• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۸۳۸۹۰
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۳
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات
پیشخوان مطبوعات؛

از سرود خیانت آمریکایی‌ها تا طوفان حوادث در بحرین

روزنامه های دوم تیر شاه بیت خبرها را از دیدار رمضانی شاعران با رهبر معظم انقلاب آغاز کردند و به هوای طوفانی بحرین در پی سلب تابعیت رهبر شیعیان این کشور پرداختند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مطبوعات چهارشنبه توصیه‌های مهم رهبر معظم انقلاب درباره وضعیت شعر و سرود را تیتر نخست خود قرار دادند.

روزنامه جوان با تیتر "خیانت‌های امریکا در برجام را سرود کنید" در بازتاب سخنان رهبر انقلاب نوشت: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بیان خیانت‌های امریکایی‌ها در قضیه‌ برجام را یکی دیگر از عرصه‌های ممکن برای سرودن شعر زنده خواندند.

رونامه اطلاعات با تیتر" شعرا باید در قبال مسائل روز مسئولیت داشته باشند" بخش های دیگری از بیانات رهبر معظم انقلاب را منعکس کرد و آورد: امروز جنگ دیگری از نوع جنگ نرم و مبارزه‌ای سیاسی و فرهنگی درجریان است و در این مصاف، شعر باید بعنوان ابزاری مؤثر به مسئولیت خود عمل کند.

روزنامه کیهان نیز با انتشار تصویری از این دیدار به توصیه های مقام معظم رهبری پرداخت و نوشت: هنرمندان در کنار سیاستمداران به خیانت‌های آمریکا در برجام بپردازند.

موج محکومیت جهانی سلب تابعیت رهبر شیعیان بحرین توسط رژیم آل خلیفه از دیگر خبرهای پیشخوان امروز بود.

روزنامه وطن امروز با تیتر" تحصن کفن‌پوشان بحرین" نوشت : این اقدام رژیم آل‌خلیفه با واکنش‌های بسیاری همراه شد و بحرینی‌ها که از 6 سال پیش با جنایت‌ها و سرکوبگری‌های متعدد آل‌خلیفه مواجه بودند، کفن‌پوشان مقابل منزل این روحانی در روستای الدراز، تظاهرات اعتراضی برگزار کردند. 

مردمسالاری هم تیتر "بحـرین دسـتخوش طوفان حـوادث" را انتخاب کرد و از زلزله خشم علیه اقدام آل خلیفه در خاورمیانه قلم زد.

روزنامه شرق در یکی از ستون های خود ماجرای برکناری مدیرعامل بیمه ایران با حکم وزیر اقتصاد را به رشته تحلیل درآورد.

شرق در گزارش با تیتر" دردسر وام میلیونی آقای رئیس" نوشت: این حکم در پی دریافت وام 600 میلیون‌تومانی با سود بسیار کم از سوی آقای مدیرعامل صادر شده است. 

روزنامه آرمان هم در گزارشی تحلیلی با تیتر" پاداش یک‌ میلیاردی در بانک شهر" به موضوع پاداش های مدیران بانک ها پرداخت.

آرمان می نویسد: گروه خدمات مالی و سرمایه‌گذاری شهر(زیر مجموعه بانک شهر) وابسته به شهرداری در سال مالی 1393، چیزی نزدیک به یک میلیارد و 200 میلیون تومان پاداش هیات مدیره ثبت کرده است، که به عدد فعلی با احتساب نرخ تورم چیزی بالغ بر یک میلیارد و 400 میلیون تومان است. 

بعد از انفجار فیش های نجومی و پاداش ها، پس لرزه های اطلاعیه اخیر وزارت اطلاعات مبنی بر دستگیری تعدادی از تروریست‌های تکفیری وهابی ستون روزنامه ها را تکان داد.

روزنامه ابتکار با تیتر"50 هدف انفجاری از سوی تروریست‌ها شناسایی شده بود" به نقل از وزیر اطلاعات نوشت: سلسله عملیات دستگیری تروریست‌ها از مورخ 25 خرداد 1395 آغاز و آخرین ضربه‌های اطلاعاتی در تاریخ 31 خرداد 1395 بر این گروه وارد شده و تعداد 10 تروریست تکفیری وهابی در تهران و سه استان مرزی و مرکزی کشور دستگیر شده‌اند و هم اکنون بازجویی از تروریست‌ها و روند پیگیری‌های اطلاعاتی و عملیاتی در داخل و خارج از کشور بطور همزمان و همه جانبه ادامه دارد.

روزنامه خراسان از شیرینی تورم تک رقمی خبر داد و با تیتر"نرخ تورم پس از7 سال تک رقمی شد" نرخ تورم را  در سال های اخیر به رشته تحریر درآورد و نوشت: طبق گزارش مرکز آمار تورم سالانه منتهی به خردادماه امسال 9.5 درصد اعلام شده است.

گزارش از: امیر نوایی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ارسال ۵۲۰ اثر به دبیرخانه همایش ملی شعر مادر در کاشان
پایش مرکز معاینه فنی فریمان
لیگ دسته یک هندبال قرعه کشی شد
شنای سپاه بر سکوی نخست
یادواره شهدای دانش آموز در هامون
نمایشگاه آثار هنری و صنایع دستی توان‌خواهان در قزوین
تکریم همسران و مادران شهدا در دانشگاه قم
استرداد وجوه کلاهبرداری شده به حساب مالباخته در سبزوار
رشد ۳۰ درصدی تولید و صادرات شیلات
پیش بینی افزایش ارزش صادرات آبزیان در ماه‌های آینده
تأکید دولت بر لزوم استاندارد‌سازی سوخت خودرو‌ها در کشور
برگزاری پویش به نام مادرم؛ آیینه‌ی زهرا (س) در استان زنجان
برگزاری کنفرانس تفکر سیستمی در مشهد
زندگی در سایه همت
افتتاح ساختمان جدید فدراسیون دوچرخه‌سواری با حضور وزیر ورزش
آغاز عملیات زیرسازی و ترمیم جاده ایزدخواست به حنا
توقیف خودروی حامل برنج قاچاق در بخش رضویه مشهد
کشاورزان لرستانی برای اراضی خود سند رسمی بگیرند
برگزاری همایش اقتدار بسیجیان در جغتای
اجرای بیش از ۵۵ طرح سرمایه گذاری در حوزه گردشگری آذربایجان‌غربی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
سقف کیفری مهریه مشخص شد
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)