• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۸۳۸۹۰
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۳
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات
پیشخوان مطبوعات؛

از سرود خیانت آمریکایی‌ها تا طوفان حوادث در بحرین

روزنامه های دوم تیر شاه بیت خبرها را از دیدار رمضانی شاعران با رهبر معظم انقلاب آغاز کردند و به هوای طوفانی بحرین در پی سلب تابعیت رهبر شیعیان این کشور پرداختند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مطبوعات چهارشنبه توصیه‌های مهم رهبر معظم انقلاب درباره وضعیت شعر و سرود را تیتر نخست خود قرار دادند.

روزنامه جوان با تیتر "خیانت‌های امریکا در برجام را سرود کنید" در بازتاب سخنان رهبر انقلاب نوشت: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بیان خیانت‌های امریکایی‌ها در قضیه‌ برجام را یکی دیگر از عرصه‌های ممکن برای سرودن شعر زنده خواندند.

رونامه اطلاعات با تیتر" شعرا باید در قبال مسائل روز مسئولیت داشته باشند" بخش های دیگری از بیانات رهبر معظم انقلاب را منعکس کرد و آورد: امروز جنگ دیگری از نوع جنگ نرم و مبارزه‌ای سیاسی و فرهنگی درجریان است و در این مصاف، شعر باید بعنوان ابزاری مؤثر به مسئولیت خود عمل کند.

روزنامه کیهان نیز با انتشار تصویری از این دیدار به توصیه های مقام معظم رهبری پرداخت و نوشت: هنرمندان در کنار سیاستمداران به خیانت‌های آمریکا در برجام بپردازند.

موج محکومیت جهانی سلب تابعیت رهبر شیعیان بحرین توسط رژیم آل خلیفه از دیگر خبرهای پیشخوان امروز بود.

روزنامه وطن امروز با تیتر" تحصن کفن‌پوشان بحرین" نوشت : این اقدام رژیم آل‌خلیفه با واکنش‌های بسیاری همراه شد و بحرینی‌ها که از 6 سال پیش با جنایت‌ها و سرکوبگری‌های متعدد آل‌خلیفه مواجه بودند، کفن‌پوشان مقابل منزل این روحانی در روستای الدراز، تظاهرات اعتراضی برگزار کردند. 

مردمسالاری هم تیتر "بحـرین دسـتخوش طوفان حـوادث" را انتخاب کرد و از زلزله خشم علیه اقدام آل خلیفه در خاورمیانه قلم زد.

روزنامه شرق در یکی از ستون های خود ماجرای برکناری مدیرعامل بیمه ایران با حکم وزیر اقتصاد را به رشته تحلیل درآورد.

شرق در گزارش با تیتر" دردسر وام میلیونی آقای رئیس" نوشت: این حکم در پی دریافت وام 600 میلیون‌تومانی با سود بسیار کم از سوی آقای مدیرعامل صادر شده است. 

روزنامه آرمان هم در گزارشی تحلیلی با تیتر" پاداش یک‌ میلیاردی در بانک شهر" به موضوع پاداش های مدیران بانک ها پرداخت.

آرمان می نویسد: گروه خدمات مالی و سرمایه‌گذاری شهر(زیر مجموعه بانک شهر) وابسته به شهرداری در سال مالی 1393، چیزی نزدیک به یک میلیارد و 200 میلیون تومان پاداش هیات مدیره ثبت کرده است، که به عدد فعلی با احتساب نرخ تورم چیزی بالغ بر یک میلیارد و 400 میلیون تومان است. 

بعد از انفجار فیش های نجومی و پاداش ها، پس لرزه های اطلاعیه اخیر وزارت اطلاعات مبنی بر دستگیری تعدادی از تروریست‌های تکفیری وهابی ستون روزنامه ها را تکان داد.

روزنامه ابتکار با تیتر"50 هدف انفجاری از سوی تروریست‌ها شناسایی شده بود" به نقل از وزیر اطلاعات نوشت: سلسله عملیات دستگیری تروریست‌ها از مورخ 25 خرداد 1395 آغاز و آخرین ضربه‌های اطلاعاتی در تاریخ 31 خرداد 1395 بر این گروه وارد شده و تعداد 10 تروریست تکفیری وهابی در تهران و سه استان مرزی و مرکزی کشور دستگیر شده‌اند و هم اکنون بازجویی از تروریست‌ها و روند پیگیری‌های اطلاعاتی و عملیاتی در داخل و خارج از کشور بطور همزمان و همه جانبه ادامه دارد.

روزنامه خراسان از شیرینی تورم تک رقمی خبر داد و با تیتر"نرخ تورم پس از7 سال تک رقمی شد" نرخ تورم را  در سال های اخیر به رشته تحریر درآورد و نوشت: طبق گزارش مرکز آمار تورم سالانه منتهی به خردادماه امسال 9.5 درصد اعلام شده است.

گزارش از: امیر نوایی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی نمایشگاه محصولات کشاورزی و دستاورد‌های زنان روستایی در نورین ابهر
گرامیداشت دهه مبارک مبارک در زورخانه جهان پهلوان تختی بیجار
پیروزی انقلاب حاصل اتکا بر قدرت مردم بود
سربلندی جمهوری اسلامی در گرو تربیت نسلی آگاه و متدین است
مخزن غدیر افتتاح شد
بهره برداری و کلنگ زنی ۵۶ طرح عمرانی و اقتصادی در بهمئی
بهره‌برداری از ۶ هزار طرح وزارت نیرو در دهه فجر
فریاد غیرت نوجوانان مازندرانی
ثبت ۴۱ اثر در رویداد بازارپردازی فرهنگی هفت خوان
قهوه، نوشیدنی مناسب برای افزایش تمرکز و عملکرد ورزشکاران
آمادگی گسترده مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
برف‌روبی بیش از ۴هزار کیلومتر باند از محور‌های زنجان
فرزندان شهدا، پشتوانه‌ای مستحکم برای ساختن آینده
افتتاح چند طرح گردشگری با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در آذربایجان‌غربی
کشف انبار روغن‌های احتکاری در کرمان
نجات جان اتباع افغانستانی در مرز تایباد
نیاز بیش از ۴ میلیون نفر به سرپناه در افغانستان
پایان تنش آبی در پنج روستای کوهپایه
کارگاه رایگان فرزندپروری در اراک
دوومیدانی قهرمانی آسیا، احمدی و عجمی از کسب نشان بازماندند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)