• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۴۲۸۹۹
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۹
اجتماعی » جامعه و شهری

پایش سلامت 4770 کودک در خانه های کودک و مدارس

مدیرکل سلامت شهرداری تهران در تشریح اقدامات سلامت محور مدیریت شهری در محله هرندی به عنوان یکی از محروم ترین مناطق پایتخت گفت: شهرداری تهران طی یک سال گذشته با همکاری اداره سلامت منطقه 12 و با تاکید بر حساس سازی شهروندان به موضوع سلامت و توانمندسازی، رسیدگی به شهروندان محله هرندی را در دستور کار خود قرار داده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سمانه زمانی با اشاره به نحوه خدمات رسانی به مردم محله هرندی طی یک سال گذشته افزود: بر اساس آمارهای موجود تاکنون 5200 نفر از شهروندان محله از خدمات رایگانی همچون ویزیت پرشکی، مشاوره تغذیه، مشاوره روان شناسی، سنجش فشار خون و غربالگری دیابت همراه با توزیع رایگان دارو و ارجاع بیماران به مراکز درمانی برخوردار شده اند.
وی استقرار اتوبوس سلامت را یکی از نوآوری های اداره کل سلامت معرفی کرد و گفت: به منظور رسیدگی پزشکی به تمامی شهروندان محله طرح ویزیت منزل به منزل ویژه 168نفر از شهروندان سالمند، دارای معلولیت، خانواده معظم شهدا، زنان باردار و نوزادان همراه با توزیع رایگان دارو انجام شد و 159 نفر از کودکان کار و خیابان با مشارکت موسسه خیریه نوآوران سلامت از خدمات کلینیک سیار دندانپزشکی استفاده کرده اند.
مدیر کل سلامت شهرداری تهران افزود: علاوه بر خدمات ارائه شده ،کمک به مراکز توان بخشی معلولین از جمله فعالیت های این اداره کل بوده که با همکاری شهرداری منطقه 12 انجام شده است .
به گفته زمانی در قالب طرح جهادی به 2875 نفر از شهروندان محله خدمات رایگان پزشکی شامل ویزیت و معاینه پزشکی، مشاوره تغذیه، مشاوره روانشناسی، سنجش فشارخون و غربالگری دیابت ارائه شد.
وی در ادامه به موضوع آموزش بهداشتی در مدارس و اماکن فرهنگی محله پرداخت و تصریح کرد: طی یک سال گذشته در 5 پایگاه تابستانی بحث های زیست محیطی، ایمنی در منزل،کمک های اولیه، مقابله با استرس و خشم، مهارت نه گفتن، اجرای طرح گردشگری و تفریحی و مشاوره های گروهی را به 205 دانش آموز آموزش داده ایم.
مدیرکل سلامت شهرداری تهران پایش سلامت 4770 کودک را از دیگر اقدامات دانست و عنوان کرد: خدمات ما در این زمینه شامل معاینات سنجش شنوایی، بینایی سنجی، غربالگری پدیکولوزیس، پزشک اطفال و انجام آزمایشات تشخیصی شامل ایدز، هپاتیت و بیماری های انگلی در خانه های کودک و مدارس می شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش با یادآوری فعالیت مرکز سلامت جامعه هرندی خاطرنشان کرد: این مرکز با مشارکت مرکز بهداشت شرق راه اندازی شد و در حال حاضر در این مرکز اقداماتی چون خدمات پزشکی، دندانپزشکی، مشاوره تغذیه، مراقبت های دوران بارداری و بهداشت خانواده، مشاوره روان شناسی، واکسیناسیون و پایش رشد نوزادان وکودکان و آموزش های سلامت انجام می شود.
زمانی با تاکید بر راه اندازی سامانه الکترونیک سلامت شهروندان گفت: خانه های سلامت محله هرندی به عنوان یکی از ارکان تاثیرگذار در امر سلامت تا کنون به 130 نفر از شهروندان محله خدماتی نظیر سنجش تراکم استخوان، اسکن کف پا با هدف آموزش و پیشگیری از بیماری های پوکی استخوان و ناهنجاری های استخوان ارائه داده اند.
وی در پایان به توانمندسازی و آموزش شهروندان در خانه های سلامت و مساجد محله هرندی اشاره کرد و گفت: در راستای حمایت از کودکان و رشد هر چه بهتر این گروه طی یک سال گذشته میان وعده سالم شامل میوه و شیر در میان 9920 کودک محله توزیع شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نهایی شدن ۲ طرح مهم شهرسازی در کمیسیون ماده پنج تبریز
درخشش زندان مراغه برای صلح و سازش در پرونده‌های قصاص
آغاز سوپر لیگ والیبال با مصاف سپاهان و مدافع عنوان قهرمانی
اعزام ۳۶ دانش آموز کیش به اردوی راهیان نور
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
احضار و ارشاد عاملان درگیری جلوی مدرسه دخترانه در تبریز
ارسال پیامک‌های درخواست واریز وجه شگرد کلاهبرداران
اعزام دانش‌آموزان هشترودی و نظرکهریزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
نفس آسمان اصفهان گرفته است
تداوم افزایش غبار و آلاینده های جوی در سمنان
برگزاری همایش ملی بهداشت حرفه‌ای، ایمنی کار و محیط زیست در تبریز
صرف ۲۰ میلیارد تومان برای تعریض خیابان‌های پر تردد شهر مهاباد
بهره برداری از پروژه آبرسانی به روستای هولیق سراب 
مراسم بزرگداشت سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
اجرای طرح‌های آبخیزداری در چرداول برای حفاظت خاک و توسعه کشاورزی
بسته خبر‌های کوتاه ۲۷ آبان در یک نگاه
برگزاری چهل‌ و هشتمین اجلاس مرزی راه‌آهن ایران و ترکیه در تبریز 
دیپلماسی استانی یک دیپلماسی منطقه ای است
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
الیت در آستانه مهار کامل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
رژیم‌صهیونی خسارات دفاع‌مقدس‌۱۲روزه را سانسور می‌کند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
مشارکت در مسیر مدیریت شهری
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
بارش برف در دماوند
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)