• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۸۱۰۹۹
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۹
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

افزایش 30 درصدی معاملات مسکن در تهران

مدیر عامل بانک مسکن از رشد 30 درصدی معاملات مسکن در پنج ماه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه پارسال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدهاشم بت‌شکن با تحلیل بازار معاملات مسکن بر اساس آماری که به تازگی از سوی بانک‌مرکزی منتشر شد ، گفت : همچنین رشد 98درصدی مشارکت مدنی ساخت و رشد 65 درصدی تسهیلات خرید مسکن گزارش شده که از نشانه‌های واقعی رونق بازار مسکن است.

وی افزود : بر اساس آماری که رسما بانک‌مرکزی اعلام کرده میزان معاملات واحدهای مسکونی در پنج ماهه نخست سال افزایش معقولی را داشته است و در تهران در مردادماه 17هزار فقره قرارداد معامله شده که نسبت به ماه مشابه سال قبل 30 درصد رشد داشته است.

مدیرعامل بانک‌مسکن رشد بازار معاملات مسکن در پنج ماهه نخست سال جاری را علامتی قابل‌توجه خواند و ادامه داد: ما با نرخ رشد معمول با قیمت مسکن در تهران مواجه هستیم. بدین معنا، در حال حاضر قیمت رشد مسکن در تهران معقول است و میزان رشد قیمت مسکن در تهران در مردادماه سال جاری نسبت به ماه مشابه سال قبل 7.6 درصد افزایش را نشان می دهد و به نظر می‌رسد بازار مسکن در یک مسیر هم‌طراز با تورم نقطه به نقطه در حال حرکت است.

بت‌شکن افزود: در حال‌حاضر شاهد بهبود نسبی در شاخص اقتصاد کلان و رشد اقتصادی هستیم.

مدیرعامل بانک مسکن با اشاره به سخنان رییس‌جمهور درباره نرخ رشد 4 درصدی اقتصاد در سه ماهه نخست سال جاری گفت: کاهش نرخ سود سپرده و همچنین نرخ تسهیلات به عنوان بازار موازی با بخش سپرده‌گذاری در سیستم‌بانکی نشان‌دهنده زمینه‌های افزایش استفاده از تسهیلات ساخت است که آمارهای 5 ماهه نخست سال نیز موید این موضوع است. 
 
بت‌شکن ادامه داد: در خصوص حجم تسهیلات اعطایی در 5 ماهه نخست سال بانک مسکن در بخش ساخت و مشارکت مدنی ساخت 98 درصد رشد داشتیم و در خصوص تسهیلات خرید 65 درصد افزایش داشتیم.

مدیرعامل بانک مسکن افزود: آمارها نشان می‌دهند که 61 درصد کل معاملات به واحدهای مسکونی با متوسط قیمت 2.2 میلیون تومان به ازای هر مترمربع با درصدی معادل 53 درصد در زیربنای کمتر از 80 متر مربع اختصاص یافته است. این آمار نشان می‌دهد میزان تقاضای مصرفی روی واحدهای مسکونی شکل گرفته و تسهیلان نیز موید آن است.

بت‌شکن گفت : افزایش حجم سرمایه‌گذاری با نرخ سود متناسب و افزایش قدرت تسهیلات‌دهی بانکی و کاهش نرخ سود سپرده‌گذاری در حدود 15 درصد نشانگر افزایش سرمایه‌گذاری در بخش مسکن و ساختمان است.

وی تاکید کرد: افزایش تعداد معاملات، میزان تسهیلات، میزان پروانه‌های صادرشده و همچنین افزایش منطقی قیمت واحدهای مسکونی در کنار هم علائمی هستند که نشان می‌دهند از رکود مسکن خارج شده‌ایم و به فاز رونق نزدیک می‌شویم.

 
مدیر عامل بانک مسکن همچنین گفته است : نرخ سود تسهیلات صندوق پس انداز یکم از 14 درصد به 9.5 درصد کاهش یافته است.

بت شکن گفت : بانک مسکن آمادگی کامل برای کاهش نرخ سود تسهیلات صندوق پس انداز یکم و بافت فرسوده دارد.

