• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۹۱۴۶۶
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۱
اقتصادی » آب و انرژی
پورسید اقایی :

راه آهن با سرعت 250 کیلومتر در دست ساخت است

مدیر عامل راه آهن جمهوری اسلامی ایر ان گفت : راه آهن با سرعت 250 کیلومتر در دست ساخت است و برنامه های بسیار خوبی در دست اجرا داریم.

راه آهن با سرعت 250 کیلومتر در دست ساخت استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ محسن پور سید آقایی با بیان اینکه راه آهن در مسیر توسعه قرار دارد و در صدر برنامه های دولت است ، گفت: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری و رئیس جمهور و دستگاههای مرتبط، راه آهن یکی از اولویت های توسعه کشور است که برنامه های بسیار خوبی را دولت برای آن طراحی کرده است و در دست اجرا دارد. 

پورسید آقایی در مراسم درضیافت افطاربا حضور خانواده شهدای راه آهن؛ راه آهن را به عنوان یکی از اولویتهای توسعه کشور برشمرد و گفت: راه آهن سریع السیر با سرعت 250 کیلومتر در ساعت ، برقی کردن راه آهن مسیر تهران به مشهد مقدس با افزایش سرعت 200 کیلومتر، اصلاح مسیر و دوخطه کردن خطوط اصلی تنها گوشه ای از برنامه های توسعه محوردر حال اجراست. 

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه راه آهن یکی از سازمان های سالم ؛ خوش نام و پر تلاش در بین دیگر دستگاهها است، یاد آور شد: روحیه کاروتلاش وایثار در راه آهن مرهون خون شهدا و جانبازان و مجاهدتها و ایثار واز خود گذشتگی خانواده شهدا و همه ایثارگران است. 

آقایی اظهار امیدواری کرد: راه آهن کشور با کمک و تلاش و روحیه ایثارگری همکاران ریلی پله های توسعه را یکی پس از دیگری طی کرده است و امروز در جایگاه برتری نسبت به دیگر مدهای حمل و نقلی قرار دارد. 

در ادامه مراسم سرهنگ پاسدار داود عباس زاده مشاور مدیر عامل مسئول ایثارگران و فرمانده مرکز بسیج راه آهن گفت:ایثارگری رزمندگان و شهدای گرانقدر دفاع مقدس و انقلاب اسلامی امروز در جوانان عزیزظهور کرده و از آنان شهدای مدافع حرم ساخته است و امروز جوانان برای دفاع از کیان اسلامی و اعتقادات دینی مسیر طولانی از وطن را طی می کنند تا از حریم ولایت دفاع کنند.

عباس زاده با اشاره به اینکه خط سرخ شهادت به پایان راه نرسیده است ، گفت:کجایند کسانی که می گویند روحیه ایثار و فداکاری وجود ندارد ،پس این جوانان چه کسانی هستند.

وی افزود: آنچه که معارف عاشورا و کربلا را ماندگار کرد خون پیشکسوتان و جوانان با هم همراه شد. 

مشاور مدیر عامل مسئول ایثارگران اظهار امیدواری کرد: روح تقوا و با هم بودن ، روح مهربانی و خیر خواهی به گونه ای که شهدا به دنبال آن بودند، باید در جامعه نهادینه شود. وی توصیه کرد: ازفرصت لیالی قدر برای یافتن اعتقادی راسخ که ریشه در روحیه معنوی دارد، استفاده شود. 

در پایان مراسم بعد از مدیحه سرایی در رسای امام حسن مجتبی (ع) پور سید آقایی معاون وزیر راه و شهرسازی بطور جداگانه در نشست صمیمی با خانواده معظم شهدا از نزدیک با مسایل آنان آشنا ودستور پیگیری بعضی موارد را صادر کرد.

همه ساله همزمان با ایام ولادت با سعادت حضرت امام حسن مجتبی(ع)ولیالی قدردر ماه مبارک رمضان ضیافت نور به میزبانی راه آهن با حضور خانواده معظم شهدای راه آهن برگزار می شود و امسال نیز این آیین معنوی شانزدهم ماه مبارک رمضان در تالار پذیرایی باشگاه راه آهن واقع در اکباتان برگزار شد. 

در این مراسم که به همت امور ایثارگران و بسیج راه آهن برگزار شد، خانواده معظم شهدای راه آهن تهران و ادارات ستادی وجمعی از مدیران نیز حضور داشتند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مرگ راننده نیسان در زنجان به‌ علت نبود مثلث خطر
مردم و مجلس ۷ آذر ۱۴۰۴
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
گسترش ویروس آنفلوانزا
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)