پخش زنده
امروز: -
همزمان با ایام دهه کرامت رضوی، گروهی از مدیران و مسئولان گمرک کشور افغانستان به حرم مطهر رضوی مشرف شدند.
به گزارش خبرنگار خراسان رضوی ، خبرگزاری صداوسیما ، به
نقل از ستاد خبری جشن های دهه کرامت آستان قدس رضوی، این گروه از
موزه های مرکزی، فرش،
قرآن و گنجینه های نفایس دیدن کردند و از نزدیک با قرآن های اهدایی و خطی، تالار مرقعات،
جلدها و ابزار کتابت، گنجینه هدایای مقام معظم رهبری و تالار استاد فرشچیان آشنا شدند.
رئیس کل گمرکات افغانستان که همراه هیئت هفت نفره، به این آستان مشرف شده بود، گفت : شهر مقدس مشهد به دلیل وجود حرم علی بن موسی الرضا(ع) شهری بهشتی است و هر عاشق و دلباخته ای آرزوی دیدن گنبد طلایش را دارد.
احمد رشاد پوپل، با اشاره به اینکه، عشق به امام رضا(ع) در دل همه انسان ها جاری است، اظهار کرد : افتخار می کنم که در ایام ولادت حضرت علی بن موسی الرضا(ع) به این شهر سفر کردم و فرصت ارزشمند زیارت این امام همام نصیب و روزی ام شد.
او در حاشیه بازدید از موزه مرکزی آستان قدس رضوی گفت : اثر ارزشمند «ستایش پروردگار» از استاد محمود فرشچیان که در این موزه به نمایش گذاشته شده، در نوع خود بی نظیر است و نظر تمام گروه را به خود جلب کرد.
احمد رشاد پوپل افزود : موزه آستان قدس رضوی که گنجینه های بی نظیری در آن نهفته است، مکانی بسیار دیدنی و تاثیر گذار است. اهمیت این گنجینه به صحف و قرآنهای نفیس و دست نویس موجود در این موزه از جمله قرآنهای منسوب به امام علی (ع)، امام حسن (ع)، امام حسین (ع)، امام سجاد (ع) و امام رضا (ع) است.
او با بیان اینکه کشور افغانستان با ایران نزدیکی فرهنگی زیادی دارد، عنوان کرد: دو کشور ایران و افغانستان در بخشهای تاریخی و فرهنگی با یکدیگر سلسله مشترکات زیادی دارند و بسیار خرسندیم که توانستیم با خلاصه ای از فرهنگ اصیل ایرانی آشنا شویم.