• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۴۲۸۹۸
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۶
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات
در پیشخوان مطبوعات؛

از روز اهالی قلم تا شعله ور شدن مشعل المپیک

روزنامه 17 مرداد از فرارسیدن "روز خبرنگار" قلم زدند و به حاشیه های آغاز بازی‌های المپیک 2016 پرداختند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مطبوعات دوشنبه در روز خبرنگار فرصتی یافتند تا قدری از خودشان بنویسند و یک روز از تقویم روزگار را به خود اختصاص دهند.

روزنامه اعتماد با تیتر "روز خبرنگاران بدون مخاطب" گزارشی از علاقه مردم به خواندن روزنامه را منتشر کرد و به تاثیر شبکه های اجتماعی در تولید خبر و فروش سیگار در دکه های روزنامه پرداخت.

روزنامه ایران از نخستین جشن فارغ‌التحصیلی ادوار دانشکده خبر با حضور معاون اول رئیس جمهوری قلم زد و به نقل از اسحاق جهانگیری با تیتر" سیاست رسانه‌ای‌ دولت ارتقای تفاهم ملی است" نوشت: رسانه‌ها باید محلی برای گفتن و شنیدن باشند نه محل جنگ روانی علیه بخش دیگری از جامعه در تاریخ ایران چنین حجم گسترده‌ای از تخریب‌ها آن هم از سوی تریبون‌های رسمی نسبت به رئیس جمهوری بی‌سابقه است.

مشعل سی و یکمین دوره بازی‌های المپیک بامداد دیروز در شهر ریودوژانیرو روشن شد و صفحه نخست بسیاری از مطبوعات را به خود اختصاص داد.

روزنامه جوان با تیتر"دنیا زیر پرچم پرچمداری نعمتی" نوشت: کاروان ورزشی کشورمان با نام امام رضا(ع) و با پرچمداری زهرا نعمتی به عنوان یکی از تیم‌های شرکت‌کننده در مراسم افتتاحیه رژه رفت.

روزنامه خراسان نیز در گزارشی نگاه جهان به کاروان المپیکی ایران را بررسی کرد و با تیتر"زهرا نعمتی، قهرمان افتتاحیه" نوشت: در المپیک امسال کاروان‌های ورزشی از 207 کشور به همراه یک تیم متشکل از پناهجویان که برای نخستین بار در المپیک شرکت داده شده، در 28 رشته ورزشی رقابت می‌کنند. از میان‌‌10‌‌هزار ورزشکار شرکت‌کننده در سی و‌‌یکمین دوره بازی‌های المپیک و بر‌اساس ادعای سایت ویژه برگزاری این دوره بازی‌ها، زهرا نعمتی یکی از‌‌‌‌ 50 چهره شاخص در‌ میان شرکت‌کنندگان است که قطعا علاوه بر رسانه‌های داخلی، توجه بسیاری از رسانه‌های خارجی را هم به خود جلب می‌کند.

روزنامه آرمان از دیدار روسای‌ جمهور ایران، روسیه و آذربایجان در باکو خبر داد.

آرمان با تیتر "کلاشینکف‌های جدید وارد ایران شد" به گفتگوهای دوجانبه ایران و روسیه حول محور افزایش سطح روابط دفاعی و نظامی پرداخت و نوشت: ایران سلاح کلاشینکف‌ 103 از روسیه خریداری کرده و این سلاح‌ها وارد کشور شده است. 

روزنامه وطن امروز با انتشارتصویری از رئیس ستادکل نیروهای مسلح در نیم صفحه نخست خود به صحبت های وی در همایشی با حضور فرماندهان و مقامات عالیرتبه نیروهای مسلح پرداخت.

وطن امروز تیتر اول را "پیشرو در عمل انقلابی" زد و نوشت: سرلشکر باقری با اشاره به فرامین فرمانده معظم کل قوا بر بازخوانی و بازتعریف مفاهیم انقلاب در نیروهای مسلح تأکید کرد.

روزنامه کیهان درگزارشی به نسل جدید قرارداد‌های نفتی ، موسوم به آی پی سی پرداخت و با تیتر"خطر تعهدات طولانی‌ مدت در سال پایانی دولت!" زوایای مختلف این قراردادها را زیر ذره بین برد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اولویت‌بخشی به سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
شکست شهرداری گرگان مقابل الوحده سوریه در سوپر لیگ بسکتبال غرب آسیا
روایتگری حاج حسین یکتا در شب‌های بله‌برون شلمچه؛ از دفاع مقدس دیروز تا جنگ تحمیلی امروز
نایب‌قهرمانی کشتی آزاد ایران در جام اوپن زاگرب
تساوی تیمهای تبریزی در لیگ برتر فوتبال نونهالان کشور
بهره‌برداری از ۱۴ طرح مخابراتی در شهرستان باروق
صعود شاهین سبزی به نیمه‌نهایی اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
تأکید بر جهاد تبیین و انتقال دستاورد‌ها و ارزش‌های انقلاب به نسل جوان در همایش یاوران انقلاب در سردشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
ایران قدرت بازدارندگی خود را تقویت کرده است
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
تکذیب ادعای نیویورک تایمز درباره محور مذاکرات ایران و آمریکا
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)