بازداشت رئیس شورای علمایی بحرین با هدف کنترل اعتراضات مردمی
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما شبکه العالم در گزارشی اقدام رژیم آل خلیفه در بازداشت رئیس شورای علمایی بحرین را در چارچوب سیاست های این رژیم برای فشار بر اتباع یک مذهب خاص در کشور بحرین دانست.
نظام سیاسی بحرین در چارچوب سیاست های مستبدانه و سرکوبگرانه و تلاش برای بستن دهان مخالفان، سید مجید مشعل رئیس شورای علمایی این کشور را بازداشت کرد، نیروهای امنیتی و شبه نظامیان وابسته به این نیروها برای بازداشت این روحانی، منزل او را در نزدیکی منامه محاصره کردند. در ژانویه سال 2014 یکی از دادگاه های بحرین، شورای علمایی را به فعالیت های سیاسی- تشکیلاتی و حتی تحریک به خشونت متهم و با صدور حکمی این شورا را منحل اعلام کرده بود.
سید مجید مشعل از چهره های دینی- ملی و مواضع او پیگیری مسالمت آمیز مطالبات مردم است، او از چهره هایی است که با تاکید بر حفظ منافع کشور همواره پیگیر مطالبات اصلاح طلبانه و عادلانه ملت است. ابراهیم الدمستانی فعال حقوقی بحرینی با محکوم کردن بازداشت سید مجید مشعل، چنین اقدامی را سبب بدتر شدن اوضاع در کشور دانست.
وی گفت:« تدابیری که نظام سیاسی با بی حرمتی به علما در پیش گرفته است بدون شک پیامدهایی منفی در پی خواهد داشت، این سیاست ها در بعد امنیتی و اقتصادی نیز تبعاتی در پی دارد.»
نظام آل خلیفه فوریه گذشته سید مجید مشعل را احضار و پس از اخذ تعهد مبنی بر خارج نشدن از محل اقامتش، او را آزاد کرد، همچنین ششم ماه گذشته میلادی و ساعاتی پس از صدور حکم ممنوعیت امامت شیخ محمد سنقور در نماز جمعه مسجد جامع امام صادق(ع) منطقه دراز، نیز او را احضار کرده بود.»
این سیاست ها در شرایطی است که موج اعتراضات مردمی در محکومیت سیاست های نظام سیاسی بحرین در این کشور ادامه دارد. مقامات بحرین تاکنون جمعیت اسلامی وفاق ملی را منحل، تابعیت آیت الله عیسی قاسم را لغو و پرونده او را برای محاکمه به دادگاه ارسال کرده اند ضمن اینکه برخی از چهره های مخالف بحرینی چون شیخ علی سلمان، دبیر کل جمعیت اسلامی وفاق ملی، در زندان به سر می برند.