مازندران
معرفی برترین های جشنواره سفره ایرانی در رامسر
در این جشنواره سر آشپزان استانهای مازندران، گیلان، قزوین و گلستان در بیش از 77 غرفه غذاهای بومی و محلی خود را به نمایش گذاشتند

برترین های سفره ایرانی ، فرهنگ گردشگری در رامسر معرفی شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بزرگ نیا مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی وگردشگری مازندران برگزاری این جشنواره را فرصتی برای معرفی قابلیت هاو تنوع غذایی مناطق برشمرد و گفت: در نخستین جشنواره سفره ایرانی ، فرهنگ گردشگری در تله کابین رامسر ، غذاهای محلی استان های مازندران، گیلان، قزوین و گلستان به علت تنوع ، جذابیت و ارزش غذایی بالا برتر معرفی شدند و در پایان به 4 سرآشپز تندیس اهدا و از 8 نفر نیز تقدیر شد.
معاون سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری دیشب در حاشیه آیین اختتامیه این جشنواره در گفتگو با خبرنگار ما با بیان اینکه مازندران و استانهای شمالی در مهمان نوازی و سفره رنگارنگ سابقه طولانی دارند گفت: جذب مخاطب جهانی هدف سفره ایرانی است و برپایی چنین جشنواره هایی نخستین گام برای قرار دادن غذاهای بومی و محلی در سفره هموطنان و گردشگران است.
به گفته رحمانی موحد قرار است این جشنواره در 8 منطقه کشور برگزار شود که استان مازندران و شهرستان رامسر نخستین منطقه برگزاری این جشنواره شد.
در نخستین جشنواره سفره ایرانی ، فرهنگ گردشگری که از 30 تیر در رامسر آغاز شد سر آشپزان استانهای مازندران، گیلان، قزوین و گلستان در بیش از 77 غرفه غذاهای بومی و محلی خود را به نمایش گذاشتند.
دومین جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری با حضور سرآشپزان استانهای آذربایجان شرقی، غربی، اردبیل و زنجان 13 تا 15 مرداد در تبریز برگزار می شود.