• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۸۸۳۴۶
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۴
بین الملل » غرب آسیا
آخرین تحولات میدانی عراق

نیروهای عراقی محله المعلمین شهر فلوجه را آزاد کردند

ستاد تبلیغات جنگ در عراق گفت یگان های امنیتی با پشتیبانی جنگنده ها، بالگردها و توپخانه ارتش از شش محور در حال ورود به محله الجولان هستند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ستاد تبلیغات جنگ در عراق از پاکسازی کامل محله المعلمین شهر فلوجه خبر داد و گفت یگان های امنیتی با پشتیبانی جنگنده ها، بالگردها و توپخانه ارتش از شش محور  در حال ورود به محله الجولان هستند. 
به گزارش شبکه تلویزیونی العالم، سرلشکر رائد شاکر جودت فرمانده پلیس مرکزی عراق گفت، نیروهای امنیتی بیش از 700 متر از عمق محله الجولان را نیز پاکسازی کرده و دهها تن از تروریست ها از جمله ابو عبیده الانصاری از سرکردگان گروه داعش را به هلاکت رسانیده اند. این منبع همچنین از دستیابی به یک کارگاه تولید راکت و مهمات جنگی در محله المعلمین خبر داد.
یادآور می شود نیروهای امنیتی هفته گذشته موفق شدند مرکز شهر فلوجه را آزاد کنند و همچنان سرگرم پاکسازی مناطق و محلات بخش شمالی این شهر هستند.
حیدر قاسم خبرنگار شبکه در فلوجه در گزارشی درباره تازه ترین تحولات میدانی در این شهر گفت، ما هم اکنون در نزدیک شهر الجولان در محله النزال هستیم. نبردها ادامه دارد و همان طور که صدای تبادل آتش را نیز می شنوید درگیری های مسلحانه میان نیروهای عراقی و بقایای تروریست های مسلح در داخل محله الجولان ادامه دارد. پیشروی که امروز با در هم کوبیدن خاکریزها و مخفیگاه های گروه داعش با استفاده از موشک و توپخانه آغاز شده بود، ادامه دارد. این حملات موجب نابودی همه این مواضع شد که داعش قبلا از آنها استفاده می کرد. این عملیات همان طور که در تصویر نیز مشاهده می کنید ادامه دارد. در انتهای این خیابان، خیابان دیگری وجود دارد که نیروهای عراقی در آنجا نیز حضور دارند. در تصویر ملاحظه می کنید که گروه داعش چه ویرانی هایی را در این شهر به جا گذاشته است. آنها به عبارتی سیاست «سرزمین سوخته» را در پیش گرفته اند و فروشگاه ها و مغازه های شهروندان را تخریب کرده اند  و ساختمان های عمومی دولتی را نیز منهدم کرده اند. شبکه آب و برق این شهر را تخریب کرده اند. نیروهای عراقی هم اکنون مسافت زیادی را به سمت محله الجولان پیشروی کرده اند. این نبردها ادامه دارد. نیروهای عراقی، ابو  عبیده الانصاری مهمترین سرکرده داعش را که این گروه را در مقابل نیروهای عراقی فرماندهی می کرد و همچنین دهها تن از عناصر مسلح این گروه را در این درگیری ها به هلاکت رسانیدند. عملیات آزادسازی بی نظیری که نیروهای عراقی انجام دادند موجب افزایش روحیه رزمندگان عراقی در رده های مختلف شده است. آنها هم اکنون در حال فتح آخرین سنگرهای داعش هستند و به نظر می رسد عناصر مسلح داعش توان رویارویی مستقیم با نیروهای عراقی را از دست داده اند و تمام تلاش خود را روی ارسال خودروهای بمب گذاری شده یا حمله تک تیراندازها متمرکز کرده اند. مسجد جامع الجمیلی در داخل شهر و همچنین بازار مجاور پل شهید مصطفی الاداری آزاد شد. نیروهای عراقی اکنون  در مواضع راهبردی مستقر و متمرکز شده اند. خودروهای سنگین نظامی  وارد عمق این شهر شده اند. بخش ناچیزی از محله الجولان باقی مانده است. نیروهای عراقی موفق شده اند بیش از یک سوم این محله را آزاد کنند. این منطقه به محاصره کامل درآمده است براساس اطلاعاتی که از نیروهای عراقی به دست ما رسیده است تعداد زیادی از افراد مسلح در حال فرار به سمت حاشیه رودخانه هستند اما جنگنده های عراقی که هم اکنون نیز بر فراز این شهر در حال پرواز هستند آنها را هدف قرار می دهند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود فیلم

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
بازدید مدیرکل بازرسی لرستان از فعالیت برخی ادارات کوهدشت
پیش بینی کاهش کیفیت هوا در سمنان
نشست تخصصی شعر انتظار در مسجد جمکران برگزار شد
تشدید نظارت تیم های تعزیرات حکومتی در چهارمحال و بختیاری
بررسی چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی معادن خراسان جنوبی، در میز اقتصاد شبکه خبر
برپایی سوگواره کوچه بنی‌هاشم با اجرای چهار تئاتر زنده در قم
اعزام ورزشکار چهارمحال و بختیاری به رقابت های همبستگی کشورهای اسلامی
سرمایه‌گذاری ۵۵ هزار میلیاردی در قزوین؛ تنها ۱ درصد بودجه دولتی، ۹۹ درصد از ظرفیت سرمایه‌گذاران
برگزاری نشست شورای تحول جهانی شدن خرم آباد
انعقاد تفاهمنامه ساخت نیروگاه‌های سه مگاواتی خورشیدی کشور در قم
بسته خبر‌های کوتاه ۱۹ آبان ۱۴۰۴
معرفی برترین‌های مسابقات دارت گرامیداشت روز کیش ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
لاریجانی: پیامی به آمریکا ندادیم
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)