• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۳۸۶۲۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۷
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

رئیس جدید سازمان بورس : احترام به قوانین شرعی اولویت اول است

رئیس جدید سازمان بورس اوراق بهادار در مراسم معارفه گفت: احترام به شرع و قوانین شرعی اولویت اول است.

رئیس جدید سازمان بورس اوراق بهادار گفت: اگرچه کسب سود در بازار سرمایه بسیار مهم است اما سود کسرشده در این بازار باید مطابق شرع باشد و قواعد شرعی بر تمام اصول دیگر حاکم خواهد بود.

رئیس جدید سازمان بورس : احترام به  قوانین شرعی اولویت اول است


به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، شاپور محمدی در مراسم تودیع و معارفه رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: بعد از رعایت قوانین شرعی مهمترین ملاک ما در سازمان بورس ؛ رعایت قانون است.

وی ادامه داد : قانون به هر شکلی که تدوین شده باشد برای ما ملاک عمل است حتی اگر نیاز به اصلاح داشته باشد همه باید از قانون تبعیت کنند و قانون مداری اصل مهمی است که باید دنبال شود.

محمدی با اشاره به اینکه توجه به نیاز فعالان بازار از جمله اولویت های دیگر این سازمان خواهد بود، گفت: باید خواسته سرمایه گذاران را بشنویم و به گونه ای عمل کنیم که آنها بتوانند در زمینه های مختلف به راحتی عمل کنند.

وی ادامه داد: احترام متقابل، اعتماد و نظارت نیز باید قوی باشد و ما باید قدردان زحمات گذشتگان باشیم.

رئیس سازمان بورس اوراق بهادار گفت: پرداختن به گذشته اتلاف وقت است و ما فقط باید از تجربیات گذشتگان استفاده کنیم و اگر ایده و طرح نویی داریم در آینده آن را متبلور کنیم.

محمدی افزود : نقدشوندگی، شفافیت، پوشش ریسک های عملیاتی و تامین مالی مهم ترین وظایف بازار سرمایه است.

وی گفت: تامین مالی بخش خصوصی نسبت به دولت در اولویت قرار دارد و با این اقدام کارآیی بخش خصوصی در کشور افزایش پیدا می کند.

محمدی درخصوص برنامه های آتی سازمان بورس اظهار داشت: توسعه ابزارهای مالی جدید، فروش استقراضی و خرید اعتباری، افزایش تعاملات با بازار پول، افزایش تعاملات با مجلس، توسعه نهادهایی که می توانند در بازار سرمایه حضور داشته باشند، گسترش تعاملات بین المللی، مقررات زدایی و تسهیل فرآیندها، واگذاری برخی از امور به بازار، تقویت سودآوری و بهره وری شرکت ها و توجه به رسانه ها در فرهنگ سازی، ادامه اقدامات صورت گرفته در زمینه تعاونی ها از مهمترین برنامه های آتی سازمان بورس اوراق بهادار خواهد بود.

رئیس سازمان بورس با اشاره به اینکه کشورها بدون حضور سرمایه گذاران خارجی رشد بالای اقتصادی نخواهند داشت، خاطرنشان کرد: فرآیند حضور سرمایه گذاران خارجی در کشور باید ساماندهی شود و امیدواریم که بازار سرمایه پررونق، شفاف و کارآی در آینده داشته باشیم.


فطانت : رقم تامین مالی پروژه ها را به 100هزار میلیارد تومان رساندیم

رئیس سابق سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: تامین مالی پروژه ها که در سال 93 سی هزار میلیارد تومان بود در سال 94 به صدهزار میلیارد تومان رسید.

محمد فطانت که در مراسم تودیع خود سخن می گفت در خصوص مهمترین اقدامات صورت گرفته در بیست ماه گذشته اظهار داشت: معرفی پنج نوع اوراق صکوک جدید در بازار با نام های اوراق استصناع ، اوراق سلف موازی استاندارد ، اوراق اجاره دولتی ، اوراق خزانه اسلامی و اوراق رهنی ، عضویت در دبلیو اف ئی برای ارتباط با بورسهای بین المللی ، طراحی منحنی بازده در بازار سرمایه ، تامین مالی بخش های دانش بنیان با عنوان صندوق های جسورانه ، تاسیس اولین شرکت رتبه بندی در کشور ، راه اندازی مکانیزم قیمت تضمینی به جای خرید تضمینی، طراحی گواهی سپرده سکه طلا از دستاوردهای ماست.

همچنین ارسال مستقیم اطلاعات برای حذف رانت اطلاعات ، راه اندازی سامانه تدان ، تامین مالی گسترده بخش نفت ، فروش اوراق به سقف و فروش اوراق به کف ، حل شدن مشکلات مالیاتی نهادهای مالی، جذب حجم انبوه سرمایه گذاری خارجی ، توسعه صندوق های سرمایه گذاری ، تقدیم سند راهبردی بازار سرمایه به رئیس جمهور، ایجاد مکانیزم تامین مالی از طریق گواهی سپرده کالایی برای کشاورزان ، ابلاغ نرخ خوراک پتروشیمی ها ، معرفی شاخص های جدید ، برگزاری همایش بین المللی بازار سرمایه با حضور 17 بورس معتبر جهانی ، ایجاد تابلو در فرابورس برای شرکت های متوسط و کوچک و شرکت های دانش بنیان  از مهمترین اقدامات صورت گرفته در بیست ماه گذشته در بازار سرمایه است.

