ضرورت پیشگیری از وقوع جرم
رییس دادگستری شهرستان ورامین بر ضرورت پیشگیری از وقوع جرم تاکید کرد .
عبدالله میرزایی مطلق در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری صداوسیما گفت: تشکیل شورای پیشگیری از جرائم از جمله زمینخواری با حضور فرماندار و مسئولان مرتبط و نیز برگزاری جلسات با کارشناسان سازمانها از جمله برنامه های اجراشده برای پیشگیری از وقوع جرم بوده است.
وی همچنین از افزایش سالانه چهار تا پنج درصدی ورودی پرونده های دادگاه ها از جمله دادگاه خانواده با محوریت طلاق خبر داد و گفت : متاسفانه افزایش طلاق در ورامین باعث شده به انسجام خانواده ها ضربه وارد شود که این موضوع نگران کننده بارها به مسئولان مربوط اطلاع رسانی شده است.
رییس دادگستری شهرستان ورامین ادامه داد: ایراد ضرب و جرح و جرائم جسمانی ناشی از خشونت و کم حوصلگی و سرقت های خرد ناشی از اعتیاد در سالهای اخیر افزایش یافته است.
رییس دادگستری شهرستان ورامین با اشاره به افزایش پنج درصدی پرونده های کیفری در مقایسه با سال گذشته افزود: امسال میزان ورودی پرونده ها در دادگاه های کیفری ودادسراها حدود 20 هزار ، در دادگاه های حقوقی 12 هزار و و درشوراهای حل اختلاف 14 هزار پرونده بوده است .
وی جرائم جسمانی ، خرده سرقت ها و مصرف موادمخدر را از جمله بیشترین جرائم پرونده های کیفری برشمرد و گفت: دردادگاه های حقوقی نیز ، طلب ، خلع ید و دخل وتصرف بیشترین محور پرونده های تشکیل شده است .
شهرستان ورامین با حدود 300 هزار نفرجمعیت در 35 کیلومتری جنوب شرق تهران قرارد ارد.