• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۴۸۳۹۱
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۵
ورزشی
المپیک ریو؛

مربی اسبق تیم ملی والیبال ایران: چهره‌ اصلی ایران را برابر لهستان دیدیم

مربی اسبق تیم ملی والیبال گفت: تاکنون تیم ایران در المپیک که بالاترین سطح مسابقات در همه رشته‌هاست، 2 چهره متفاوت را از خود نشان داده است.

مربی اسبق تیم ملی والیبال ایران: چهره‌ اصلی ایران را در برابر لهستان دیدیمبهروز عطایی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما افزود: والیبالیست ‌های کشورمان در بازی نخست مقابل آرژانتین عملکرد ضعیفی داشتند چون برای نخستین بار وارد این فضا می‌شدند و تحت تاثیر آن قرار گرفتند، علاوه بر آن حضور ولاسکو به عنوان سرمربی تیم ملی آرژانتین که حدود چهار سال به طور مستمر در کنار تیم ایران کار کرده بود و از عملکرد بازیکنان ما اطلاعات کافی داشت، اثرات منفی خود را روی ملی‌پوشان کشورمان گذاشته بود.

عطایی تصریح کرد: ولاسکو با در دست داشتن سکان هدایت تیم ملی آرژانتین تاثیر ذهنی بدی را روی تیم ملی کشورمان گذاشته بود و باعث شد تا والیبالیست‌ها در حد انتظار نباشند، وی به خوبی راهکارهای شکست ایران را در اختیار شاگردانش قرار داد و جریان بازی را به نفع خود تغییر داد.

وی ضمن اشاره به نبود کونته در مسابقات لیگ جهانی یادآور شد: نبود این بازیکن کلیدی آرژانتین در این رقابت‌ها از مهمترین برنامه‌های ولاسکو بود چرا که در بازی با ایران در ریو ترکیب ایران زیاد از نحوه عملکرد وی شناخت نداشت و نتوانست این مهره قدرتمند را از مدار بازی خارج کند.

مربی اسبق تیم ملی والیبال در مورد بازی ایران و لهستان و عملکرد ملی پوشان کشورمان اظهارداشت: کیفیت سیستم تهاجمی لهستان نسبت به آرژانتین پایین‌تر بود و 2 پاسور این تیم سبک‌های متفاوتی را به نمایش گذاشتند، تمرکز پاس‌های آن‌ها هم روی بارتوش کورک بود و از آن جایی که بازیکنان ایران به خوبی از نحوه عملکرد این والیبالیست مطلع بودند مانع از امتیازآوری وی می‌شدند.

عطایی افزود: بعد از ست نخست، آمدن فرهاد قائمی به زمین دریافت‌ها را تقویت کرد، کاهش خطاهای فردی در زمان زدن سرویس‌ و بالا رفتن آمار دفاعی تیم رقابت ایران و لهستان را نزدیک و فشرده‌تر کرد.

وی یادآور شد: همین که در این سطح از مسابقات تا دقیقه نود برنده بازی مشخص نبود حکایت از توانمندی بازیکنان ایران دارد و به بازی‌های آینده و کسب نتایج بهتر امیدوارتر شدیم که تیم ملی کشورمان کوبا و مصر را شکست خواهد داد و به مرحله دوم این رقابت‌ها صعود خواهد کرد، چون تیم‌هایی نیستند که بخواهیم از آن‌ها بترسیم چون فاصله والیبال کنونی ما با این 2 تیم زیاد است مگر این‌که اشتباهی در طول بازی رخ دهد.

تیم ملی ایران ساعت 17:00 امروز به وقت ایران در برابر تیم ملی کوبا صف‌آرایی خواهد کرد. والیبالیست‌های کشورمان بازی نخست خود را در برابر آرژانتین با نتیجه سه بر صفر واگذار کردند و در دیدار دوم هم مقابل لهستان 3 بر 2 نتیجه را واگذار کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آزردگی مشترکان تلفن ثابت از افزایش ۵۰ درصدی آبونمان
هوای پایدار و افزایش دما در بیشتر مناطق کشور
مسئولیت سوءاستفاده از سیم کارت برعهده مالک است
برگزاری اردو‌های انتخابی تیم فوتبال نوجوانان در تهران
بازدید  والی هرات از پارک علم و فناوری خراسان رضوی
ساماندهی مراسم اربعین باوجود شرایط جنگی از دستور کار وزارت کشور خارج نشد
الحاق سه هزار هکتار زمین به شهر‌های جنوبی سیستان و بلوچستان
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است
بهبود خواص محصولات صنایع مختلف با نانوذرات کربنات کلسیم ایرانی
آغاز مرمت آب‌انبار تاریخی تدین در سمنان
اختصاص ۹۵۰ میلیارد ریال برای طرح های خدمت‌رسانی به جامعه هدف بهزیستی
پیش بینی وضعیت جوی، دریایی ودمایی هرمزگان ۳۰ تیر
تشییع مادر شهید نصیری در هرچگان
طول شبکه گاز خراسان جنوبی از ۱۵ هزار و ۶۰۰ کیلومتر عبور کرد
هوای ناسالم مشهد در ۳۰ تیرماه، برای دومین روز پیاپی
۱۵ نفر در خراسان شمالی به اتهام نشر اکاذیب تحت پیگرد قرار گرفتند
همه مدارس غیردولتی به استاندارد‌های مدارس تراز نزدیک شوند
کشف کلاهبرداری‌های اینترنتی در آباده
خرید تضمینی بیش از ۲۷۹ هزار تن گندم و ۳۹۰۰ تن کلزا از کشاورزان آذربایجان غربی
تداوم هوای گرم در قزوین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)