تولید برنج سالم در نکا+ گزارش
محققان مرکز تحقیقات آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران با بکارگیری روش های پرورش ارگانیک در 10 هکتار از زمین منطقه بایع کلا نکا برنج سالم تولید کردند
با بکارگیری روش های پرورش ارگانیک در مزرعه ، برنج سالم در نکا تولید شد .
معاون اموزش سازمان تحقیقات ، آموزش و ترویج کشاورزی کشور عصر دیروز در حاشیه مراسم برداشت برنج سالم در نکا در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت : محققان مرکز تحقیقات آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران با بکارگیری روش های پرورش ارگانیک در 10 هکتار از زمین مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی بایع کلا نکا برنج سالم تولید کردند .
بصام تولید محصول سالم ، حفاظت از محیط زیست ، افزایش سلامت جامعه و رسیدن به محصولات ارگانیک را از اهداف این طرح برشمرد و افزود : در این مزرعه بجای کود و سم ، از تله های دلتا ، اخلالگرها ، تریکو کارت ، ورمی کمپوست و باکتری های زیستی استفاده شد.
وی هزینه اجرای این طرح را 120 میلیون تومان اعلام کرد و افزود : این طرح با بکارگیری 20 دانشجو ، طرح برتر کارآفرینی سازمان تحقیقات کشور نیز شناخته شد.
به گفته بصام این برنامه سال آینده در 100 هکتار از شالیزارهای مازندران و سپس گیلان اجرایی می شود.
معاون آموزش سازمان تحقیقات ، آموزش و ترویج کشاورزی کشور همچنین از حذف رشته کارشناسی ارشد برنج ارگانیک در مرکز تحقیقات اموزش کشاورزی ، منابع طبیعی مازندران خبر داد و افزود : این سازمان بر اساس سیاست های فعلی وزارت جهاد کشاورزی در تلاش است این رشته در دانشگاههای زیر مجموعه وزارت علوم تدریس شود .