• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۴۰۹۰۷
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۲
استان ها » سیاسی

امام جمعه قم: رعایت حق الله و حق الناس ، رسالت خبرنگاران

امام جمعه قم گفت : رعایت حق الله و حق الناس و بیان آفاتی که مسئولان را تهدید می کند از وظایف مهم خبرنگاران است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، حجت الاسلام و المسلمین سعیدی در خطبه های نماز جمعه ،ضمن تشکر از خبرنگاران صداوسیما و مطبوعات، بیان حکیمانه حقایق را در حد مقدور از وظایف مهم خبرنگاران دانست.
وی ایجاد امید و نشاط و اطمینان در مخاطبان و تلاش برای اقتدار کشور را در همه عرصه ها از دیگر وظایف خبرنگاران برشمرد و افزود: خبرنگاران باید در راه تقویت روحیه شهادت و شجاعت، و رعایت عفت عمومی در جامعه گام بردارند.
حجت الاسلام و المسلمین سعیدی خاطرنشان کرد: خروجی کار رسانه ها باید مصداق امر به معروف و نهی از منکر باشد.
امام جمعه قم  با تبریک سالروز میلاد حضرت معصومه (س) و آغاز جشن های دهه کرامت گفت: با توجه به جایگاه و منزلت این بانوی با فضیلت نزد اهل بیت علیهم السلام، حیف است که شهر قم به گناه و فساد و بی حجابی آلوده شود یا کسبه به مردم اجحاف کنند و مسئولان به مشکلات رسیدگی نکنند.
وی با اشاره به اینکه قم حرم اهل بیت است، بر  حفظ حرمت آن تأکید کرد.
حجت الاسلام و المسلمین سعیدی با گرامیداشت سالروز شهادت سرلشکر خلبان عباس بابایی و حسین بختیاری، سالروز شهادت محمود صارمی خبرنگار ایرنا در افغانستان و روز خبرنگار را مورد توجه قرار داد و گفت: این عزیزان در جنگ سخت و نرم تا پای جان در راه دفاع از اسلام و کشور ایستادگی کردند.
امام جمعه قم با اشاره به فرارسیدن  هفته حج، کارشکنی مسئولان متجاوز و کودک کش عربستان را که هم پیمان با رژیم صهیونیستی هستند، مورد توجه قرار داد و گفت: امروز سعودی ها به جای خدمت به مسلمانان، زائران خانه خدا را از تشرف به حج محروم می کنند و با صهیونیست ها در حمله به مردم سوریه، عراق و یمن و لبنان هم پیمان می شوند.
حجت الاسلام و المسلمین سعیدی به سخنان رهبر معظم انقلاب با مردم در هفته گذشته اشاره کرد و گفت: همانطور که ایشان فرمودند مشکلات معیشتی دغدغه مستمر ایشان است که راه حل آن تکیه بر ظرفیت های داخلی و استفاده نکردن از محصولات خارجی دارای مسابه داخلی است.
وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب که مسئولان باید اجناس قاچاق را آتش بزنند تصریح کرد: خواست مردم اجرای این فرمان رهبری با قاطعیت تمام است.
وی افزود: با اینکار قاچاقچیان متوجه خواهند شد که اگر بخواهند با ورود کالای قاچاق، آتشی به جان محصولات داخلی بزنند، مسئولان هم محصولات قاچاق آنها را به آتش می کشند.
امام جمعه قم در خطبه اول نماز هم با بیان آیه ای از قرآن کریم تصریح کرد: منافقان قابل بخشش نیستند مگر آنکه توبه کنند اما باعث تأسف است که برخی ناآگاهان از منافقان حمایت می کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پخت سمنو نذری در چهارمحال و بختیاری
پُرشدن سبد تولید زیتون کشور با بیش از ۱۴ هزارتن محصول باغ‌های رودبار تاکنون
وداع مردم جاجرم با یک قهرمان
گیلان، معطر به عطرِ خوشِ لاله‌های فاطمی
هفتمین دوره مسابقات تولید محتوای دیجیتال بسیج در چرداول
برگزاری مراسم نوگلان فاطمی در دورود
برگزاری یادواره شهدای بخش سلفچگان قم
فردا مدارس و ادارات سمنان دایر است
تجلیل از حماسه سازان صنفی گیلان در دفاع مقدس ۱۲ روزه
جوی آرام و پایدار برای آسمان لرستان
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا
افتتاح نمایشگاه علمی ثریا در آرادان
دایر بودن مدارس آبادان و خرمشهر در روز سه شنبه
قطعی آب ۶ ساعته از ساعت ۲۳ فردا در برخی مناطق رشت
روایت قهرمانی ورزشکاران یزدی با توسل به حضرت زهرا (س)
قهرمانی تیم دانشگاه کردستان در رقابت های پاورلفتینگ دانشجویان کشور
صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در اصفهان
یادواره شهدای اوره و بارز و سفید دشت
عزاداری سالروز شهادت‌ ام ابیها با حضور نوجوانان در بیضا
شام غریبان شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها در ایزدخواست
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
کلنگ زنی ساختمان جدید دادگستری شهرستان باشت
آیا مدارس یزد به دلیل آنفولانزا تعطیل می‌شوند؟
آغاز برداشت ارزن در مزرعه ۴۰۰ هکتاری لرستان
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
افزایش آلودگی هوای کلانشهر تبریز
مهار آتش جنگل‌های الیت با ۱۲۸ عملیات پروازی
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
مهارکردن ۹۰ درصدی آتش‌سوزی جنگل‌های الیت چالوس
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)
بازدید وزیر اقتصاد از بزرگترین گلخانه هیدروپونیک خاورمیانه  (۱ نظر)