• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۴۴۷۶۳
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۱
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

برگزاری دومین نشست پاسداشت هنر و ادبیات انقلاب

دومین نشست پاسداشت هنر و ادبیات انقلاب ویژه نشست تخصصی هنر و ادبیات کودک و نوجوان از منظر رهبر معظم انقلاب با رونمایی از تقریر معظمٌ له بر کتاب «سند باد و تن تن» در دفتر مؤسسه فرهنگی انقلاب اسلامی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ در این نشست جمعی از اهالی قلم از جمله علیرضا مختارپور دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی و مدیر انتشارات انقلاب اسلامی، محسن پرویز سخنگوی انجمن قلم، نادر قدیانی مدیر انتشارات قدیانی، محمد سرشار و حسین فتاحی، نویسنده، مجتبی رحماندوست نویسنده حوزه ادبیات کودک و نوجوان، محمد میرکیایی نویسنده کتاب «سندباد و تن تن» و جمعی از فعالان حوزه ادبیات کودک و نوجوان حضور داشتند.

مدیر عامل اسبق کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این نشست تخصصی با بیان اینکه کسی به اندازه رهبر انقلاب به حوزه کودک و نوجوان توجه ندارد گفت: ایشان به حوزه‌های فعال در زمینه کودک و نوجوان مانند کانون و مجلات رشد توجه خاصی دارند.

محسن چینی فروشان افزود: رهبر انقلاب در زمینه ادبیات کودک و نوجوان معتقد به آزادی عمل نویسندگان در چارچوب کلی نظام بوده و هستند و در عین حال تولید خنثی در این زمینه را مضر و بر تولید بومی اصرار دارند.

رئیس حوزه هنری هم با بیان اینکه در حوزه ادبیات ما پس از انقلاب اسلامی روزهای خوبی را سپری کردیم ولی الان عقب مانده ایم گفت: به باور من سیاست‌های توسعه کشور در دهه 70 به ما خسارت زد و به سمت دنیایی حرکتمان داد که متعلق به ما نبود و به همین خاطر قدم به عرصه ترجمه بی‌حد و اندازه نهادیم.

مؤمنی‌شریف با اشاره به افق 1404 افزود: ادبیات امروز ما با آنچه که باید مردم ساز باشد، مغایرت دارد و باید سعی کنیم آن را اصلاح کنیم.

محسن پرویز نویسنده و منتقد ادبی هم با تأکید بر لزوم در دسترس بودن کتاب خوب گفت: نشر زنجیره‌ای است که توزیع حلقه آخر آن است و اگر دچار مشکل شود، کل فرآیند کتابخوانی ما دچار مشکل می‌شود.

محمد میرکیانی نویسنده کتاب «سند باد و تن تن» نیز با بیان اینکه تصورم این است که آنچه رهبر انقلاب درباره این اثر گفته‌اند، فراتر از شأن من است گفت: ایشان در اوایل دهه 70 به مسئله تهاجم فرهنگی اشاره کردند و در آن دوران من فعالیت‌هایی در زمینه ادبیات کهن و کودک و نوجوان داشتم و به خاطر مسئولیتی که در صدای جمهوری اسلامی داشتم، باید هر هفته قصه‌ای می‌نوشتم تا در رادیو خوانده شود.

وی افزود: به همین علت فضایی مناسب برایم ایجاد شد تا با اسطوره‌ها آشنا شوم و بر اساس احساس نیازی که در این زمینه داشتم، این کتاب را نوشتم.

میرکیانی با تأکید بر اینکه جهان امروز به سمت یکسان‌سازی فرهنگی می‌رود گفت: در صورت تحقق ‌آن ما در واقع به سمت ایستایی فرهنگی می‌رویم که حاصلش از بین رفتن اندیشه و تسلیم شدن بی‌چون و چرا در برابر فرهنگ بیگانه است و هدف من در این کتاب ترسیم این ایستادگی بوده است.

وی افزود: من در این اثر سعی کردم بخش‌های بیرونی از پیامم را لذت‌بخش کنم و البته ابعاد پنهانی را در کار قرار دهم تا در آینده درک شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمبود ذخیره خون در چهارمحال و بختیاری
توزیع ۶ هزار بسته حمایتی یلدا در مازندران
آغاز هجدهمین هفته فیلم و عکس مراغه
اجرای طرح سفیران امنیت در خراسان جنوبی
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
تعیین مجری بازسازی تأسیسات آسیب‌دیده صداوسیما
پنج شنبه، بارش‌های گسترده از شمال تا جنوب استان بوشهر
پیگیری دانشگاه یزد برای فعال‌سازی پردیس مهریز
دیدار حضوری و الکترونیک مسئولان قضائی لرستان با ۱۱۹ نفر از مردم
کشف و ضبط ۹۴۰دستگاه ماینر غیر مجاز در آذربایجان‌غربی
تسریع در رسیدگی و کاهش موجودی شعب نامتعارف اولویت دادسراست
سند آشفته و متناقض امنیت ملی آمریکا
ارتقای رنکینگ نوجوانان ایران پس از درخشش در کانتندر جوانان عربستان
قیمت سکه و طلا ۲۵ آذر ۱۴۰۴ در بازار رشت، تا ساعت ۱۱:۴۵
کشف پیکر بی جان بانوی کوهنورد
توزیع یخچال بین خانواده‌های کم برخوردار شهرستان میرجاوه
آغاز طرح نظارتی ویژه بازار شب یلدا در قم
دلایل عقب‌ماندگی حوزه معادن از اهداف قانون برنامه هفتم
استقرار ۳ هزار و ۵۰۰ خانوار عشایر در مناطق قشلاقی استان کرمانشاه
افتتاح مدرسه ۴ کلاسه «فرزندان میهن» با مشارکت خیران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
عزیزی و رفیعی جریمه شدند
شهروندان برای پیشگیری از یخ‌زدگی و پس‌زدگی فاضلاب اقدام کنند
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
برف و باران به فارس رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
جزئیات تازه طرح دولت برای حقوق کارکنان
ورود سامانه بارشی به استان قم از فردا شب
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱۵ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)