فطانت با اشاره به اینکه در سال گذشته 21 شرکت جدید را به ارزش 20 هزار میلیارد تومان در بازار بورس پذیرش کردیم ، گفت : این نوع پذیرش در بازار بورس یک رکورد محسوب می شود و رکورد قبلی پذیرش با 26 شرکت که مربوط به شرکت های اصل 44 بود به سال 90 بر می گردد.
رئیس سابق سازمان بورس و اوراق بهادار در خصوص ضریب نفوذ در بازار سرمایه گفت: در ابتدای دولت یازدهم هفت میلیون و 300 هزار نفر سهامدار در این بازار وجود داشت که این رقم در حال حاضر با در نظر گرفتن 900 هزار نفری که از طریق صندوق ها وارد بازار شده اند به ده میلیون نفر رسیده است.


رئیس جدید سازمان بورس : احترام به  قوانین شرعی اولویت اول است

وی در باره شاخص کل بورس گفت: شاخص بورس در ابتدای دولت یازدهم بر روی رقم 38 هزار واحد قرار داشت که این رقم به 77 هزار واحد رسیده است و این بازار بالاترین بازده را نسبت به تمام بازارهای رقیب خود داشته است.

فطانت ادامه داد: ارزش معاملات در سه سال گذشته دو برابر هشت سال گذشته بوده است.

رئیس سابق سازمان بورس و اوراق بهادار در خصوص ارزش بازار نیز گفت: ارزش بازار در ابتدای دولت 244 هزار میلیارد تومان بوده که این رقم به بیش از 560 هزار میلیارد تومان رسیده است.
وی ضمن تشکر و همراهی بانک مرکزی طی چند سال گذشته با بازار سرمایه گفت: هیچ نهاد و سازمانی به اندازه بازار سرمایه نیروی جوان و خلاق ندارد و این نیروهای جوان آینده روشنی را برای این بازار رقم خواهد زد.

افزایش شاخص بورس در روزهای اخیر بخاطر خوش بینی های بوجود آمده است 

رئیس سازمان بورس اوراق بهادار گفت : خوش بینی هایی که در طی چند روز اخیر در پی تغییر مدیریت در بازار سرمایه بوجود آمده باعث افزایش شاخص بورس شده است. 

شاپور محمدی در حاشیه مراسم تودیع و معارفه و در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در خصوص اینکه آیا شما موافقید در طی چند روز اخیر بازار سرمایه به تغییر مدیریت توجه مثبت نشان داده و شاخص ها رو به افزایش است ؟ گفت : بخاطر خوش بینی هایی که در پی تغییر مدیریت بوجود آمده این اتفاق در شاخص ها افتاده و من بخاطر این موضوع از همه فعالان بازار سرمایه تشکر می کنم. 

وی ادامه داد : البته توصیه می کنم که این بازار باید با عوامل بنیادی شرکت ها و با 
استراتژی تغییر کند و آنچه در دراز مدت باید حکمفرما باشد سودآوری شرکت هاست . 
محمدی  ادامه داد : سیاستهای خروج از رکود شرکت های تولیدی در حال به ثمر رسیدن است و امیدواریم که سودآوری شرکت ها بهتر شده و سرمایه گذاران بتوانند با شناسایی شرایط راحت تر به فعالیت خودشان ادامه دهند. 

وی در خصوص ارائه اخبار خوب به سهامداران در آینده گفت : معرفی ابزار های جدید، اختیار خرید و فروش و امکان معامله اوراق مشتقه و همچنین فعال شدن شرکت هایی که در حوزه کارگروه استانی و ملی هستند از جمله اخبار خوب این بازار خواهد بود. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
با سلام و خدا قوت به شما:
اگه عدالت در بورس رعایت شود، ما به جد از رییس جدید بورس آقای شاپور محمدی حمایت می کنیم. حالا هم داریم حمایت می کنیم.
نظر شما
آخرین اخبار
ترکیب تراکتور برای مصاف با ملوان مشخص شد
توقیف محموله مرغ زنده بدون مجوز در رودبار
افتتاح فرهنگسرای گردشگری نجوم در نیمه ماه رمضان
جزئیات ثبت‌نام نامزدهای انتخابات روستاهای استان کرمان
ضرورت صدور سند یکتا برای واحد‌های پیش فروش
تخصیص اعتبار برای احداث دانشکده سقز
تخصیص ۱۵۰۰ میلیارد ریال برای حمایت از کسب و کار‌های نوپای فرهنگی و هنری
دستگیری منتشرکننده تصاویر خصوصی شهروند بهشهری در فضای مجازی
 پرونده‌های تسهیلات بانکی تا پایان سال نهایی شود
اعزام ۸۰۰ مبلغ جامعه الزهرا به سراسر کشور در ماه مبارک رمضان
ارائه راهکار نوآورانه در حوزه ذخیره‌سازی مغناطیسی
تمدید نهایی مهلت انتخاب واحد دانشگاه پیام‌نور تا ۴ اسفند
زمان برگزاری مجمع انتخابات فدراسیون کوهنوردی مشخص شد
دستگیری ۷ سارق منجر به کشف ۳۰ مورد سرقت شد
شکست نماینده مهاباد در لیگ دسته دو والیبال ایران
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت
افزایش ۱۶ درصدی ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا در همدان
واکنش مردم افغانستان به اظهارات سفیر آمریکا در تل آویو
بازپس‌گیری زمین‌های راکد مسکن ملی
کاشت نهال، زمانی برای نجات طبیعت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
خراسان رضوی از اواسط هفته، میزبان بارش‌ها خواهد شد
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
طرح زندگی با آیه‌ها یکی از جریان‌های اثرگذار قرآنی کشور
تولید بیش از هشت هزار تن ماهی در الیگودرز
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۳ نظر)
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۳ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۳ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)