غرب، مدافع حقوق بشری است که از دل آن داعش بیرون می آید
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه: چگونه غربی ها منافقین را که 20 هزار نفر را در کشورمان ترور کردند مدافع حقوق بشر می دانند.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا وسیما، محمدجواد لاریجانی در گفتگو ویژه خبری شبکه دو سیما، با بیان اینکه انسان غربی سکولار و لیبرال و امنیت اساس تشکیل حکومت های غربی است گفت: محصول رفتار غربی ها تمدن غرب است .
وی افزود: اروپایی ها پیشنهاد مذاکره درباره حقوق بشر را داده اند اما انها می خواهند از یک موضع خاص مذاکره و نظرات خود را تحمیل کنند.
لاریجانی گفت: اگر مذاکراتی انجام شود ستاد حقوق بشر قوه قضاییه بر آن نظارت جدی می کند و ما قائل نیستیم که منطق غربی درباره حقوق بشرتحمیل شود.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه افزود: اگر روش زندگی اسلامی که ملتی آن را انتخاب کرده از آن بگیریم بزرگترین جنایت را در حق بشریت انجام داده ایم.
وی گفت: ما درباره عملکرد ها آماده مذاکره هستیم اما نباید غربی ها خود را الگو قرار دهند.
لاریجانی افزود: موضوع مذاکره از طرف ستاد حقوق بشر قوه قضاییه به وزارت امور خارجه کشورمان داده شده و آقای ظریف در مذاکرات مقدماتی با خانم موگرینی درباره این بحث پیشرفت داشته است.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه گفت: در دوره گفتگو انتقادی با غرب تجربه تلخی ایجاد شد و گفتگوهای جدید برای تکرار نشدن آن تجربه های تلخ است .
وی افزود: در آن دوران آنها در موضع انتقاد بودند و ما باید به سوال های آنها پاسخ می دادیم.
لاریجانی گفت: به درک که آنها از ما ناراضی هستند و مگر قرار ما دل آنها را به دست آوریم.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه افزود: در آن دوره از گفتگوها آنها مذاکره را به مسائل دیگر مربوط کرده بودند یعنی اگر آلمان می خواست یک ماشین به ایران بفروشد صدراعظم آن کشور به ما می گفت فلان زندانی را آزاد کنید.
وی گفت: این گونه مذاکره مضحک ترین گفتگوی حقوق بشری است.
لاریجانی باز شدن فضا برای بشریت در تجربه های جدید و امکان مفاهمه در این گفتگوها را دلیل پیشنهاد مذاکره حقوق بشر با غرب بیان کرد و اضافه کرد: برای باز شدن فضا برای ملت های اسلامی تلاش می کنیم چه غربی ها بخواهند و چه نخواهند.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه افزود:غربی ها از این نوع گفتگو استقبال نخواهند کرد و می خواهند چیزی شبیه برجام دو، سه، چهار و پنج راه بیندازند و بعد بگویند اگر می خواهید کمی شیرهای بانک ها را برایتان باز کنیم اجازه دهید علیه اسلام نیز حرف زده شود.
وی گفت: در هیات مذاکره حقوق بشر با غربی ها ترکیبی از متفکران، مسئولان قضایی و سیاست مداران علاقه مند حضور خواهند داشت.
لاریجانی غربی ها خودبین ، تحمیل گر و منافق خواند و افزود: اشکال هایی که آنها به ما می گیرند به دلیل این ویژگی های غربی ها است.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه گفت:بیش از 90 درصد تهاجم غرب درباره حقوق بشر به قوه قضاییه است .
وی افزود: غربی ها می پرسند چرا نظام مدنی ما بر اساس قوانین اسلام است، چرا اجازه نمی دهیم بر ضد تفکر و نظام اسلامی جریان سیاسی راه اندازی شود و چرا با تروریسم مبارزه می کنیم.
لاریجانی گفت: غربی ها مدافع حقوق بشری هستند که از دل آن القاعده ، داعش و تروریست خارج شود.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه افزود: چگونه غربی ها منافقان را که 20 هزار نفر را در کشورمان ترور کردند مدافع حقوق بشر می دانند .
