• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۵۳۱۹۵
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۴
اقتصادی » اقتصاد کلان
دبیرشورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی:

امکان ثبت چند شرکت با یک شماره در مناطق آزاد وجود ندارد

ترکان موضوع ثبت چند شرکت با یک شماره در مناطق آزاد را تکذیب کرد و گفت: ثبت شرکت در مناطق آزاد به سازمان ثبت شرکت‌ها در مرکز متصل است و ثبت هر شرکتی در مناطق آزاد در سازمان ثبت املاک واسناد انجام می‌شود.

امکان ثبت چند شرکت با یک شماره در مناطق آزاد وجود نداردبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ اکبر ترکان در خصوص جولان شرکت‌های زیرزمینی در مناطق آزاد افزود: شرکت‌های بخش خصوصی دفاتری در مناطق آزاد تجهیز و این دفاتر را به شرکت‌های تازه تأسیس در ابتدای کار اجاره می‌دهند.

وی همچنین با تکذیب واردات بیش از نیاز به مناطق آزاد هم اظهارداشت: واردات کالا همراه با مسافر در مناطق آزاد 400 میلیون دلار است که مقایسه این رقم با واردات کشور و یا قاچاق بیانگر کذب بودن اخبار و هوچی گری رسانه‌ای است.

دبیرشورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به اهداف ایجاد مناطق آزاد تجاری و صنعتی اشاره کرد و گفت: مهمترین اهداف ایجاد مناطق آزاد شامل توسعه صادرات و کمک به کشور برای ورود به بازارهای جهانی و آشنایی با تجارت خارجی و گسترش و متنوع ساختن صادرات، دستیابی به بازارهای پولی جهان، شتاب بخشیدن به ورود سرمایه‌های خارجی به کشور به ویژه در بخش‌های مولد است. 

همچنین برای جذب و انتقال تکنولوژی و فناوری به درون اقتصاد کشور، افزایش کارایی اقتصادی و تربیت نیروی انسانی ماهر، افزایش تولید و ارزش افزوده بخش‌های اقتصادی به ویژه بخش صنعت، کمک به ورود کالاهای واسطه‌ای و سرمایه‌ای با شرایط و قیمت مناسب‌تر، افزایش درآمد کشور ناشی از فعالیت‌های خدماتی همچون حمل و نقل، بارگیری و تخلیه، بانکداری ، بیمه گری و گردشگری ، ایجاد فرصت‌های اشتغال در داخل کشور و ... تلاش می کنیم.

ترکان در ادامه با اشاره به اینکه اجرای بند 11 سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به معنای جذب سرمایه، فناوری و تولید و صادرات بیشتر است، افزود : این سیاست‌ها به واقع زمینه و فرصت مناسب را برای نقش آفرینی مردم و فعالان اقتصادی داخلی و خارجی در تحقق رونق اقتصادی کشور فراهم می‌کند.

وی همچنین بر لزوم تقویت بیش از پیش زیرساخت‌ها در مناطق آزاد برای سرمایه‌گذاری تاکید کرد و اظهار داشت : تسریع این مهم به شتاب بخشی رونق اقتصادی در مناطق آزاد منجر خواهد شد.

وی یادآور شد: مناطق آزاد تجاری و صنعتی کشور طی چند سال اخیر با توجه به اهداف اولیه، یعنی ایجاد عمران و آبادانی و سرعت بخشیدن به انجام امور زیربنایی، صادرات کالاهای صنعتی و تبدیلی، ایجاد اشتغال برای مردم و... توفیقات قابل توجهی کسب کرده است.

بررسی نشان می‌دهد، کشورهای متفاوتی اعم از توسعه یافته و در حال توسعه امروزه با توجه به ویژگی مناطق آزاد تجاری صنعتی برای دستیابی به هدف‌هایی همچون توسعه اقتصاد ملی، جذب سرمایه‌های خارجی، استفاده از برتری‌های نسبی، ایجاد فرصت‌های شغلی، تربیت نیروی انسانی، افزایش درآمدهای ناشی از فعالیت‌های خدماتی، افزایش کارایی اقتصاد ملی، توسعه منطقه‌ای و تبدیل بخش‌های عقب مانده به قطب‌های توسعه اقدام به ایجاد مناطق آزاد تجاری صنعتی کرده‌اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استاد علی کریمی ، آواز ایرانی از زنجان به جهان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
در مسیر مدیریت شهری
شرق اصفهان در مسیر توسعه
تغییر سبک زندگی و دیابت
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بارش برف در دماوند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت بی رویه آب عامل تشدید بحران دریاچه ارومیه
واگذاری ۴ هکتار زمین به ۲۸۰ خانوار مازندرانی در طرح جوانی جمعیت
اعلام برنامه‌های هفته بسیج در اشنویه
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
امضای تفاهم نامه آموزش و پرورش و اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
زهرا نجفی در پرتاب نیزه از کسب نشان بازماند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
اعتراف تاریخی ترامپ
واکنش‌ها به یک انتصاب
پیگیری یک وعده
لطافت برف و باران در هوای آذربایجان شرقی
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)