مازندران
دستگیری عامل توزیع داروهای قاچاق در آمل
با دستگیری عضو اصلی باند تهیه و توزیع داروهای قاچاق، بیش از 141 کارتن سرم قندی و نمکی و مقدار زیادی تجهیزات پزشکی و درمانی کشف و توقیف شد

عامل اصلی تهیه و توزیع داروهای قاچاق در آمل دستگیر شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دادستان عمومی و انقلاب آمل گفت: با تلاش سربازان گمنان امام زمان (عج)، عضو اصلی باند تهیه و توزیع داروهای قاچاق دستگیر شد.
به گفته طالبی در بازرسی از منزل مسکونی این فرد که یکی از کارکنان مراکز مهم درمانی این شهرستان است بیش از 141 کارتن سرم قندی و نمکی و مقدار زیادی تجهیزات پزشکی و درمانی کشف و توقیف شد.
دادستان عمومی و انقلاب آمل با اشاره اینکه این فرد سابقه همکاری در جعل اسناد پزشکی را نیز دارد افزود : وی در زمینه توزیع خارج از ضوابط سرم با تاریخ تولید مشخص، در مراکز بهداشتی و درمانی آمل و دیگر شهرهای استان هم فعالیت گسترده ای داشته است.
وی ادامه داد: با نظر شبکه بهداشت و درمان این شهرستان، سرم ها و کالاهای پزشکی کشف شده و قابل استفاده در مراکز بهداشتی و درمانی توزیع می شود.
تلاش ها برای دستگیری دیگر عوامل این باند ادامه دارد.