• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۳۷۴۵۸
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۵
ورزشی » فوتبال و فوتسال
چندان برقامت تیم‌های فوتبالی ما نمی‌نشیند؛

این پیراهن‌های بی‌کیفیت!

پیراهن‌های ورزشی چند وقتی‌ است هرچند مورد استفاده‌ قرار گرفته اما چندان بر قامتِ تیم‌های فوتبالی ما نمی‌نشیند و ...

این پیراهن‌های بی‌کیفیت!
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ موضوع پیراهن‌های بی‌کیفیت ورزشی بویژه در بین تیم‌های فوتبال ایران و حتی تیم ملی بحث داغ این روزهای رسانه ها، ورزشکاران و تماشاگران شده است تا جایی که فدراسیون‌نشین‌ها در اطلاعیه ای عنوان کردند: حضور در مسابقات مقدماتی جام جهانی 2018 روسیه برای فدراسیون فوتبال و حتی مسئولان کشور از اهمیت ویژه ای برخوردار است و یکی از مهمترین ملزومات مربوط به این مسابقات بحث تجهیزات و استفاده از البسه مناسب و با شرایط یکسان نسبت به رقبای تیم‌های ملی است و تیم ملی فوتبال ایران می بایست در شرایط مناسب و یکسان با رقبا به میدان برود و استفاده از علم روز دنیا در تولید تجهیزات توسط برندهای مناسب داخلی و خارجی از مهمترین مسایلی است که باید مد نظر قرار گیرد، به همین علت فدراسیون فوتبال در مذاکرات متعدد با شرکت جیووا ایرادات موجود را در البسه، موجب تنزل کارایی ورزشکاران در میدان رقابت می داند و اعلام می‌کند مسایل و مشکلات موجود را به این شرکت و نماینده آن در ایران ابلاغ کرده است.
انتشار این اطلاعیه توسط رکن اصلی فوتبال ایران یعنی اهمیت داشتن اصول حرفه‌ای به نوع البسه راحت فوتبالیست‌هایی است که قرار است در مسابقات ورزشی حداقل با خیالی آسوده پا به زمین مسابقه بگذارند اما فوتبالیست‌های ما اولین نکته ای که دهنشان را درگیر می‌کند بی کیفیت بودن لباس‌هایی است که برتنشان نمی نشیند و حتی در زمین مسابقه به علت تحرکی که دارند و تعرقی که می کنند به اصطلاح گام های سنگین را باید بردارند.
حال نکته اینجاست که مدیران باشگاه ها چندان اهمیتی به برطرف کردن این مسائل ندارند درحالی که بارها تاکید شده است توجه به تولیدات داخلی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و همین موضوع کافیست که ارز کشور به راحتی از بودجه ملی مردم به سرزمین دیگری سرازیر نشود و در نهایت بازار کار کارگران ایرانی روز به روز پر رونق‌تر از گذشته شود به اصطلاح پول ایرانی در جیب ایرانی برود.
هم اکنون درکنار تیم ملی فوتبال و اعتراض های سرمربی پرتغالی کشورمان به البسه بازیکنان تیم ملی 2 باشگاه پرطرفدار پایتخت هم پایشان به پرونده مفتوحه لباس های بی کیفیت باز شده است. استقلالی‌ها از طرفی با یک برند چینی قرارداد بسته اند و لباس هایی دریافت کرده اند که کوچکتر از اندازه بازیکنان است و خود باشگاه در نهایت و در اقدامی کاملاً خودجوش تکه ای دیگر به همین لباس اضافه کرد تا حداقل لباس بازیکنانش در بازی های که به میدان می روند مضحک نباشد، پرسپولیس هم وضعی مشابه با رقیب سنتی اش دارد آنها نسبت به جنس لباسی که گفته می شود از سرزمین چکمه، ایتالیا آمده است متعرض هستند و قراردادی با این شرکت بسته اند که مشاهده شده برخلاف مبالغی که مدیران باشگاه پرسپولیس به این برند داده اند اما این پیراهن گشادی که بر تن سرخ‌پوشان پایتخت رفته است وضعی بدتر نسبت به پیراهن تیم ملی و استقلال نداشته باشد، وضع بهتری هم ندارد!
علی‌اکبر طاهری سرپرست باشگاه پرسپولیس در این باره گفت: با شرکتی قرارداد بسته ایم که طبق استاندارد بین المللی باید تحت لیسانس یک برند مطرح خارجی باشد اما متاسفانه کیفیت لباس‌هایی که از شرکت مطرح شده دریافت کردیم چنگی به دل نمی زند و ما این موضوع را با مسئولان تولیدی این برند خارجی درمیان گذاشته ایم و مراتب اعتراض خود را به آنها گفتیم و درصدد آن هستیم در روزهای آینده به خط تولید این شرکت برویم و از نزدیک مراحل تهیه لباس باشگاه پرسپولیس را ببینیم! 
در بازار البسه تیم های فوتبال متاسفانه اهمیتی به برندهای خوب داخلی داده نمی شود و مدیران و سران باشگاه ها به دنبال آن هستند تا با پول‌های کلان جیب افراد سودجو را پر کرده و در نهایت هزینه ای بگذارند، به هزینه های قبلی باشگاه! 
باید منتظر باشیم و ببینم روزی فرا می رسد که تیم های فوتبال ما به معنای واقعی حرفه ای‌گری را در عمل اجرایی کنند؟

بابک کاظمی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بهره برداری از ۲۲ طرح عمرانی و صنعتی در منطقه آزاد ارس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۸ بهمن
بارش پراکنده باران در سمنان
افتتاح ۸۵ طرح اشتغالزایی و حمایتی بهزیستی در آذربایجان شرقی
ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در استان گلستان
آمادگی گیلانیان برای خلق حماسه‌ای ماندگار در یوم الله ۲۲ بهمن
توقیف خودرو حامل گوشت بدون مجوز در رودبار
افتتاح متمرکز ۳۱۰ طرح عمرانی و اقتصادی در گرگان با حضور وزیر نیرو
بسته خبر‌های کوتاه ۱۸ بهمن در یک نگاه
نظر گیلانیان در مورد دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا
آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی
جای قهرمان در فیلم‌هایمان خالی است
مصاف داماش گیلان و نود ارومیه در رشت
خبر‌هایی از برگزاری جشن های سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران
آیین آغاز عملیات اجرایی سایت نهضت ملی مسکن خضرآباد یزد
افتتاح ۱۳۷ طرح عمرانی، تولیدی و اقتصادی امروز در بندرگز
تداوم بهره برداری از طرح‌های عمرانی، خدماتی و عام المنفعه در گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
باران در راه کرمان
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
امروز: ایران - اندونزی، مصاف با پدیده مسابقات در فینال
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)