وی افزود: یکی از نکات مثبت کاهش نرخ سود تسهیلات این است که اقشار متوسط و افراد متقاضی خرید دریافت فرسوده می توانند از ان استفاده کنند.

بت شکن تاکید کرد: افراد اگر در یکسال 40 میلیون تومان سپرده در بانک مسکن  بگذارند سال بعد 2 برابر پول به همراه مبلغ اصل سپرده را دریافت خواهند کرد.

وی تصریح کرد : تسهیلات در بافت فرسوده 8 درصد و در سایر  بافتها 9.5 درصد است و با توجه به دوره بازپرداخت اقساط 12 ساله (144) ماه خواهد بود.

بت شکن افزود : نرخ صندوق پس انداز یکم 14 درصد بود که اگر بطور متوسط تسهیلات را 60 میلیون تومان در نظر بگیریم  قسط ماهانه 862 هزار تومان بود و با سود 9.5 درصد به 557 هزارتومان (کاهش 35 درصدی) می رسد و در بافت فرسوده هم مبلغ قسط با سود 8 درصد 512  هزار تومان (41 درصد کاهش) است.

مدیرعامل بانک مسکن گفت: برنامه ریزی ها این است که سالانه 100 هزار فقره تسهیلات در بافت فرسوده دهیم.

وی افزود : پارسال با توجه به سهمیه ، وام به بافت فرسوده پرداخت کردیم که امسال نیز افزایش خواهد یافت.

مدیر عامل بانک مسکن گفت : با توجه به تک نرخی شدن سود تسهیلات بافت فرسوده و صندوق پس انداز یکم ، با رئیس جمهور هماهنگی ها صورت خواهد گرفت و از هفته آینده 1025 شعبه بانک مسکن آماده ارائه تسهیلات با نرخ جدید سود خواهد شد.

بت شکن افزود : برای کسانی که تسهیلات گرفته و  قرارداد منعقد کردند با نرخ قبلی محاسبه خواهد شد اما از هفته آینده تسهیلات جدید با نرخ جدید محاسبه می شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سامان رکورددار صادرات بادام در چهارمحال و بختیاری
تور دوچرخه سواری جاده والنسیانا؛ برتری اون پل بلژیکی در مرحله ۴
درخشش نوجوان قزوینی در مسابقات کشوری رباتیک نادکاپ چمران
پیام تبریک رییس فدراسیون عراق به قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران
جان باختن ۸ عضو یک خانواده بر اثر گاز گرفتگی در شهر کابل
ایمیدرو اصلاح سیاست‌های بازار مولیبدن را در دستور کار قرار داد
معاون سابق بانک مرکزی چین به فساد متهم شد
تصویب طرح پیشنهادی آذربایجان‌غربی در کارگروه ماده ۴ قانون ساماندهی تجارت مرزی
روایت تاریخ و نغمه‌های انقلاب در رادیو فرهنگ
آمار کم سابقه تلفات غیرنظامیان افغان در حملات ارتش پاکستان
نشت گاز و انفجار شدید یک ساختمان مسکونی در دهنو میلاس شهرستان لردگان
تجهیز منطقه ویژه اقتصادی یزد به دومین خودرو آتش‌نشانی
بهره برداری از ۲۰۲ طرح دهیاری های خراسان جنوبی
ضربه پلیس آگاهی به شبکه‌های کلاهبرداری با انسداد کارت و حساب بانکی مجرمان
پیگیری حقوق مرزنشینان در نشست مشترک استاندار و مجمع نمایندگان آذربایجان‌غربی با رئیس‌کل گمرک
افتتاح مخزن ذخیره آب، چند طرح‌ راهداری و جایگزینی هزار چراغ پرمصرف معابر در تفرش
تعمیرات اساسی یک دستگاه ترانسفورماتور در سد شهید عباسپور
کتاب هم‌زاد تمدن ایرانی و ستون هویت ملی است
بهره برداری از دو طرح کشاورزی در شهرستان نجف آباد
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
ترافیک سنگین در تهران ۱۸ بهمن
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)