• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۸۱۵۰۳
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۹
اقتصادی » اقتصاد کلان

افتتاح واحد بانکی ویژه نابینایان در بانک تجارت

همزمان با هفته بانکداری اسلامی ، بانک تجارت دومین باجه ویژه ارائه خدمات بانکی به نابینایان و کم بینایان را افتتاح کرد.

افتتاح واحد بانکی ویژه نابینایان در بانک تجارت
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، بانک تجارت اعلام کرد : در این باجه امکان دسترسی آسان به همه خدمات شعبه ای برای شهروندان نابینا و کم بینا با استفاده از دستگاه های برجسته نگار و نمایشگرهای بریل فراهم شده است.

در آئین افتتاح این واحد بانکی که صبح امروز برگزار شد، نادر خواجه حق وردی، قائم مقام مدیرعامل بانک تجارت با اشاره به اینکه فراهم آوردن امکان دسترسی آسان به خدمات بانکی برای هم میهنان توانخواه جسمی، از اولویت های اصلی برنامه مسئولیت های اجتماعی بانک تجارت است ، اظهار داشت : امیدواریم افتتاح این باجه در تسهیل انجام امور بانکی برای هموطنان عزیز نابینا و کم بینا موثر واقع شود.

قائم مقام مدیرعامل بانک تجارت با اشاره به اقدامات بانک تجارت برای دسترسی آسان نابینایان و کم بینایان به خدمات بانکداری الکترونیک گفت : بانک تجارت نخستین بانک کشور است که امکان دسترسی به مهمترین خدمات غیر حضوری خود در پایگاه اینترنتی و موبایل بانک را برای این هموطنان فراهم آورده است و مشتریان نابینا یا کم بینا می توانند با استفاده از نرم افزارهای دستیار صوتی از خدمات اینترنت بانک و موبایل بانک تجارت نظیر خدمات کارت ، انتقال وجه ، دریافت کد شبا ، دریافت اطلاعات مربوط به خدمات و تسهیلات بانک تجارت و ... استفاده کنند . 
  
حق وردی با اشاره به برنامه ی آینده بانک تجارت برای سفارشی سازی خدمات دستگاه های POS برای نابینایان و کم بینایان گفت: امیدواریم با همکاری سایر بانکها و شرکتهای تامین کننده خدمات بانکداری الکترونیک ، دسترسی ایرانیان توانخواه به خدمات بانکی به استانداردهای بین المللی نزدیکتر شود.

در ادامه این مراسم صادقپور مدیرعامل شرکت دانش بنیان "پکتوس" که در تامین خدمات باجه ویژه نابینایان با بانک تجارت مشارکت کرده است، گفت: تکمیل فرمهای بانکی در این باجه از طریق یک دستگاه برجسته نگار دارای صفحه کلید و نمایشگر بریل صورت می گیرد و دستیار صوتی نیز برای استفاده از همه خدمات این باجه فعال شده است.

وی افزود : مشتریان نابینا و کم بینا برای استفاده از خدمات این باجه به هیچ وجه نیاز به حضور همراه ندارند و می توانند همه عملیات بانکی همچون افتتاح حساب ، واریز وجه ، تکمیل تقاضای اعطای تسهیلات و ... را با استفاده از دستیار صوتی و چاپگرهای بریل شخصا به انجام رسانند.

"اوضاعی" مدیر امور سازمان و روشهای بانک تجارت نیز گزارشی از برنامه های آتی این بانک برای تسهیل دسترسی مشتریان دارای معلولیت جسمی و حرکتی به خدمات بانکی ارائه کرد .

مسئولین انجمن نابینایان ایران و تعدادی از مشتریان کم بینا و نابینای بانک تجارت در این مراسم حضور داشتند .

باجه ویژه نابینایان بانک تجارت در شعب فرهنگسرای بهمن و دروس تهران فعال شده است و به زودی در مراکز همه استان ها راه اندازی خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایران با تکیه بر هویت ایرانی ـ اسلامی و دانایی نسل آینده ساخته می‌شود
نخستین نمایشگاه قرآن و عترت استان تهران
قیمت کارشناسی سهام سایپا اعلام شد
افتتاح چندین طرح مختلف آموزشی، عمرانی، ورزشی و خدمات شهری
افتتاح ده‌ها طرح عمرانی، خدماتی و عام المنفعه در گیلان
افتتاح ۲ باب مدرسه هوشمند در بم
دعوت دولت از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اهمیت همبستگی در دوران حساس برای حفظ ایران
پیگیری‌هایی که به نتیجه رسید
مردم مهم‌ترین مؤلفه قدرت انقلاب اسلامی هستند
استقبال امارات از تعامل دیپلماتیک میان ایران-آمریکا
خرابکاری شرافتمندانه
ملت ایران در ۲۲ بهمن، اقتدار ملی را به جهان نشان می‌دهد
شمارش معکوس مردم قم برای خلق حماسه در یوم الله بیست و دو بهمن
دعوت علما و روحانیون مهاباد از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
عدالت آموزشی و هوشمندسازی مدارس از اولویت‌های دولت چهاردهم
مرحله دوم توزیع کالابرگ
افتتاح طرح‌هایِ دهه فجر در کرمان
برپایی نمایشگاه ضیافت در قم
هنرستان بستری برای گسترش مهارت آموزی و کارآفرینی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
رونمایی از ۱۹ دارو و مواد اولیه دارویی برای اولین بار کشور
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)