• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۸۳۸۳۰
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۳
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

سرمایه بانک توسعه صادرات 8800 میلیارد ریال افزایش می یابد

مدیر عامل بانک توسعه صادرات ایران با بیان اینکه اضافه برداشت از منابع بانک مرکزی نداریم ، گفت : وجوه نزد این بانک متعلق به خطوط اعتباری است که از این محل 8800 میلیارد ریال برای افزایش سرمایه بانک توسعه صادرات و از محل تسعیر ارز با توجه به مصوبه اخیر مجلس پیش‌بینی شده است.

سرمایه بانک توسعه صادرات 8800 میلیارد ریال افزایش می یابدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ علی صالح آبادی گفت : هم اکنون سرمایه بانک توسعه صادرات 25 هزار میلیارد ریال است.

صالح آبادی با اشاره به پرداخت یارانه سود به تسهیلات صادراتی براساس تفاهم نامه منعقده با سازمان توسعه تجارت گفت : به این منظور 220 میلیارد ریال اختصاص یافته است که در سراسر کشور تاکنون نزدیک به 49 میلیارد ریال به حساب صادرکنندگان واریز شده است. در ضمن ارقام یاد شده برای امسال فراتر از گذشته بوده و حدود سه هزار میلیارد ریال خواهد بود.

وی با اعلام اینکه بنگاههای کوچک و متوسط توانمندی ایجاد اشتغال پایدار را در کشور دارد ، افزود : بانک در این زمینه عملکرد قابل توجهی داشته است به بیش از 98 شرکت بالغ بر دوهزار و 384 میلیارد ریال تسهیلات اعطا شده است و مهمترین استانهای دریافت کننده این تسهیلات از شعب این بانک تهران ، کرمان، فارس ، خراسان رضوی و یزد هستند.

صالح آبادی در زمینه حمایت از تولیدکنندگان جوان و پروژه های دانش بنیان گفت: در جهت تامین مالی این شرکت ها، بانک توسعه صادرات ایران یک خط اعتباری 200 میلیارد ریالی اختصاص داده که قرار است این خطر اعتباری به 500 میلیارد ریال افزایش یابد. تسهیلات ارائه شده تا کنون در حوزه های برق، الکترونیک، شیمی، دارو، مکانیک و IT بوده است.

وی اضافه کرد: باحمایت بانک توسعه صادرات ایران نخستین مکان‌بازار 20 زبانه عرضه محصولات صادراتی ایران در مهر سال جاری در استان فارس ایجاد خواهد شد. این مکان بازار زمینه فعالیت صادرکنندگان کشور به منظور معرفی محصول خود برای کشورهای مختلف فراهم می سازد و بانک توسعه صادرات نیز تسهیلات ویژه ای را برای صادرکنندگانی که محصولات خود را ازطریق این سامانه عرضه کنند، درنظر خواهد گرفت.

صالح آبادی گفت : در زمینه بانکداری بین المللی بانک توسعه صادرات با 90 بانک رابطه کارگزاری برقرار کرده و امکان حواله و گشایش اعتبار با 65 کشور فراهم شده است. همچنین به منظور نقل و انتقال وجوه در 21 بانک خارجی افتتاح حساب شده است.

صالح‌آبادی در پاسخ به سؤالی درباره محدودیت مبادلات مالی با کشورهای اروپایی اظهار داشت: نقل و انتقالات ارز بین بانک توسعه صادرات و بانک‌های آلمان،‌اسپانیا، سوئیس، ایتالیا و بلژیک به راحتی انجام می‌شود و مشکلی از این بابت وجود ندارد.

وی بااشاره به دریافت خط اعتباری سه هزار میلیاردی از صندوق توسعه ملی برای شرکت های صادرکننده گفت : همچنین یک میلیارد دلار خط اعتباری ارزی در قالب اعتبار خریدار برای صادرات خدمات فنی مهندسی در نظر گرفته شده است به این شرط که 60 درصد کالای ایرانی برای ساخت در آن کشور استفاده شود.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات درباره کارت اعتباری ارزی گفت: هماهنگی ها در این باره در بانک مرکزی در حال انجام است و مقرر شده است در این زمینه رقابتی بین بانک ها صورت نگیرد تا دستور العمل نهایی در این زمینه صادر و براساس آن عمل شود.

صالح‌آبادی با اشاره به ارتباطات بین بانکی با 6 بانک روسی گفت: با کشور روسیه هماهنگی هایی انجام داده‌ایم تا صادرات محصولات ایرانی در یکی از بزرگترین فروشگاه‌های این کشور به نام" مگنت" عرضه شود که این ابتدای همکاری ایران با کشور روسیه برای توسعه صادرات محسوب می‌شود.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات با اشاره به مشکلات صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در عراق، گفت: با توجه به هزینه‌های جنگ با داعش، دولت عراق بازپرداخت پول صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی ایران را با تأخیر انجام می‌دهد و به همین دلیل مقرر شد بانک توسعه صادرات به صادرکنندگانی که از دولت عراق طلب دارند، تسهیلات پرداخت کند که حجم اعتبار آن 200 میلیون دلار است.

صالح‌آبادی با بیان اینکه برقراری ارتباط اقتصادی پایدار با کشورهای همسایه یکی از محورهای اقتصاد مقاومتی است، گفت: علاوه بر برقراری ارتباط با روسیه طرح انتقال برق بین ارمنستان و ایران در یک سال پیش شروع شده و همچنان در حال پیگیری است. امیدواریم سال آینده این طرح به بهره‌برداری برسد، پس از بهره‌برداری مبادله برق بین ایران و ارمنستان انجام خواهد شد.

وی همچنین به تأسیس شرکت در قالب مدیریت خدمات صادرات با مشارکت بانک کشاورزی، توسعه تعاون و توسعه صادرات اشاره کرد و گفت: معمولاً در تمام کشورها وظیفه این شرکت‌ها فراهم کردن زمینه صادرات به کشورهای هدف است و این شرکت ایرانی با همین هدف تأسیس شده که به زودی به صادرکنندگان در این باره اطلاع‌رسانی خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نقش کلیدی ایران در آینده خاورمیانه
خداحافظی شورای اسلامی شهر تبریز از عمارت تاریخی ساعت
افزایش مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
مناظر استرالیا از آسمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
مدیرکل امور مالیاتی: مجموع پرداختی‌های ارزش افزوده زنجان از ۲ هزارو ۴۳۵ میلیارد تومان عبور کرد
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ تمهیدات ویژه تنظیم بازار نان در ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در استان زنجان به متقاضیان واگذار شده است
برداشت ۱۵ میلیون گل نرگس از نرگس زارهای پلدختر لرستان
آغاز برداشت کُنار از باغات جنوب سیستان و بلوچستان
ممنوعیت تردد شناور‌های مسافربری از بندر کیش به چارک و آفتاب، ۲۰ بهمن
لحظه شماری لرستانی‌ها برای خلق حماسه‌ای ماندگار در ۲۲ بهمن
نخستین خانه صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان در چابهار افتتاح شد
تجلیل از ۲۲ زنده‌نام و چهره ماندگار در تبریز
ثبت بارش در ۶۲ ایستگاه هواشناسی و بارانسنجی سیستان و بلوچستان
دیدار با خانواده شهید هادی صادق پشتیری در صومعه سرا
پیشرفت مطلوب مرحله دوم بهسازی بارانداز‌های بندر امام خمینی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)