• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۸۷۷۲۵
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۸
ورزشی » فوتبال و فوتسال

برانکو: طارمی و رضائیان جواب تلفن هم نمی دهند

سرمربی تیم پرسپولیس گفت: متاسفانه مهدی طارمی و رامین رضائیان حتی جواب تلفن ما را هم نمی دهند.

برانکو: طارمی و رضائیان جواب تلفن هم نمی دهندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ برانکو ایوانکوویچ در نشست خبری ظهر امروزش در جمع اصحاب رسانه افزود: ‌خوشبختانه شرایط تمرینی ما مناسب است و از‌آخرین باری که با شما صحبت کردم آنتونی گولچ و محمد آرام طبع را جذب کرده ایم و همه بازیکنان ما در صحت و سلامت به سر می برند هرچند که محمد انصاری با مصدومیت گریبان‌گیر است اما کادر پزشکی ما تلاش می کند که این بازیکن هرچه سریعتر شرایطش را بدست آورد.
وی ادامه داد: ‌قرار است جمعه اردوی 14 روزه ای را در کیِف اوکراین برگزار کنیم و سه بازی تدارکاتی هم در این کشور انجام خواهیم داد.
برانکو درباره تمرینات تیمش تا قبل از اعزام به اوکراین گفت: امروز بعداز ظهر تیم ما تمرین دارد فردا یکشنبه دو جلسه تمرینی داریم البته دوشنبه به علت شهادت حضرت علی (ع) تمرینات ما تعطیل است در ادامه هم سه شنبه و چهارشنبه دو جلسه تمرینی تا قبل از اعزام به اوکراین خواهیم داشت.
برانکو درباره مهدی طارمی هم افزود: کادر فنی پرسپولیس هیچ مشکلی با مهدی طارمی ندارد و این صحبتها که گفته شده کادر فنی ما با طارمی به مشکل برخورده است صحت ندارد چرا که همه جای دنیا کادر فنی از بازیکنش می خواهد که فقط بدود و برای موفقیت تیم تلاش کند.
وی گفت: از قبل از عید نوروز بدنبال آن بودیم تا طارمی قراردادش را با پرسپولیس تمدید کند چرا که وی آقای گل لیگ برتر است و ما دوست داشتیم این بازیکن در تیم ما ماندنی شود اما متوجه شدیم که طارمی دوست دارد فوتبالش را در اروپا بازی کند و ما نمی توانیم به زور بازیکنی را نگه داریم هرچند که بارها با وی تماس گرفته ایم و هیچ جوابی از وی دریافت نکرده ایم.
وی درباره وضعیت رامین رضائیان هم افزود: متاسفانه رامین هیچ یک از تلفنهای ما و مسئولان باشگاه را جواب نمی دهد و کسی از وی خبر ندارد هرچند که دورادور از طریق دوستانش جویای احوالش هستیم ولی برایم جای سوال دارد چرا وی جواب تلفنهای ما را نمی دهد البته این را به شما بگویم که طبیعی است اگر طارمی و رضائیان به تمرینات بازگردند مطمئنا مشکل فیزیکی خواهند داشت چرا که ما از روز نخست تمرینات با حضور بازیکنانی مانند امیری، علیپور، عالیشاه و ... مشکلی از بابت تمرینی و شرایط فیزیکی آنها نداشتیم و بعید می دانم که اگر طارمی و رضائیان به تیم ما اضافه شوند با مشکل فیزیکی روبرو نشوند.
برانکو در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری صداوسیما مبنی بر جذب بازیکنان جدید برای تیمش هم گفت: مطمئنا حضور در لیگ قهرمانان آسیا برای ما اهمیت فراوانی دارد و مطمئن باشید تا یکی دو روز آینده فهرست بازیکنان ما تکمیل خواهد شد هرچند که دنبال آن هستیم یک بازیکن خوب خارجی را به تیم اضافه کنیم و برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا از همین الان برنامه ریزی کنیم و بازیکنان ما می دانند که امسال باید در سه جبهه مبارزه کنند و روزهای سختی پیش روی آنها است.
وی درباره کدورتی که بین برانکو و کی روش هم بوجود آمده بود افزود: دیگر نمی خواهم در این باره صحبت کنم هرچند که ما همیشه حتی برای تیم ذوب آهن و تراکتور سازی که نماینده فوتبال ایران در آسیا بودند هم آرزوی موفقیت داشتیم چه برسد به تیم ملی فوتبال ایران که همه تلاش ما این است تیم ملی ایران در همه عرصه ها سربلند باشد چرا که فوتبال ایران ثابت کرده است که بهترین تیم آسیا است و همگی ما وظیفه داریم که در نهایت به فکر فوتبال ملی هم باشیم.
وی در ادامه درباره کُری خوانی سرمربی استقلال برای پرسپولیسی ها که گفته بود امسال چهار جام می خواهیم، گفت: طبیعی است که همه مربی ها به فکر موفقیت تیمشان باشند که منصوریان هم مانند من از این قاعده مستثنی نیست و مطمئن باشید هر تیمی که در فصل آینده بهتر عمل کند به موفقیت می رسد و در نهایت می تواند دل هوادارانش را شاد کند. 
وی افزود: از همین جا از شما اهالی رسانه دعوت می کنم تا در افطاری که فردا باشگاه پرسپولیس میزبان آن است در جمع ما و بازیکنان پرسپولیس حضور داشته باشید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت ۱۵ میلیون گل نرگس در پلدختر لرستان
آغاز برداشت کُنار از باغات جنوب سیستان و بلوچستان
ممنوعیت تردد شناور‌های مسافربری از بندر کیش به چارک و آفتاب، ۲۰ بهمن
لحظه شماری لرستانی‌ها برای خلق حماسه‌ای ماندگار در ۲۲ بهمن
نخستین خانه صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان در چابهار افتتاح شد
تجلیل از ۲۲ زنده‌نام و چهره ماندگار در تبریز
ثبت بارش در ۶۲ ایستگاه هواشناسی و بارانسنجی سیستان و بلوچستان
دیدار با خانواده شهید هادی صادق پشتیری در صومعه سرا
پیشرفت مطلوب مرحله دوم بهسازی بارانداز‌های بندر امام خمینی
از بحران تا فرصت؛ ضرورت اجرا و عملیاتی نمودن روش‌های مختلف استحصال آب و جمع‌آوری بارش‌ها
ورزشی‌های نوزدهم بهمن ماه در استان سمنان
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
ایمن سازی بیش از ۸ هزار رأس دام سنگین علیه بیماری لمپی‌اسکین در رامهرمز
تجلیل از طوایف پیشرو در پویش نه به تیراندازی در شوش 
برگزاری مسابقات تیراندازی نیرو‌های نظامی و انتظامی بندر ماهشهر+فیلم
بسته خبر‌های کوتاه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
برپایی جشن تولد فرزندان شاهد خوزستان+فیلم
مرکز ۱۲۲ آبفای قم از مراکز برتر کشور
بیانیه مجمع بسیجیان خوزستان به مناسبت سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی
پیشرفت ۶۲ درصدی طرح جمع آوری گاز‌های مشعل در میدان نفتی آغاجاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
سرلشکر موسوی: ایران مقتدرانه به هرتجاوزی پاسخ می‌دهد
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)