عملیات هوایی در لیبی تمایل داشته و رهبران داعش را هدف قرار داده ایم و در صدد آماده سازی شرایط برای انجام مجدد این گونه حملات در آینده هستیم. 
پیتر کوک گفت : ما در لیبی شاهد شکل گیری دولت جدید هستیم و در این زمینه روند رو به رشدی را می بینیم ، ما شاهد تقویت نیروهای نظامی لیبی هم هستیم و شاهد اقدامات نظامی خوبی از سوی این نیروها در طراف شهر سرت بوده ایم ،از این رو ما شرایط در لیبی را از نزدیک در دست بررسی داشته و با دولتی که در حال شکل گیری است و همچنین سایر طرف های همکاری خود در منطقه در حال مذاکره هستیم و مسیر گذشته را در لیبی ادامه خواهیم داد.
وی ادامه داد: برای ما شکل گیری و تقویت دولت جدید در لیبی از اهمیت بالایی برخوردار است ، چون در صورت شکل گیری دولت جدید و تقویت این دولت و حمایت از آن است که می توان به بهبود شرایط امنیتی بدست خود دولت لیبی امیدوار بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید دیوان عالی کشور بر تقویت آموزه‌های دینی در کاهش جرایم
کاهش واردات و کسری تجاری آمریکا با تعرفه‌های ترامپ
برنامه ریزی برای برگزاری رزمایش خدمت در سمنان
انار پربار آزادتپه؛ موتور محرک اقتصاد روستا
افتتاح دهکده گردشگری گلابر استان زنجان با حضور وزیر میراث فرهنگی
آغاز اجرای طرح‌های پیشران در اصفهان
کالابرگ در دوراهی انتخاب
کشتی فرنگی بازی‌های همبستگی اسلامی؛ هدایتی چهارمین طلایی ایران
بدرقه تا بهشت
ترمیم شکاف حقوق دوران خدمت و بازنشستگی
افتتاح مجتمع آب‌رسانی به دو روستای شهرستان صالح‌آباد با ۲۲ میلیارد تومان هزینه
بازدید نخست‌ وزیر داغستان از ظرفیت‌های بندر کاسپین
مشاغل نو با ایده‌های نو درمسیر تولید
تن پوش نو برقامت گردشگری پاییزی در کهگیلویه و بویراحمد
صرفه‌جویی ۷۵ میلیارد دلاری با توسعه صنعت سی‌ان‌جی
روزی برای نوزادانی که زودتر از موعد متولد شدند
هشدار مسمومیت با گاز در نیمه سرد سال
تجلیل از کتابداران و کتاب خوانان نمونه استان اردبیل
گشایش نمایشگاه کتاب در یاسوج
بازگشت تراز گردشگری خارجی کشور به رشد مثبت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
تداوم تخلفات در نبود نظارت
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
خطیب‌زاده: آمریکا برای مذاکره واقعی و نتیجه‌محور آماده نیست
گام جدید واشنگتن علیه کاراکاس
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)