• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۸۷۰۷۳
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۸
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

صید تن ماهیان در آبهای اقیانوس هند آغاز شد

مدیر کل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران از آغاز صید تن ماهیان در آبهای اقیانوس هند توسط صیادان ایرانی و 800 فروند لنج صیادی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مختار آخوندی به شبکه اطلاع رسانی مانا گفت: صید تن ماهیان در آبهای فراساحلی در اقیانوس هند توسط صیادان ایرانی آغاز شده است.

مدیر کل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران بیان کرد: برخی شناورها به سمت آبهای فراساحلی حرکت کرده اند و بقیه نیز در حال تجهیز شناورهای خود هستند.

وی با بیان اینکه حدود شش هزار فروند لنج از اواسط شهریور تا اواخر خرداد ماه به صید تن ماهیان و شبه تن ماهیان می پردازد، بیان کرد: از این تعداد شناور، 800 فروند برای صید عازم آبهای فراساحلی در اقیانوس هند می شوند.

آخوندی خاطرنشان کرد : سالانه در مجموع یک میلیون و 800 هزار تن انواع تن ماهیان از اقیانوس هند صید می شود که از این میزان یک میلیون و 100 تن به صید در غرب اقیانوس هند اختصاص دارد.

آخوندی بیان کرد: این آمار حاکی از افزایش میزان ذخایر تن ماهیان در غرب اقیانوس هند است که باعث می شود میزان صید به طور چشمگیری در این قسمت افزایش یابد.

سهم جمهوری اسلامی ایران از میزان صید تن ماهیان اقیانوس هند سالانه 250 هزار تن است که در سال 94 120 هزار تن انواع تن ماهیان از آبهای فراساحلی صید شد.

مدیر کل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران اظهار کرد: از 250 هزار تن، ماهی صید شده در آبهای فراساحلی، 30 درصد آن صید ضمنی یعنی گونه هایی غیر از تن ماهیان است.

وی یادآور شد : پیش بینی می شود صید تن ماهیان و شبه تن ماهیان در آبهای فراساحلی توسط صیادان ایرانی امسال به 280 هزار تن برسد.
آخوندی دلیل این امر را افزایش تجربه صیادان نسبت به صید در آبهای فراساحلی و ارتقای تجهیزات شناورها و بازسازی اعلام کرد.

آخوندی ادامه داد: همچنین پس از برجام و افزایش روابط ایران با سایر کشورهای اطراف اقیانوس هند، موفق به انجام رایزنی ها با برخی کشورها برای صدور مجوز ورود شناورهای صیادی ایرانی به آبهای آنها جهت صید بیشتر شده ایم.

به گفته این مقام مسئول در سازمان شیلات ایران، مجموع صید تن ماهیان ، ایران در کل اقیانوس هند دارای رتبه دوم و در غرب اقیانوس هند رتبه نخست را دارد.

صید تن ماهیان، 40 درصد کل صید کشور را تشکیل می دهد

وی گفت : صید تن ماهیان در مجموع 40 درصد کل صید سالانه کشور را تشکیل می دهد و از این جهت صید این گونه ماهیان از جایگاه ویژه ای در صنعت شیلات برخوردار است.

مدیر کل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران اذعان داشت: 57 درصد صید تن ماهیان توسط صیادان استان سیستان و بلوچستان، 33 درصد توسط صیادان استان هرمزگان و 10 درصد مابقی توسط صیادان استان های خوزستان و بوشهر صورت می گیرد.

وی اضافه کرد: صیادان استان سیستان و بلوچستان و بخشی از صیادان استان هرمزگان که دارای شناورهای مناسب هستند جهت صید فراساحلی به آبهای اقیانوس هند اعزام می شوند و بقیه صیادان در آبهای داخلی به صید این گونه ماهیان می پردازند.

آخوندی تاکید کرد: از مجموع صید تن ماهیان و شبه تن ماهیان، 51 درصد صید مربوط به صید این گونه ماهیان در آبهای اقیانوس هند است و 49 درصد دیگر نیز در آبهای خلیج فارس و دریای عمان صید می شود.

این مقام مسئول در سازمان شیلات ایران بیان داشت: بیش از 60 هزار صیاد در استان های جنوبی در طول سال به صید انواع تن ماهیان و شبه تن ماهیان اشتغال دارند.

آخوندی اظهار امیدواری کرد با افزایش ذخایر گونه های تن ماهی در اقیانوس هند، سال به سال شاهد افزایش صید این گونه با ارزش توسط صیادان ایرانی باشیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آزادسازی۵۶ هزار مترمربع از زمین های ملی در لرستان
آمادگی همه جانبه آذربایجان شرقی برای برگزاری انتخابات
تصویب ۲۹ طرح اقتصادی در کارگروه امور زیربنایی سیستان و بلوچستان
ضرورت بهبود وضعیت اقتصادی و توجه به معیشت مردم
زیبایی و تنوع بازار بزرگ رشت
آزادی ۴۹ نفر به مناسبت ولادت امام علی (ع) در آذربایجان‌شرقی
بازپس‌گیری هزاران هکتار اراضی در سیستان و بلوچستان
بازدید میدانی از روند تکمیل بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی سایت لاکان
اعزام بیش از ۳۰۰ زائر اولی از سیستان و بلوچستان به مشهد مقدس توسط کانون‌های خدمت رضوی استان
اشتیاق دختران دانش آموز در اعتکاف ماه رجب
اجرای طرح آموزش ایمنی مدارس حاشیه راه‌ها در جنوب سیستان و بلوچستان
همدلی مسئولان و بصیرت مردم، عامل اصلی امنیت سیستان و بلوچستان
آسمان سمنان غبارآلود می شود
اختصاص ۹۰۰ میلیارد ریال برای ارتقای زیرساخت انتقال خون سیستان و بلوچستان
ضرورت ساماندهی قیمتها برای ایجاد ثبات در بازار
آغاز عملیات اجرایی شهرک ۱۰ هزار واحدی گهرباران ساری
وقف ۱۳۰ میلیارد ریالی یک واحد تجاری ـ مسکونی در قائم شهر
نشست بررسی نقاط قوت و ضعف پسته
بسته خبر‌های کوتاه ۱۴ دی در یک نگاه
مساجد بافق پر از شوق و شور و حضور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
سه محور کوهستانی به علت بارش برف مسدود است
تکذیب خبر مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
آغاز اجرای وعده رئیس‌جمهور برای عدالت در توزیع یارانه
آغاز رسمی اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
سرشماری حضوری در ۷۰ نقطه از کشور در آبان ۱۴۰۵
جوّی آرام در بیشتر مناطق کشور
تاکید عراقچی بر حمایت ایران از مردم و دولت منتخب ونزوئلا
۶ محور مواصلاتی کشور مسدود است
قالیباف: باور شهید سلیمانی پیروزی ملت ایران بود
تشییع پیکر زنده یاد بهرام بیضایی در آمریکا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۹ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)