• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۲۳۷۵۲
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۲
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

زعفران ایران بصورت فله از کشور خارج می شود

کارشناس توسعه روستایی با اشاره به اینکه زعفران ایران اغلب بصورت فله از کشور خارج می شود،گفت: ایران در صادرات زعفران سابقه طولانی دارد اما در بازارهای جهانی حضور موثری نداریم.

زعفران ایران بصورت فله از کشور خارج می شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ عباس اکبری شریف در مصاحبه با رادیو اقتصاد افزود: زعفران ایرانی ضمن بسته بندی مناسب باید با قابلیت مطلوب صادراتی به سمت بازارهای جهانی روانه شود.

وی همچنین ارزش افزوده محصول زعفران را بسیار بالا دانست و اظهار داشت : اهمیت اقتصادی و اجتماعی زعفران به عنوان گران ترین ادویه جهان، جایگاه منحصر به فردی در میان محصولات صنعتی و صادراتی ایران دارد.

این کارشناس توسعه روستایی گفت : زعفران ایران علاوه بر اینکه از نظر کمی درصد بالایی از تولید جهانی را تشکیل می دهد از لحاظ کیفی نیز از مرغوبیت زیادی برخوردار بوده به نحوی که کیفیت مطلوب زعفران ایران باعث شده تا بعضی از کشورها زعفران ایران را به صورت فله خریداری و با بسته بندی مناسب بنام خود روانه بازارهای بین المللی کنند.

وی افزود: ایتالیا، سوئیس، فرانسه، فنلاند، آلمان، سوئد، عربستان، کویت، امارات متحده عربی و بحرین هم از بزرگترین وارد کنندگان زعفران در جهان هستند.

اکبری شریف در ادامه با اشاره به این جمله که بسته?بندی خود زبان گویای ماهیت کالا و ارزشی است که تولیدکننده به نوعی این اهمیت درونی را به مصرف کننده منتقل می کند، گفت : در دو دهه اخیر اگرچه نسبت به گذشته پیشرفت های چشمگیری در صنعت بسته بندی زعفران کشور حاصل شده است اما به روز شدن این صنعت و استفاده از فناوری های برتر در این زمینه از ملزومات اساسی و بسیار مهم کنونی کشور است.

وی گفت: نبود بسته بندی مناسب موجب جاماندن ایران از رقبا در تجارت جهانی زعفران خواهد شد.

این کارشناس توسعه روستایی افزود: بسته بندی لازمه حضور جدی و قدرتمند ایران در بازارهای صادراتی است و می طلبد برای توسعه و به روز شدن این بخش تلاش اساسی صورت گیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اذعان داشت: توسعه صنایع تبدیلی و برندسازی محصولات تولیدی در مناطق روستایی و عشایری منجر به خلق ارزش افزوده می شود.

اکبری شریف گفت: در دنیای امروز دستیابی به توسعه پایدار در امنیت غذایی بدون در نظر گرفتن توسعه روستاها امکانپذیر نخواهد بود بنابراین درجهت توسعه پایدار روستاها تمام مسائل و مشکلات مربوط به مهاجرت به شهرها و خالی از سکنه شدن روستاها بایستی رفع شود.

وی افزود: بزرگترین عامل در جهت افزایش درآمد و ارتقای سطح زندگی روستائیان گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی است.

این کارشناس توسعه روستایی تاکید کرد: توسعه و گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی در روستاها می‌تواند اقتصاد روستا را توسعه بخشد و فرآوری و بسته‌بندی محصولات کشاورزی در همان محل تولید محصول می‌تواند سود کلانی را نصیب تولیدکنندگان کند و موجب افزایش رغبت و انگیزه در کشاورزان و مانع مهاجرت آنان به شهر ها شود.

وی با بیان اینکه ایجاد صنایع تبدیلی در روستاها موجب ارتقای بهره‌وری، افزایش درآمد، اشتغال زایی و همچنین کاهش ضایعات و هدررفت محصولات می‌شود، گفت: راه‌اندازی این صنایع در روستاها موجب تقویت و توسعه اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی می‌شود.

اکبری شریف با اشاره به اینکه ایجاد صنایع کشاورزی بسیاری از هزینه‌های حمل و نقلی و ضایعات محصولات را کاهش می‌دهد، افزود: توسعه صنایع تبدیلی موجب شکوفایی اقتصاد در بخش کشاورزی خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داستان یک نردبان
صعود نیما زاهدی به جدول اصلی جام جهانی شمشیربازی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
غرب پشت اعتراضات صربستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
اختصاص ۲۵ همت اعتبار برای زیرساخت‌های عمرانی و آموزشی کردستان
افزایش قابل توجه اخراج‌ها در آمریکا
دومین پیروزی پیاپی تیم ملی والیبال مردان ایران
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
برادران خدایاری، شانه‌به‌شانه تا جاودانگی
برد چوکا در برابر شایان دیزل در تالش
مصاف تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
گلایه اهالی شهر جعفریه قم از آسفالت نبودن مسیر مدرسه شهید سلیمانی
شورای حل اختلاف ظرفیتی برای کاهش پرونده‌های قضایی
احداث اولین زمین والیبال ساحلی در شهرکرد
روایت همدلی در دفاع ۱۲ روزه با اولین رویداد رسانه‌اى «هما»
ابلاغ ترخیص ۱۰۰ درصدی چای وارداتی
تساوی ملوان مقابل شمس آذر در بندرانزلی در خانه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
استعفا در شرایط حساس
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)