وی گفت: اینکه تعداد زیادی اعدام انجام می دهیم خوشحال نیستیم اما جنگ بی امانی در مبارزه با مواد مخدر داریم .
لاریجانی افزود: به برکت وجود ژنرال های ناتو در افغانستان کشت خشخاش در این کشور 40 برابر افزایش یافته است.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه گفت: این ژنرال ها عصر ها از این مواد افیونی استفاده میکنند اما این حجم مواد مخدر برای آنها زیاد است و بقیه آن را احتمالا به برلین می فرستند.
وی افزود:ما با آنها می جنگیم و هزاران شهید برای جنگ بی امان با مواد مخدر داده ایم.
لاریجانی گفت: اشکال های عمیق و مبنایی بر حرف های غربی ها درباره اعدام داریم.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه با بیان اینکه غربی ها در حقوق بشر دروغ گو هستند افزود: باید از آنها پرسید چگونه می شود درکشوری که در آن دموکراسی وجود ندارد حقوق بشر در آن خوب باشد.
وی گفت: دوستان غربی ها در منطقه دیکتاتورهای خون آشامی هستند .
لاریجانی افزود: اگر یک بچه گربه در لندن دچار سانحه شود پنج آمبولانس برای آن می آیند و فعالان محیط زیست سینه چاک می کنند و اشک مردم در می آید اما آیا این حقوق بشر است که کودکان بسیاری در یمن،افغانستان و عراق به وسیله اسلحه، سیاست ، مشاوره و عروسک های غربی کشته شوند.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه گفت: آیا این حقوق بشر است که حلقوم سازمان ملل را که می خواهد پس از مدت ها یک جیغ آرام در این زمینه بکشد با دلار های نفتی پر کنند .
وی افزود: مهم ترین دلیل کناره گیری احمد شهید گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل برای ایران سیاست های جمهوری اسلامی ایران بود.
لاریجانی گفت: ما به همه مسائلی که این گزارشگر مطرح می کرد پاسخ فنی و دقیق می دادیم.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه افزود: عملکرد احمد شهید مجموعه ای از تبلیغات نادرست، سواستفاده از مسئولیت در سازمان ملل ، اتهامات واهی و دفاع از تروریسم و ابزار دست کشورهای بسیار مضر و متعرض به حقوق بشر است.
وی درباره پیگیری شهدای فاجعه منا نیز گفت: مشخص شدن وضع تک تک شهدای این فاجعه مدیون نهیب رهبر معظم انقلاب اسلامی بود .
لاریجانی فاجعه منا را جنایت علیه بشریت و توطئه صهیونیستی برای از رونق انداختن حج ابراهیمی خواند .
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه افزود: پیگیری این فاجعه در محاکم بین المللی باید انجام شود و این مسئله در دست بررسی و دولت مسئول آن است.
وی گفت: البته زمینه مطرح کردن این شکایت در دادگاه های بین المللی فراهم نیست و مسئله درشورای امنیت سازمان ملل تعقیب شده است.
لاریجانی افزود: دعوای درباره این فاجعه در حال شکل گیری و مقدمات دادرسی در باره آن فراهم شده است.
وی با بیان اینکه بیش از 90 درصد اعدام ها در کشور مربوط به قاچاق مواد مخدر است افزود: اگر در قوانین مبارزه با این مواد بازنگری شود ممکن است 20 تا 30 درصد از تعداد اعدام ها در این زمینه کاهش یابد.
وی با بیان اینکه کسانی که زیر سن 18 سال مرتکب جرم شده اند در شرایط خاص و با تشخیص قاضی پس از رسیدن به سن قانونی اعدام می شوند گفت: قصاص حق حکومت نیست بلکه حق شهروندان است و نقش حکومت در موضوع قصاص عفو و گذشت اولیا دم است .
لاریجانی افزود:حدود 40 تا 45 درصد نظام اسلامی در گسترش فرهنگ عفو وگذشت موفق بوده اما قصاص منطق بسیار قوی دارد.