• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۷۲۷۹۴
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۹
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
مدیرعامل بانک مسکن :

استقبال متقاضیان از تسهیلات مسکن یکم

مدیرعامل بانک مسکن تاکید کرد : استقبال فزاینده متقاضیان از صندوق مسکن یکم تحت تاثیر کاهش نرخ سود ان است.

استقبال متقاضیان از تسهیلات مسکن یکم
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدهاشم بت شکن به مناسبت آغاز هفته دولت با حضور در مرکز ارتباط با مشتریان این بانک ،پاسخگوی سوالات متقاضیان تسهیلات مسکن شد.

در این برنامه که ابوالقاسم رحیمی انارکی و محسن عزیزی اعضای هیئت مدیره، محمد حسن مرادی مدیر امور طرح و برنامه، نادر قاسمی مدیر امور اعتباری ، ساسان شیردل مدیر امور فناوری اطلاعات و ارتباطات و مسعود ایزدی مدیر روابط عمومی بانک مسکن نیز حضور داشتند ؛ بت شکن گفت : سبد فعلی تسهیلات خرید مسکن ،باعث تحریک تقاضای مصرفی و مراجعه متقاضیان به بازار برای دریافت تسهیلات مرتبط با نیازشان شده است.

وی تصریح کرد:سوالات مردم به خوبی عزم خریداران مسکن را نشان می دهد بنابراین در این مقطع بانک مسکن در چارچوب ماموریت محوری خود برای ایجاد رونق غیر تورمی ،یک ماموریت مضاعف در حوزه اطلاع رسانی و تشریح کم و کیف انواع تسهیلات خرید و ساخت مسکن را دارد تا مسیر بهره برداری از این تسهیلات برای همگان روشن و شفاف شود.

محمدحسن مرادی مدیر امور طرح و برنامه بانک مسکن نیز درخصوص هدف از برقراری ارتباط مستقیم تلفنی مدیران ارشد این بانک با مردم گفت: قطعا مدیران به عنوان تصمیم گیرندگان سیاست های کلان باید در جریان مهمترین دغدغه های مردم قرار گیرند که در همین راستا مدیران بانک مسکن در نخستین روز از هفته دولت فرصت را غنیمت شمردند تا به صورت تلفنی پاسخگوی مشتریان خود باشند. 

وی با بیان اینکه بنای بانک مسکن به عنوان بانک تخصصی در بخش مسکن و ساختمان حمایت از بخش مسکن است تا شرایط متقاضیان برای احداث یا تهیه خانه تسهیل شود ، گفت: از همین رو سیاست اجرای رژیم پس انداز طی بیش از یکسال گذشته در دستور کار این بانک قرار گرفت و نقطه عطف اجرای این سیاست، تاسیس حساب صندوق پس انداز مسکن یکم بود که بیشترین محور سوالات مشتریان هم پیرامون پرداخت تسهیلات است.

مسعود ایزدی مدیر روابط عمومی بانک مسکن نیز با اشاره به اینکه مشتری مداری یکی از ارکان مهم این بانک است گفت: ارتباط مستقیم مدیران با مشتریان می تواند مدیران را با مهمترین دغدغه های مردم بیش از پیش آشنا کند.

وی درباره بیشترین سوالات مردم در تماس با مرکز ارتباط با مشتریان این بانک گفت: بیشترین سوالات تماس گیرندگان به این مرکز در حوزه شرایط پرداخت انواع تسهیلات مسکن اعم از "صندوق مسکن یکم" و "دریافت وام از محل خرید اوراق حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن"و "افزایش نرخ اوراق" بانک مسکن است.

ایزدی گفت : مرکز ارتباط با مشتریان بانک مسکن روزانه و در ساعات اداری به طور میانگین پاسخگوی 700 تماس تلفنی مشتریان هستند. این مرکز در روزهای کاری مردادماه پذیرای 12 هزار و 500 تماس تلفنی از سوی مشتریان این بانک بود.

همچنین مشتریان بانک مسکن می توانند سوالات، انتقادها و پیشنهادهای خود را از طریق سامانه پست الکترونیک info@bank-maskan.ir ارسال کنند که به طور میانگین روزانه 255 ایمیل از سوی مشتریان به این مرکز ارسال می شود.

اعضای هیئت مدیره به همراه مدیران امور اعتباری، امور استان‌ها و بازاریابی، امور طرح و برنامه و امور فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک مسکن فردا چهارشنبه (سوم شهریور) نیز با حضور در مرکز ارتباط با مشتریان بانک مسکن از ساعت 10 تا 12 آماده شنیدن پیشنهادها و انتقادهای مشتریان هستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت بی رویه آب عامل تشدید بحران دریاچه ارومیه
واگذاری ۴ هکتار زمین به ۲۸۰ خانوار مازندرانی در طرح جوانی جمعیت
اعلام برنامه‌های هفته بسیج در اشنویه
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
امضای تفاهم نامه آموزش و پرورش و اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
زهرا نجفی در پرتاب نیزه از کسب نشان بازماند
ثبت روزانه ۵۸ ازدواج در آذربایجان‌غربی
گشایش نمایشگاه فرهنگی عفاف و حجاب با عنوان حریم یاس در رشت
بازدید بیش از ۱۰۰ هزار زائر از یادمان‌های دفاع مقدس آذربایجان‌غربی
شکست پسران ایران مقابل برزیل
سوارکاری در هوای با طراوت پاییزیِ گراش
نمایش نقطه عطف این شب ها در حوزه هنری میزبان مخاطبان است
آیین استقبال از ۱۰ شهید گمنام در کرج
رگبار‌های پراکنده شبانه در مازندران و آبگرفتگی برخی خیابان‌ها
اقامه نماز طلب باران در شیراز
پایش دقیق رعایت استاندارد‌ها در ادارات آذربایجان‌غربی
لبخند رحمت الهی در لرستان و خوشحالی مردم
بزرگترین قدرت ایران فرهنگ آن است
دست خالی دامداران از واکسن داخلی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
لطافت برف و باران در هوای آذربایجان شرقی
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
فعالیت ۱۶۰ هزار خادم رضوی در کشور
کاهش تصادفات معطل تکمیل طرح
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)