منطقه آزاد ماکو نمونه آزمایشی اقتصاد مقاومتی
منطقه آزاد ماکو به عنوان نمونه آزمایشی اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی در بین مناطق آزاد کشور انتخاب شد.

به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ،منطقه آزاد ماکو با اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی به عنوان نمونه آزمایشی اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی در بین مناطق آزاد کشور انتخاب شد.
اجرای 11 طرح تولیدی و صنعتی با 42 هزارو 520 میلیارد ریال سرمایه گذاری ریالی و بیش از 911 هزار دلار سرمایه گذاری ارزی از مهمترین طرحهای اقتصاد مقاومتی امسال در این منطقه است .
معاون تولید صادرات و فن آوری دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور گفت: ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی امسال برای مناطق آزاد کشور افزایش 30 درصدی صادرات را هدف گذاری کرده بود که این میزان در منطقه آزاد ماکو محقق شده است.
بازرگان افزود: امید است با برنامه ریزیهای صورت گرفته میزان صادرات مناطق آزاد کشور تا سال 97 به 100 میلیون دلار برسد.
منطقه آزاد ماکو با 5 هزار کیلومتر مربع مساحت بزرگترین منطقه آزاد کشور است که هم اکنون بیش از 55 واحد تولیدی در این منطقه فعالیت می کند.