آغاز کشت علوفه سورگوم در اصفهان
کشت سورگوم علوفهای در 95 هکتار از اراضی شهرستان اصفهان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اصفهان گفت: بیش از هزار و400 کیلوگرم بذر سورگوم از انواع ارقام پگاه، علوفه ای و جارویی ، ویژه چرای دام و سیلوی سورگوم بین کشاورزان این شهرستان توزیع شده است.
مهرداد مرادمند افزود: گیاه سورگوم از خانواده غلات است که در کشور با نام ذرت خوشهای شناخته میشود و از نظر اهمیت در جهان پس از محصولاتی همچون برنج، ذرت، گندم و جو در رده پنجم قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه این گیاه با اقلیمهای متفاوتی از جمله مناطق گرم و خشک سازگاری زیادی را از خود نشان میدهد، گفت: سورگوم با نفوذ در خاک سبب جذب رطوبت زیادی میشود و در مقایسه با دیگر گیاهان و غلات از نظر استفاده آب در جایگاه بهتری است و در کنار آن تحمل بهتری هم در مقابل شوری آب دارد.