• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۱۵۹۱۶
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی
سردار سلامی :

امریکا تمام ظرفیت های جهانی خود را علیه ما بسیج کرده است

جانشین فرمانده کل سپاه: درگیری آمریکا منحصر به میدان نظامی نیست و ابعاد مختلف به خود گرفته و این نقشه جهانی آمریکا برای غلبه بر جهان اسلام است.

امریکا تمام ظرفیت های جهانی خود را علیه ما بسیج کرده استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از سپاه نیوز؛ سردار سرتیپ حسین سلامی در جمع فرماندهان نیروی دریایی سپاه در مشهد مقدس با استناد به رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در جمع دانشجویان دانشگاه امام حسین علیه السلام زوایای گوناگون جهاد کبیر را تشریح و از آن به عنوان مهمترین مفهومی که به راهبرد اساسی سپاه مبدل خواهد شد، یاد کرد.
وی گفت : مواجهه و درگیری آمریکا منحصر و محدود به میدان نظامی نیست بلکه ابعاد سیاسی، اقتصادی، روانی، اجتماعی و فرهنگی به خود گرفته و این نقشه جهانی آمریکا برای غلبه بر جهان اسلام است.
سردار سلامی با بیان اینکه تبعیت نکردن از کفار رسالت ما است، گفت: رسالت انقلابی نظام، ساختن یک امت نمونه است و رسالت انقلابی سپاه به استناد آیات قرآن کریم ،جهاد در راه خدا آنگونه که شایسته و حق جهاد الهی است می باشد . 
سردار سلامی با بیان اینکه تبعیت نکردن از کافران در آیات گوناگونی از قرآن کریم به صراحت بیان شده است، تصریح کرد: وظیفه ماتبیین و تحکیم  جهاد کبیر که همان دستیابی به راههایی که تبعیت نکردن از دشمنان خدا را به دنبال دارد، است .
وی افزود: صحبت از جهاد کبیر به معنای تقابل با یک دشمن بزرگ است و با توجه به این که امروز آمریکا از خود تعریفی جهانی می کند و برای خود ابعادی جهانی قائل است و معتقد به نظم نوین جهانی بر اساس حاکمیت ضوابط و معیارهای آمریکایی است ،مصداق بارز آن به شمار می رود .
جانشین فرمانده کل سپاه در ادامه سخنان خود با بیان این که امروز ما با دشمنی مواجه هستیم که تمام ظرفیت های جهانی خود را علیه ما بسیج کرده است ، گفت: این مواجهه و درگیری منحصر و محدود به میدان نظامی نیست بلکه ابعاد سیاسی، اقتصادی، روانی، اجتماعی، فرهنگی به خود گرفته و این نقشه جهانی آمریکا برای غلبه بر جهان اسلام است و بر اساس این آرمان برنامه ریزی عملیاتی انجام می دهد. 
وی در تبیین رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) پیرامون جهاد کبیر افزود: جهاد کبیر یک مفهوم موسع و ترکیبی از دفاع و تهاجم و به معنای فراهم آوردن لوازم دفاع در برابر دشمنی که تمام ظرفیت های خود را علیه ما به کار برده ، است.
سردار سلامی در ادامه با اشاره به ظهور نشانه های فروپاشی آمریکا از درون گفت: امروز آمریکا دچار پوسیدگی اخلاقی و فرهنگی شده است و این پوسیدگی به سرعت آمریکا را نابود خواهد کرد. 
وی افزود: آمارهای جرم و جنایت و رشد مفاسد اخلاقی در جامعه آمریکا از یک فروپاشی درونی در آمریکا خبر می دهد. 
جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه در جهاد کبیر آرمان ها نیز بزرگ است، گفت: جهان اسلام باید با تمام ظرفیت حرکت کند و قدرت بسازد؛ زمینه های ظهور با ساختن قدرت ممکن است، از این رو جز با قوی شدن نمی توانیم؛ بدلیل آنکه تقابل حق و باطل تمام شدنی نیست .
وی با تاکید بر اینکه بر اساس مفهوم جهاد کبیر تبعیت نکردن از کفار مستلزم برخورداری از قدرت است ، از اعتماد به نفس رزمندگان سپاه در دستگیری تفنگداران امریکایی به عنوان مصداقی از قدرتمندی در برابر دشمن یاد کرد و گفت: اگر قوی نبودید امکان نداشت علیه دشمن این همه تحقیر ایجاد کنید، چون قدرتمندیم و از مواجهه با دشمن نمی ترسیم، در میدان عمل و بیان هم شجاعانه عمل می کنیم و این همان جهاد کبیر است. 
سردار سلامی با تاکید بر اینکه مقیاس عمل ما باید بر اساس راهبرد جهاد کبیر باشد با یادآوری ابعاد قدرت و توانمندی نیروی دریایی سپاه گفت: توانمندیهای امروز ما در حد مطلوبی است اما  نباید در سطح کنونی متوقف شود؛ نیروی دریایی سپاه لبه میدان جهانی تقابل ما با دشمن را شکل می دهد و از طریق دریا به جهان و عرصه رویارویی با قدرت های استکباری متصل است. 
وی برخورداری ازایمان قوی، اعتماد به نفس بالا، شجاعت ، خطرپذیری و جسم های آماده بعنوان لوازم جهاد کبیر یاد کرد و اظهار داشت: ما باید حس کنیم که همیشه در میدان جنگ هستیم؛ آمادگی هایمان مهم هستند؛ لحظه ها تعیین کننده هستند؛ دشمن باید از قدرت، اراده، ایمان، باورها و وجود و حضور ما وحشت کند.
جانشین فرمانده کل سپاه در پایان با تاکید بر اینکه بر اساس مفهوم جهاد کبیر تعریف دوباره ای از قدرتمان خواهیم داشت، گفت: این جهاد کبیر در ساختار ، تفکر ، اندیشه ، عمل، آمادگی ها و نگاه ما به صحنه و تجهیزات و تاکتیک ها مؤثر خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از مدال‌آور زنجانی در بیست‌ودومین دوره مسابقات ملی مهارت
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
گشایش ششمین نمایشگاه کتاب کیش
تاکید نماینده بروجرد بر ضرورت ساماندهی شبکه توزیع آرد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
دومین شب عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور رهبری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)